Diskusie - 2423. stránka fóra
14
Vypína mi PC
Čaute!Mám taký problém. Neviem či je to v tom že mám strý počítač(má 5 rokov) alebo je to chyba hry. Ked hrám sims 3 každých 15 minút mi vypína PC V čom je problém. ... Otvor fórum »
10. 1. 2014 13:57
8
Praha
Ahojte, zaujímalo by ma, čí je veľký finančný rozdiel študovať v Prahe ako napríklad v Bratislave. Ak teda rátame stravu, ubytko a dajaký materiál do školy. A ako často zvyknete chodiť odtiaľ domov? Ďakujem za... Otvor fórum »
10. 1. 2014 13:21
9
Z Odbornej strednej školy na Vysoku
Ahojte, no mám taký problem že som prvák na strednej odbornej škole technickej odbor "mechanik počitačovích sieti" 4-ročka. Prestupil som z Priemyslenj školy lebo som nezvládal jeden odbor. No mam takú otazku kedže som na tej odobrnej škol a... Otvor fórum »
10. 1. 2014 11:41
1
Daňové priznanie, brigáda Nemecko
Ahojte chcela by som sa opýtať či máte niekto skúsenosti s podávaním daňového priznania v Nemecku. Robila som tam cez leto. Kedy sa dane podávajú ? Ako ? a kam mám... Otvor fórum »
10. 1. 2014 10:59
11
Bordel v hlave
Bordel v hlave, bordel všade, nedokazem si v sebe upratať..donedavna pevne rozhodnuta ist na vs, ale žiadny odbor ma nezaujal, nic sa mi nepozdava, vaham som nerozhodna, nedokážem sa pre nic rozhodnut a ked sa mi nahodou nieco zapáči kazdi... Otvor fórum »
10. 1. 2014 00:28
15
GTA V - Loading Problem !
Caute mam taky problem ze mi nenacita profil v hre. Skusal som aj restartovat a nepomohlo prosim poradte az mate skusenost z niecim ako je toto. Hram na PS3 Slim ... Otvor fórum »
9. 1. 2014 23:39
24
Komunikácia
Ako každý človek skoro v tejto dobe rád komunikujem cez internet. Je to super, spoznáte sa s ľuďmi a poviete si vždy niečo nové. Má to ale zádrheľ. Je asi všetkým známe, že cez net... Otvor fórum »
9. 1. 2014 23:03
17
Prestigio 5044 alebo LG L9 II ?
ahojte, rozhodujem sa medzi tymito mobilmi... ktory by ste mi odporucili viac, popripade mate nejake dobre / zle skusenosti ? Alebo nejaky iny mobil v cca tej istej cene ? :) Otvor fórum »
9. 1. 2014 22:31
15
30
7days
Pamätáte si ten obchod/predchodca Kenvela? Mate aj nejake handry odtiaľ :D? H8u ma inspirovala, a maallokedy si naň vobec spomenie. Ja som mala par handier, teda este su odlozene. Otvor fórum »
9. 1. 2014 21:40
34
Fitko alebo plavanie?
Rozhodla som sa chudnut a chcem pocut vas nazor kedze sa moc nevyznam. Je efektivnejsie plavanie alebo cvicenie vo fitku? Ake mate skusenoati? Dik ; ) Otvor fórum »
9. 1. 2014 21:18
21
Ste unavení po plávaní?
Je pekné ísť plávať večer, lenže na plavarni je vela ludi, takze clovek sa musi fur tniekomu uhybat... co ma nebavi, po ranu aj vstanem a isla by som plavat, ale potom som trocha unavena,... Otvor fórum »
9. 1. 2014 21:18
11
Myslíte, že sa Rusom podarilo to nové "business centre"?
V Moskve postavili business centre. Je to taká moderná stvrt s najvyssimi mrakodrapmi vo svete. Predtým som založil forum kde som kusok o tom už napísal..... Ale moja otázka. Myslíte si že sa to Rusom... Otvor fórum »
9. 1. 2014 21:14
5
Ako Mediciovci ovplyvnili Taliansko ?
Aké sú vaše názory, čo si o tomto rode myslíte ? Boli skutočne veľmi politicky silní, podporovali umelcov a vďaka nim je Florencia taká aká je ... . Otvor fórum »
9. 1. 2014 21:05
11
Nakupujete v Kenvele?
9. 1. 2014 21:00
4
VEREJNE ZDRAVOTNICTVO V TRNAVE
ahojte neviete niekto podrobnejšie info o verejnom zdravotnictve v TRNAVE DIK Otvor fórum »
9. 1. 2014 20:50
20
Slovinááá
ahojte....hlavhe kto sa vyzna do slovenciny :)) ... co je to vonkajsia a vnutorna kompozicia? ... ako sa to urcuje? :D Otvor fórum »
9. 1. 2014 20:34
51
Prečo ryba nie je mäso?
Nieraz som sa stretla s tým, keď sa niekde písalo o jedle či potravinách, že ".... mäso a ryby.... " . Je na to nejaký biologický dôvod alebo to len tak ľudia rozdelujú? Ja... Otvor fórum »
9. 1. 2014 19:50