Ahojte, no mám taký problem že som prvák na strednej odbornej škole technickej odbor "mechanik počitačovích sieti" 4-ročka.Prestupil som z Priemyslenj školy lebo som nezvládal jeden odbor.No mam takú otazku kedže som na tej odobrnej škol a zmaturoval by s
tebe s prepáčením HRABE?
môžeš ísť na ktorúkoľvek vysokú školu... Buď ak máš peniaze a zaplatíš si ktorúkoľvek súkromnú VS alebo ak ich nemáš ktorúkoľvek štátnu VS..
pravdaže podstatné je na každej VS niečo iné.. (napr. známky alebo príjmacie skúšky, niekde stačí ak absolvuješ príjmací pohovor)
Niekde som sa stretol s tým, že ľudom z gympla dali zvýhodnenie pri príjmačkách to je tak max. všetko.
je pravda že z odbornej školy máš horší štart pri prijmacích skúškach ale to je max. čo k tomu
Celkom záleží na tom aký predmet. Pokiaľ je ten predmet nosný (alebo bez nosa) nevidím dôvod prečo sa o to snažiť. Školu dnes ale spraviť nie je umenie. Súdim podľa seba (som dosť sebakritický). Rob to čo si myslíš, že ťa bude baviť, nie to čo požadujú od teba ostatní. Potom budeš šťastný a s tebou sa zmení aj tvoje okolie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
môžeš ísť na ktorúkoľvek vysokú školu... Buď ak máš peniaze a zaplatíš si ktorúkoľvek súkromnú VS alebo ak ich nemáš ktorúkoľvek štátnu VS..
pravdaže podstatné je na každej VS niečo iné.. (napr. známky alebo príjmacie skúšky, niekde stačí ak absolvuješ príjmací pohovor)
Niekde som sa stretol s tým, že ľudom z gympla dali zvýhodnenie pri príjmačkách to je tak max. všetko.
je pravda že z odbornej školy máš horší štart pri prijmacích skúškach ale to je max. čo k tomu