Diskusie - 2434. stránka fóra
17
Koľko platíte za výmenu oleja?
Už dávno som mal ísť na výmenu oleja ale stále to odkladám (posledná výmena 13. 000km dozadu) len sa nechcem popáliť, tak ma zaujíma, koľko platíte za výmenu oleja vy. Respektíve, olej, filtre + práca,... Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:50
19
Čo je mladosť ??
chcela by som vedieť váš názor ... aký je váš pohlad na mladosť ale nemyslím to z fizickej stránky. skúste sa rozpísať Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:49
2
Rám na obraz
čaute neviete niekto nejaku dobru stranku z ktorej by som si mohla objednať rám a sklo na obraz ? najlepšie slovensku :D 61x86 poprípade väčší Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:32
21
študium zubariny
čaute veľmi by som chcela ísť študovať zubarinu no neviem či na to mám, som len druháčka na strednej (gympel) takže ešte mám čas si to premyslieť, no rada by som v tom mala jasno. Moje známky... Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:27
14
Aziatky BRATYSLAVA
poznáte nejaké aziatki z bratyslavy? Furt kukam a vidim ich tak vela ze by som ich lopatou na hovná mohol prehadzovat, ale vzdy su v takých tlupách ze sa bojím prilbizit este jakuzu na mna povolaju! Ak viete o... Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:21
33
Keď sa veľmi veľmi moc opiješ, tak,,.
- grcáš len v ten večer/noc, predtým, ako ideš spať
- grcáš len na druhý deň/ráno, potom, ako sa zobudíš
- grcáš aj večer, aj v noci, aj ráno, aj celý deň, furt, keď sa dá
Ďalšie možnosti »
6. 1. 2014 15:04- grcáš len na druhý deň/ráno, potom, ako sa zobudíš
- grcáš aj večer, aj v noci, aj ráno, aj celý deň, furt, keď sa dá
Ďalšie možnosti »
3
FA STU BA
Idete niekto tento rok na architektúru na STU ? (Tým myslím budúci prváci, čo teraz o pár dní robíme prijímačky .. ) Rada by som s niekým čo-to prebrala, pokecala, zoznámila sa .. :D... Otvor fórum »
6. 1. 2014 15:02
7
Môj psík má hlísty,, máte stým niekto skúsenosti?
Môj psíkje už pár dní chorý. Mysleli sme si, že má psinku, tak sa nasadila liečba na psinku. Ale dneska mal obrovské kŕče-vyzeralo to ako epileptický záchvat (veterinár povedal, že to bol toxický šok vyvolaný... Otvor fórum »
6. 1. 2014 14:47
6
Neni pomoci,,
čo sakra robiť s plným diskom C?:D nič nepomáha..ok je pravda mam tam zopaier hiera fotiek ale tak čo mam stým robiť?:D CCleaner nepomáha a bolo by fajn keby mi poradíte ako presunuť tie hry na disk D :) Otvor fórum »
6. 1. 2014 14:36
4
MUA kozmetika
Dievčatá máte skúsenosti s nejakým SLOVENSKYM E-shopom kde by som mohla zohnať túto kozmetiku? Ja som našla ,,krasotika. sk". Poznáte ešte nejakú inú? Otvor fórum »
6. 1. 2014 14:36
5
Katedra knižničnej a informačnej vedy UK Bratislava
Oplatí sa mi tam ísť študovať? JE to dobré rozhodnutie? Študovať to? Zvládnem to? Otvor fórum »
6. 1. 2014 13:59
44
Co sa deje po orgazme?
ked zena prezije orgazmus, ale napriklad niekto jej stale drazdi klitoris, co sa deje po tom? Otvor fórum »
6. 1. 2014 13:54
7
Prípravný kurz zo psychológie na UK v Prahe
Ahojte, je tu niekto, kto sa prihlásil na prípravný kurz zo psychológie na Univerzite Karlovej v Prahe alebo nepoznáte niekoho takého? Otvor fórum »
6. 1. 2014 13:35
8
PEP na UKF
Študuje niekto predškolskú a elementárnu pedagogiku na UKF? Vedel by mi niekto povedať viac o prijímačkách a náročnosti štúdia? :) Otvor fórum »
6. 1. 2014 12:37
21
Život v Amerike
Máte známych, čo žijú v Amerike ? Boli ste na dovolenke v Amerike ? Ak áno, aký dojem vo vás zanechala? Ako sa tam žije v skutočnosti ? Otvor fórum »
6. 1. 2014 11:42
30
Mojej matke asi preskocilo,,,,!
Viete co robi?ma 52 rokov a cele dni, ked ma teraz dovolenku tak lezi na posteli, napchava sa a kuka filmi, ....no a nestara sa o domacnost vsetko mam na starost ja a ja sa musim starat okrem domacnosti o... Otvor fórum »
6. 1. 2014 11:16
6
MS excel 2010
Ahojte, neviete niekto kde by som si mohla stiahnuť full verziu? Ja mám len MS Starter 2010 a tam je dokopy nič, čo sa týka doplnkov. Ďakovala Otvor fórum »
6. 1. 2014 10:59