Diskusie - 2441. stránka fóra
24
Ako na vypracované brucho a zadok
Cvičila som tak pol roka rôzne cviky na brucho aj zadok + samozrejme nejaké aj na ostatné časti tela a musím povedať že nejaká vypracovaná som neskončila :D úprimne skôr nové svaly som si vôbec nevšimla - jedine tak... Otvor fórum »
4. 1. 2014 14:52
19
Zarabanie cez internet
Zdravim Uz to tu bolo mozno spominane. Vedel by niekto poradit ako si trochu privyrobit na internete? Nejde o velky zarobok' stacilo by okolo 30-60 mesacne. Prosim piste len realne veci nerobte si z tho srandu... Otvor fórum »
4. 1. 2014 14:40
7
Psychológovia
Ahojte, som druháčka na psychológií a veľmi ma zaujíma reklama. Chcela by som sa teda venovať psychológií reklamy. Máte niekto nejaké bližšie skúsenosti alebo info, ktoré by boli zaujímavé a pomohli by? ďakujem :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 14:38
9
Niekto, kto študuje psychologiu,,.
.... a vie mi odporučiť nejakú aspoň 5 stranovú publikáciu od známeho psychológa, psychologičky... niečo z čoho viem spraviť referát.... samozrejme skúšam niečo vygoogliť, ale keby niekto vedel o niečom zaujimavom (v slovenčine alebo češtine) tak budem... Otvor fórum »
4. 1. 2014 14:16
7
Ekonomická fakulta UMB
chodí niekto sem na Ing. , najlepšie externe? potrebujem pár info, hlavne TS :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:58
6
Aký je rozdiel medzi distribúciami?
Chcela by som si kúpiť S. Galaxy s4 a na viacerých stránkach majú jeden o niečo lacnejší a ten druhý, kt. je drahší má sk distribúciu, tak sa chcem spýtať, či to nejako výrazne vadí... Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:51
10
POMOC S OBRAZOVKOU
Nevie niekto, ako otocit obrayovku monitora, pretoze sa mi otocila o 90 stupnov a neviem to dat spat. prosim, ako sa to robi???? Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:39
5
Internet v BA
zdravím, aký internet máte v Bratislave, za koľko, a prečo máte ten ktorý internet pretože ja zháňam internet v BA a neviem sa rozhodnuť ktorý si vybrať Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:29
10
Čo si myslíte o,,.
Čo si myslíte a vykrádaní filmov. http://www. youtube. com/watch?v=ES7GtzGWvKg Quentin tarantino povedal: “I steal from every single movie ever made. I love it – if my work has anything it’s that I’m... Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:25Pesnička Meyah
Ahojte! Hladám pesničku, ktorá sa volá Meyah..Nie nie je to ten raper Meyah Don... Tá pesnička čo hľadám je asi dosť taká party..Vopred díky.. :) Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:22
15
Problém s ts-kami
vlastne ani nie so samotnými ts-kami, ale skôr s tým, že mi stale ukazuje sedem neprečítaných správ a pritom som just prešla všetky od vianoc a na každú som odpísala, ale tých sedem tam stale na mňa... Otvor fórum »
4. 1. 2014 13:06
38
Dred
Ahojte ako sa starať o dredy? Ako ich háčkovať keď sa rozplietaju? A kde kupim háčik a koralku na dred? Otvor fórum »
4. 1. 2014 12:22
12
Wordpress
Caute ucim sa robit s wordpressom na zaciatok som si nasiel ako prekodovat html/css stranku do wp to som nejak spravil , ale teraz neviem co dalej ako spravit aby tam boli komentare atd ako im priradit vzhlad v... Otvor fórum »
4. 1. 2014 12:01
5
Jilian 30DS
Ahojte :) Je tu niekto kto to už cvičil alebo má s tým nejaké skúsenosti? Myslíte že je to účinné a pomôže to schudnúť? Ako ja viem že kadžý pohyb je fajn atď, ale niečo bližšie k tomuto by... Otvor fórum »
4. 1. 2014 11:53
78
Strasne to chcem
caute prave som deviatak na zs, to samozrejme nieje nic zvlastne, ale: uz asi dva-tri roky mam neskutocnu chut sa prestahovat, proste nebyt dotovany rodicmi, hladam byvanie, pozeram skoly, uplatnenie e. t.... Otvor fórum »
4. 1. 2014 11:31
6
Nazov filmu
http://t0. gstatic. com/images?q=tbn:ANd9GcSYUKEUBVxQnhsyvskcTU3Y83j7IxVs26NCWwkamd0zRDuhKsd1vg pozna niekto tento film? ak to je film vobec, alebo serial... Otvor fórum »
4. 1. 2014 10:10
19
Moj pes je pribraty
prosim vas mili priatelia mam problem, ze moj pes je dost vypaseny a ma uz 8 rokov. Som nanho dost citovo naviazany, tak ak vas mozem poradit o radu ako by sa dalo spravit aby mi schudol... neviem sam ci... Otvor fórum »
4. 1. 2014 08:56