Diskusie - 2514. stránka fóra
6
Seriály
Neviete mi niekto poradiť ako mám spojiť titulky a časť serialu dokopy?? Lebo som si to stiahla rozdielne a film mi ide bez nich :D pomôžte prosím.. :D Otvor fórum »
3. 12. 2013 14:41
8
Problém s sms-kami
neviem čo sa mohlo stat, ale asi mesiac mi prestali chodiť notifikácie z banky. bola som tam a funkcia je stale zapnutá, volala som do orange a tam mi nevedeli poradiť, tak to skúšam tu či... Otvor fórum »
3. 12. 2013 14:32
7
Dota 2
Je tu nejaky fanusik doty ze ci by niekto vedel ci existuje nejaka aplikacia kde sa daju pozerat online zapasy cez mobil Otvor fórum »
3. 12. 2013 13:43
11
Motivácia?!
Študáci! Ako sa motivujete pri písaní prác, keď už naozaj nevládzete a máte jazyk na dlážke? Otvor fórum »
3. 12. 2013 13:19
20
štúdium architektúry
Čaute. Som tretiačka na gymku a rozmýšľam že čo ďalej. A celkom ma zaujala architektúra. Na výtvarnú chodím 8rokov ale nematurujem z matiky. Bude to veľký problém? Je tu niekto kto by mi vedel napísať... Otvor fórum »
3. 12. 2013 13:08
7
TEST charakteru
caute neviete náhodou o nejaom teste charakteru? najlepsie kebyze to je na urcenie manazerskej pozicie.. neviem nic najst..tak kebyze nieko o neakom vie.. tak by som bola rada :) dakujem Otvor fórum »
3. 12. 2013 09:06
17
Písanie
(Toto sa týka tých s básnickým črevom a spisovateľskou dušou. ) Ako ste začínali s písaním? Nejaké rady? Myslím teraz všeobecne písanie lyriky a epiky. Otvor fórum »
3. 12. 2013 00:25
3
Skolsky rok v anglicku
Ahojte. Teraz cca od pol roka , od januara, idem do anglicka a budem tam chodit na strednu. Akosi sa z toho ale neviem vysomarit a nechapem kedy sa im zacina polrok, resp nejaka cast... Otvor fórum »
2. 12. 2013 22:38
1
OC remix
OC Remix, alebo Over Clocked Remix je stránka zoskupujúca autorov remixov zakaladajúcich na videohernej hudbe, od 8-bitových klasík, po moderné hry a do fakt všetkých štýlov: http://ocremix. org/ čo je pozoruhodné,... Otvor fórum »
2. 12. 2013 22:38
2
Volná telka
Chcel by som sa všetkých opýtať, aké máte skúsenosti s novinkou volná telka(pozitíva aj negatíva). Ak mi náhodou neviete odpovedať, opýtajte sa rodičov, vašich známych a podobne. ďakujem. Otvor fórum »
2. 12. 2013 21:40
11
Vianoce
Už za pár týždňov tu mame zasa Vianoce ten krásny čas ked sa rodiny znova stretnú dajú si darčeky medzi sebou ako každý rok. Čo pre teba znamenajú sviatky pokoja a radosti maju pre teba aj duchovné zameranie... Otvor fórum »
2. 12. 2013 21:39
79
Máte gramatiku "v oku"?
Znamená to, že pri diktátoch alebo pri nejakých dlhších textoch nepíšete hrubice, nemusíte rozmýšľať, ako sa to či ono slovo píše, proste to automaticky napíšete :) Otvor fórum »
2. 12. 2013 21:15
32
Veríte v karmu? Veríte tomu, že tak ako sa správate vy sa budú ľudia správať aj k vám? Veríte tomu, že sa každému raz všetko vráti (či už to dobré alebo zlé)? Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:53
7
Prepichnutie ucha :D
Včera v nedelu mi kamarátka prepichla ucho :D všetko v pohode žiaden nerv nič bolelo ma to večer viem že som nemal ale vybral som si náušnicu a teraz čakám kým mi to zarastie ked mi to zarastie mozem ist... Otvor fórum »
2. 12. 2013 20:44