Diskusie - 2444. stránka fóra
10
Ako sa nazýva to čo má nevesta na nohe?
Keď je svatba a nevesta má na nohe také čosi akoby samodržku ale nie je to celá pančucha ale len ten… čepček(viem že ten je na hlavu)? Také to akoby gumičku na stehne čipkované alebo proste nejak prezdobené to býva.... Otvor fórum »
3. 1. 2014 17:41
20
Poradte niake cviky na vsetko, aby som prežil ked budu na mne rozbíjať kladivom mega tehlu,,,,
Takže... Potrebujem poradiť cviky na každu časť tela... Posledné dni posilnujem celkom slusne, ale.... nebaví ma stále robiť jeden cvik na jednu časť tela. Na ruky mám len jeden cvik, na brucho tiež.... na vsetko... Otvor fórum »
3. 1. 2014 17:32
7
Angličtina-slovotvorba
Ahojte, prosim vas ako ste sa učili slovotvorbu na maturu? Vôbec nemozem najst nejaku dobru stranku... Otvor fórum »
3. 1. 2014 17:31
16
Ktoré z nasledujúcich štyroch mien sa vám najviac páči?
3. 1. 2014 16:15
14
Ktorá stredná sa mi viac oplatí?
Mám samé 1 a 2, vždy som bol vyznamenaní.... Som dosť dbrý najmä v matike a vo fyzike.... menej dobrý som v angličtine, (máme dobru učku preto tam mám vždy 2 ale inak som v nej dosť slabý...... Otvor fórum »
3. 1. 2014 15:23
4
Vysoká škola medzinárodných a verejných vzťahov, Praha - sídlo v Bratislave
Ahojte, prosím vás študuje niekto na tejto škole? Otvor fórum »
3. 1. 2014 14:45
13
Letecká fakulta TUKE 2014
cauko, je tu niekto z tejto fakulty alebo kto by mi vedel povedat nieco o odbore "riadene leteckej dopravy"? rozhodla som sa zmenit skolu aj odbor, na nieco co realne v zivote vyuzijem a ma uplatnenie :) citala... Otvor fórum »
3. 1. 2014 14:43
7
PSN KARTY
Ma tu niekto skusenost z http://www. estelacnejsie. sk/PSN-Karty/PlayStation-Network-Karta-500-KC Otvor fórum »
3. 1. 2014 14:36
59
Milujem skúškové
Aj vy milujete to obdobie, ked nie je škola, prednášky, cviká a len stresy z toho že v hlave nasraté keď idete ráno na skúšku? :D Otvor fórum »
3. 1. 2014 14:18
36
Maturita zo slovenského jazyka
Ahojte, toto je zväčša venované už tým, ktorý majú maturitu za sebou :) Ide o to, že ani na základnej ani na strednej škole som nemala dobrú učiteľku SJ čo znamená že z nej neviem absolútne nič... Otvor fórum »
3. 1. 2014 14:07
34
Pocity zo seriálu
čaute, takže viem že ma asi vysmejete :D ale jednoducho som pozeral môj najviac top serial, a teraz zistim že už pozeram poslednu čast, poslednej serie.. skončí už aj tá časť, a mne to príde všetko... Otvor fórum »
3. 1. 2014 13:41
48
Nová diskusia :D
1. Aký je to ,,normálny,, človek a kto má právo to posudzovať? 2. Definícia dobrého a zlého človeka podľa Vás? 3. Prečo väčšina ľudí nejde za svojimi snami a uspokojí sa... Otvor fórum »
3. 1. 2014 12:56
15
Predávali by ste svoje použité spodné prádlo? :D
Počuli ste o tom že existujú weby a ľudia čo predávajú použité nohavičky a iné spodné prádlo? (samozrejme že pre fetišákov o:-DDD) Stačí zadať: selling used panties a najdete stories kde sa predali tieto veci aj za... Otvor fórum »
3. 1. 2014 11:57
49
Ako sa vám páči môj "plán na život"? :)
Takže... mám už zostrojení plán na celý život, chcem vedieť ako sa vám páči... 1. Budem spievať - teraz o rok idem na strednu, to budem zatiaľ spievať... aj na strednej budem hlavne... Otvor fórum »
3. 1. 2014 11:48
8
E-knihy
Ahojte, prosím Vás neviete nejakú stránku na sťahovanie e-kníh zadarmo ? (: Vopred ďakujem :) Otvor fórum »
3. 1. 2014 11:30
7
OS
mám notebook acer aspire 1410 a operačný systém windows xp a ide všetko strašne pomaly. sa na nete STIAHNUŤ niečo lepšie? ale nie že na skušobnú dobu ale na stálo... či to treba kúpiť alebo ako? ďakujem. Otvor fórum »
3. 1. 2014 11:29