Diskusie - 2432. stránka fóra
3
Kino Smiech
Ahojte nepoznáte nejaký download . rar alebo niečo kde nájdem niečo ako ked mr. bean urobí niečo ftipné a tý ludia sa zasmejú a to potrebujem nejak ale oddelené vdaka :) Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:59
12
Slepé črevo
nemusíme cítiť aj praksnutie slepého čreva? neviem, stále ma to pobolieva, niekedy v pohode, no mám úplne nafúknuté brucho a som dnes nebol ani na veľkej, dík Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:52
10
Bolí ma predný stehenný sval
Zdravím, poslednú dobu ma bolí ak ohýbam nohu nad stehnom (neviem aký to je sval). Hrávam florbal a pri zaťažovaní ma to vždy rozbolí a po tréningu neviem ani dôjsť domov, nehovoriac o chodení po schodoch. ... Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:47
32
Mam predat alebo nie ?
Dobry chcel som predať euromince za 240 no jeden ich chce kúpiť za 180 aj ja som nad tým začal rozmyšlat či sa mi to oplatí lebo si chcem kupit nejaké veci ale nwm či by mi to nechýbalo Tak... Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:37
14
Stres zo školy
Ahojte ... vlastne potrebovala by som pomoc, ako sa vyrovnať zo stresom zo školy. Teraz ma čakajú skúšky a ja už nemôžem ani spávať. Robím preto všetko aby som ich zvládla ale ja viem, že od nervozity... Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:22
8
Far Cry 3
nainštalovala som Far Cry na novom PC ... lenže keď to zapnem tak mi naskočí čierna obrazovka a na pravej strane taký "biely pásik" čo bliká. Neviete prečo? Otvor fórum »
6. 1. 2014 23:18
27
Plný disk
mám taký problém, ked stahujem fimy píše mi to že na disku nie je miesto, no tak som vymazala niektoré nepotrebné veci. ten hlavný disk má dokopy okolo 17 giga ale vela miesta tam zaberajú veci, ... Otvor fórum »
6. 1. 2014 22:58
48
Ex ?
Dali ste sa niekto dokopy s bývalým/ s bývalou ? Ako to dopadlo ? Otvor fórum »
6. 1. 2014 22:30
10
Naprogramovanie Nieco ako Heureka
Ahoj momentalne hladam moznosti kde investovat peniaze chcel by som na zakazku aby mi niekto naprogramoval nieco ako heureka. sk Cenu respektujem a nebudem moc vyjednávat. Dakujem Stefan slovitel@5gnet. sk Otvor fórum »
6. 1. 2014 22:20
55
Vlasy
ahojte hlavne baby... :) ako nosite vlasy alebo ako ste zostrihane :) ... prehrebujete si ofinu? :) ... poradte co je najlepsie P. S. : trapne komenty si nechajte pre seba... vopred dakujem :* Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:57
7
Dotazník
Poprosím Vás o vyplnenie dotazníka https://docs. google. com/forms/d/1e_A9MvjsbyzRVvKrjEFerHrwPfT7Yf2lxj5Pfk1Ywug/viewform zaberie Vám max 3 minuty Ďakujem pekne Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:55
9
Ekonomické odbory
oplati sa studovat ekonomicke odbory? napr. specializaciu manazment, marketing, uctovnictvo a pod. ? hlavne ak nie ste z BA, kde je po kancelarskej praci dost velky dopyt, ale skor z mensieho mesta? Mna to velmi bavi, taka ta... Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:44
51
VYMYSLEL SOM SPOSOB AKO ZABANOVAT FAKE UCTY!!!
Caute, takze: 1. prihlasovanie cez anonymizer nebude dovolene. t. j. ani anonymizer, ani cez TOR sa nebude dat prihlasit 2. dalej-vsetky ucty sa sparuju z telefonnym cislom, napr. do... Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:28
2
Prestup ,,.
Zdravím, dá sa prestúpiť na inú výšku v januári resp. začiatkom letného semestra? či bez šance? :/ :D Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:19
32
Slabé chvíľky
Aj vám sa stáva, že ste celý čas úplne v pohode, ale zrazu na vás príde niečo ako taká malá depresia a máte pocit, že celá situácia je totálne zamotaná a zlá. A ako často sa... Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:16
8
VŠ - ošetrovateľstvo
Ahojte :) som študentkou strednej zdravotníckej školy v Žiline a chcela by som ďalej pokračovať v mojom odbore... zatiaľ budem mať zdravotníckeho asistenta ( pomocník sestry) chcela by som ísť na ošetrovateľstvo ale vôbec neviem aká škola je... Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:14
23
Poraďte nejaký trap, dub, dnb alebo tak
Heloou, poraďte mi nejaký trap, dub, dnb alebo niečoo. Už neviem čo mám počúvať. Otvor fórum »
6. 1. 2014 21:08
19
Zachranarsky pes
ahojte, chcem si kupit psa ktory bude vhodny pre pracu v horskej sluzbe, ako lavinovy pes a tak podobne. neviem ale ake plemeno je na to najvhodnejsie. neriesme otazku ci byvam v byte, dome ci... Otvor fórum »
6. 1. 2014 20:25