Diskusie - 2512. stránka fóra
Masérsky kurz(inštruktor sociálnej rehabilitácie)
Chcem sa Vás opýtať že či nevie niekto z vás o nejakej masérskej škole v PREŠOVE alebo v KOŠICIACH? chcela by som si spraviť kurz....... Alebo kurz inštruktor sociálnej rehabilitácie... ak by ste o niečom vedeli tak mi prosím napíšte...... Otvor fórum »
4. 12. 2013 16:42
6
Slzia vám oči?
Slzia vám oči v tomto počasí? :D Mne proste vždy keď vyjdem von ani nie na 2-3min a už mi slzia oči strašne a až tak že pomaly nič nevidím ak si ich neutriem do rukávu. ... Otvor fórum »
4. 12. 2013 16:27
30
Čo urobíte ak niekto urazí vašu obľúbenú skupinu, speváka, herca,,.
- Už nikdy s ním neprehovorím ani slovo, dokonca si ho vymažem z priateľov na fejsbúku!!! :O
- Smrteľne ho urazím
- Zazriem na neho
Ďalšie možnosti »
4. 12. 2013 15:42- Smrteľne ho urazím
- Zazriem na neho
Ďalšie možnosti »
1
7
Pomoc s mobilom
Potrebujem poradiť. Môj telefón sa bezdôvodne sám od seba vypína , čo je s ním ? Proste ho zapnem a asi za minútu sa sám vypne a stále. Otvor fórum »
4. 12. 2013 15:07
11
Prosím pomôžte
Ahoj, prosím vás , chodte na túto stránku www. tinyurl. com/TuJeTo , pomôžete mi s tým v súťaži. A môžete ju aj rozposlať ďalším ľuďom. Ďakujem... Otvor fórum »
4. 12. 2013 14:42
35
Fóbie
Ahojte, máte nejaké fóbie? My sme sa s tým zaoberali v škole ale to iba tie základné a zo zvedavosti som nejaké vygoolovala a našla som fakt čudné. Napríklad strach z pohľadu kačky, z vlastnej škaredosti, ... Otvor fórum »
4. 12. 2013 12:17
54
Chcel by sa niekto zoznamit ?
Zaujimaju ma dievcata vo veku 16 rokov chcel vy som si tymto spôsobom najst babu :) prosim piste :) dakujem Otvor fórum »
4. 12. 2013 12:03
36
Dobrá Fantasy/sci-fi kniha
Nejaká fakt zaujímavá slušne napísané kniha na spôsob Nástrojov smrtelníkov, Hier o život, Divergencie, Dokonalého páru atd... ale NIE na spôsob Pána Prsteňov, Odkazu dračích jazdcov, Narnie, Perycho Jacksona atd... proste nech to je... Otvor fórum »
4. 12. 2013 10:14
64
Nepochopiteľné nežné pohlavie
Už som mal pár dievčat väčsinou ma zbalili ony po chvíli chodenia mi z nepochopiteľných dôvodov navrhli aby sme ostali len kamaráti. Pre všetky dievčatá čo toto čítate ak máte v pláne takto odkopnúť chalana tak by bolo ohromne... Otvor fórum »
4. 12. 2013 01:17
20
Lekárska fakulta Praha
cauko :) chodíte niekto do Prahy na medicínu ?:) prípadne máte nejaké ohlasy ohľadom, prijímačiek, skúšok a štúdia ? :) zatiaľ sa iba rozhodujem kam by som si chcela podať prihlášky na rok a začať sa niekam pripravovať.... Otvor fórum »
3. 12. 2013 23:57
15
Hľadám topánočky!
.. kočky, ženy, dámy, alebo čokoľvek.. nechcem s vami diskutovať o blbostiach, len chcem pomôcť s niečím zháňať čižmy. vysoké niečo nad členky alebo aj... Otvor fórum »
3. 12. 2013 23:45
26
Ste na tom podobne?
Podľa mňa je celkom zaujímavé že ešte niesom chorý. Už cca dva týždne som pravidelne v blilzkom kontakte z chorým človekom, cca pred jedna týždeň som celý večer pil z tej istej fľaše ako dva kamarátky, ktoré... Otvor fórum »
3. 12. 2013 22:13
10
Hľadám guľu
Čaute hľadám na nete nejaký obchod kde by som si mohol zakúpiť tú takú hrkaciu snežiacu guľu ale neviem to nájsť som stratený. Prosím pomôžte poradte nejaký e-shop alebo aj normálny obchod Otvor fórum »
3. 12. 2013 22:12
51
Noc
Čo robíte v noci , keď sa vám nedá spať a už nemáte s kým komunikovať? Otvor fórum »
3. 12. 2013 21:59
5
Chodi niekto z vas na bilingvalne gymnazium edity steinovy v kosiciach?
Mam par otazok ohladom tejto skoly.. napiste mi bud ts alebo okomentujte mi forum. . Otvor fórum »
3. 12. 2013 21:48
15
Hádky
Hadate sa niekedy v triede aby ste sa dohodli na nejakej veci ako to ptm dopadne lietaju u vas aj facky zažili ste brutal hadku v triede alebo v škole ?? Otvor fórum »
3. 12. 2013 21:34
46
Nechcem byť tučná !
Som v puberte , takže je to normálne , ale nenávidím to . Vždy keď sa najem , tak po chvíli zase cítim hlad . Nechcem stále jesť . Teraz sa tu skrúcam v kŕčoch... Otvor fórum »
3. 12. 2013 21:29