Diskusie - 2448. stránka fóra
20
Divné pocity
Stalo sa vám niekedy, že keď ste boli so svojím partnerom spolu, tak ste mali divné pocity alebo ste sa pri ňom necítili dobre z nejakého neznámeho dôvodu? Nevravím, že furt, ale nejakú krátku dobu. ... Otvor fórum »
2. 1. 2014 14:00
57
Keď mám priateľku, nemôže sa mi "páčiť" aj iné dievča?
Ahojte. Hypotetická situácia: mám priateľku a v škole sa mi páči aj iné dievča. Nechcem s ním chodiť, s mojou priateľkou som spokojný. Ale proste sa mi páči na výzor, je atraktívna. Vždy... Otvor fórum »
2. 1. 2014 12:42
12
Zemiak, domáce zvieratko
To akože vážne niekto predáva? zemiak ako domáceho maznáčika? :DD http://zvierata. bazos. sk/inzerat/32827422/Domacy-maznacik-Zemiacik. php Vyzerá to zaujmavo :D asi to kupim priateľke Otvor fórum »
2. 1. 2014 09:22
20
Ako ste strávili Silvester?
- Ledva som sa držal byt hore až do polnoci
- Spal som
- Spal som, ale dal som si na polnoc budík
Ďalšie možnosti »
2. 1. 2014 08:49- Spal som
- Spal som, ale dal som si na polnoc budík
Ďalšie možnosti »
2
Play Station Portable pomoc
Potreboval by som pomoc s http://setop. sk/sk/44845-Array-0711719221586. html , pretože tam nieje popis a chcel by som vedieť jeho vlastnosti, napr. či má wi-fi, akú má pamäťovku (alebo čo to je) a aké hry sa oplatia... Otvor fórum »
2. 1. 2014 08:32
2
Video
ako sa volá penička, kde vo videu boli černosi v dákej psychiatrickej liečebni či čo... nejaký "silný rap" to bol..neskutočne sa mi to mýli s niečím Otvor fórum »
2. 1. 2014 05:53
57
Oblúbený vtip
Tak potreboval by som trocha rozosmiať, isto máte väcsina nejaký oblúbený vtip, dajte ho sem :) Otvor fórum »
2. 1. 2014 02:03
4
UK tlmočníctvo a prekladateľstvo
chcela by som ísť študovať na UK chorvátsky jazyk v kombinácii s talianskym... viete mi niekto poradiť na čo sa mám zamerať pri učení?? poprípade mi napísať nejaké bližšie info o škole ; ) Otvor fórum »
2. 1. 2014 01:38
17
A ked nas to vcucne bude po prdeli
caute chcem sa spytat, co sa stane ak: vedla seba vytvorim dve cierne diery? docela ma tato myslienka zaujala a na googli som nenasiel odpoved pritahovali sa? vcucla by mensia vacsiu? ak ano zvacsila by sa?... Otvor fórum »
2. 1. 2014 00:15
34
Autoškola
Tí, ktorí ste už autoškolu absolvovali..Ako vám to od začiatku išlo? Išiel vám hneď trenažér alebo ste to nevedeli? Ľahko alebo ťažko ste sa naučili šoférovať? Ja si akurát robím, ale mám strašné pochybnosti, či sa to... Otvor fórum »
2. 1. 2014 00:15
8
Zosvetľovač na červené vlasy
Ahojte... Pred nejakým časom, som tu zakladala podobné forum. Tentoraz ma ale zaujíma, či tu má niekto skúsenosti so syoss zosvetľovačom na červené vlasy? Budem ich mať po zosvetlení ryšavé?/oranžové? Dakujem ak s tým má niekto... Otvor fórum »
1. 1. 2014 23:46
3
KomPrax
:)) Chcel by som týmto vyzvať mladých, aby sa zapojili do projektu KomPrax a niečo vo svojom okolí zmenili :) Prečítajte si tento článok, prípadne nechajte like ; ) http://www. nasehumenne. sk/spravy/zivot/700-integracia-pomocou-usmevu Otvor fórum »
1. 1. 2014 23:11
9
O čom sú dobré knihy ?
Čo má dobrá kniha ? Čím je iná od tej slabej a nudnej ? Otvor fórum »
1. 1. 2014 22:30
3
Apb reloaded
Zdravim vas.. je niekto kto hrava hru Apb reloaded?? je to FTP na gamersfirst na stiahnutie... nemozem si zohnat hracov do klanu co by boli zo Slovenska ak niekto hravate ozvite sa mi :) Otvor fórum »
1. 1. 2014 21:47
17