Diskusie - 2426. stránka fóra
41
101 miest, kde sa dá rozbiť skôr, než zomriete!
Toto ma fakt pobavilo... :D Američania dali dokopi zoznam najvychytenejších miest, v ktorých sa konajú najlepšie žúrky sveta. Čítam... čítam a čo nevidím. Do prvej 100-ky sa dostala Žilina.. :D :D To už čo je? Ktoré... Otvor fórum »
8. 1. 2014 21:41
35
Mäso, jesť či nejesť?
Niesom vegetarián ale natrafil som na zaujímavé články kde vysvetlujú prečo nieje mäso zdravé a že oveľa zdravšia by bola konzumácia ovocných a zeleninových rozmixovaných štiav. Čo si o tom myslíte? Kto sa chce vyjadriť bolo by dobré ak... Otvor fórum »
8. 1. 2014 21:34
31
Sex na 1, 2, 3 noci,,.
Dík všetkým čo ste sa včera zapojili do témy kamarátsky sex. ; ) Bolo to viac menej o tom, že ľudia to nechcu lebo by to potom skazilo ich kamarátstvo, čiže Záver je NIE, neuznávam to.... Otvor fórum »
8. 1. 2014 21:21
29
Seriály.
Mám otázku. Keď pozeráte film/seriál napr po anglicky s anglickými titulkami a nerozumiete nejakému slovu/ vete, tak stopujete vkuse ten film a prekladáte si to alebo aj zapisujete alebo sa to snažíte vyčítať z kontextu alebo ako? Najlepšie... Otvor fórum »
8. 1. 2014 21:16
91
Pôvod človeka
Tak chcem počuť Váš názor či človek pochádza z opice, je stvorený Bohom atď... Tak môj názor: Tak ja som síce kresťan, ale verím, že človek pochádza z "opice". Prečo v... Otvor fórum »
8. 1. 2014 20:30
13
Dieťa
ahojťe moj dedko bol v nemocnici kvoli pankreasu a žlčníku už ho pusťili a vobec jmu nepovedali čo može jesť prosím poradťe a blbe komenťi si nehajťe pre seba Otvor fórum »
8. 1. 2014 19:51
2
Servis mobilov
Čaute, ja by som len potrebovala poradiť ohladom servisu telefónu. Potrebujem ho dať do opravy a chcela by som nejaké typy, že kam v Košiciach. Aby to opravili a aby bola aj dobrá cena. Poradte nejaký servis :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 19:47
4
Poznáte kapelu Marianas Trench?
8. 1. 2014 19:46
2
VŠ
Chodí prosimvás niekto sem http://www. akademiapz. sk/ ? .. ak hej tak napíšte ako vam tam je popripade kde ste po vyštudovaní a hlavne ake boli prijimačky :D hlavne tie fyzickee :DD Otvor fórum »
8. 1. 2014 19:45Literárna komunikácia a knižnice
Chodíte tam niekto, aké máte skúsenosti a aká je šanca sa tam dostať ? :) Ďakujem za vaše názory! Otvor fórum »
8. 1. 2014 19:33
35
Pišťanie v hlave jak piča
Mam 15 rokov a pišti mi v hlave už par rokov a nwm čo s tým ? :/ Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:52
10
Vysoká škola medicína
Zdravím chcem vedieť či je tu niekto kto sa dostal na medicínu z inej školy ako gymnázium a zdravotná napr technická a pod niekto kto si to doberal sám, mal by som pár otázok ohľadom prípravy a... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:49
17
Žurnalistika v Ružomberku
Idem si posielať žiadosť okrem BA a TT aj do RK, preto sa chcem spýtať, či tam niekto chodí... keďže je to Katolícka univerzita a tam je odbor Žurnalistika, bude to mať veľa spoločné s náboženstvom?? Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:45
4
Fyzika
zdravim, potrebujem mensiu pomoc a naozaj nechcem blbe komentare alebo ye som sprosta. potrebujem spravit prezentaciu na fyziku a nemala som ju uz vyse 6 rokov a je to na obtekanie telies skutocnou a realnou kvapalinou. moja... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:42
4
Dve graficke karty na laptope
caute, na notebooku mam zrejme dve graficke karty, Ati radeon hd7420g 512mb, ju pouzivam vzdy zrejme a dneska som v ati catalyst controlnom centre objavil ked som klikol na informacie ze v NT je aj druha graficka... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:37
37
Ako by ste sa zachovali?
Ako by ste sa zachovali keby ste sa po nejakom čase dozvedeli, že osoba ktorej ste celý čas od vášho zoznámenia dôverovali vám celý ten čas klamala? Ako znášate klamstvo? Dokážete ho odpustiť? Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:28
16
Ľudkovia prosím o radu :) - motivácia
Čawelko všetci :o) Potrebujem vedieť čo robíte , aby sa Vám motivácia zachovala čo najdlhšie ? Obvykle keď som motivovaná vydrží mi to tak jeden týždeň .. proste si poviem že ma nemá čo poháňať... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:19