Diskusie - 2415. stránka fóra
1
MUNI Pridovedecka- Aplikovaná matematika pro víceoborové studium+Ekonomie
Aplikovaná matematika pro víceoborové studium+Ekonomie , Studuje niekto tento odbor alebo co ste o nom pouculi? :) Rada by som si dala prihlasku aj sem, okrem informacii na stranke ma zaujima aj objetivny... Otvor fórum »
13. 1. 2014 16:49
8
Káva a chudnutie
Tak ako to je napomáha káva pri chudnutí resp. môžete ju popritom piť lebo odvodňuje + urýchľuje metabolizmus alebo naopak? stretávam sa s obidvoma názormi tak sa pýtam aj vás ako to vy vidíte Otvor fórum »
13. 1. 2014 16:46
19
Aké ginko?
Ahoj. Momentálne mám v škole strašne veľa učenia a na skúšku som si dala ginko, a všimla som si, že to učenie potom ide ľahšie. Chcela by som sa opýtať, či je lepšie kúpiť ginko... Otvor fórum »
13. 1. 2014 16:24
5
COMPLETE CEA TEACHERS BOOK
Má alebo mohol by najst niekto pre mna tuto knihu online :(? Uz ju hladam 10 hodin a nic, neviem ci som fakt taka neschopna Otvor fórum »
13. 1. 2014 15:41
8
Note 2,,bum
neviem niekto kolko stoji vymena skla na note 2 ? resp mozno displeja ? Otvor fórum »
13. 1. 2014 15:38
11
Harry Potter RPG hra
Zaujímalo by ma či niekto z vás hrá RPG hry na štýl Harryho Pottera :) Nedokážem sa rozhodnúť medzi timito dvoma http://bradavice. eu/ a http://www. hogwarts. cz/ tak by som chcela vedieť ktorá je podla vás lepšia... Otvor fórum »
13. 1. 2014 15:15
18
Poradíte so stránkou?
http://www. protikybersikane. estranky. sk/ Táto stránka je stránka ktorá slúži na obranu proti tým ktorí šikanujú v prostredí internetu (plánujem nahrať nejaký fotky agresorov pre ich lepšiu identifikáciu lebo ja neviem o koho sa konkrétne jedná). Mám to po Otvor fórum »
13. 1. 2014 14:37
15
Sme sieť
Zdravím možno si ma už niektorý pamätáte z mojich predošlých blogov .... Každopádne veľmi stručne vám vysvetlím kto som a čo je mojim by som rád s vašou pomocou dosiahol :) Takže volám sa... Otvor fórum »
13. 1. 2014 13:37
9
Curacné
Nazdar mate niekto skusenosti s tymto liekom ? alebo podobnym (aknenomin, roaccutane) predpisala mi ho kozna doktorka ale nerobila mi ziadne krvne testy ani sa ma nespytala kolko vazim a pri tom by mala lebo to sa dava... Otvor fórum »
13. 1. 2014 10:18
16
Hudba na beh/cvicenie
Čo počúvate pri behaní, potrebujem nejaké nové songy čo pri tom pomáhajú okrem Prodigyho, to už mám opočúvané:D Otvor fórum »
13. 1. 2014 09:51
8
Obnova dát z mobilu
Neviem ako, presuvala som si z mobilu (z interného ukladacieho pristoru) nejake data na SD kartu a všetky subory vytvorene v januari sa mi vymazali. Nepoznáte nejaký program na obnovu dát z mobilu na napriklad fotky, videá?... Otvor fórum »
13. 1. 2014 07:56
40
Plombovanie-predne zuby
Ahojte :-) Prvýkrát sa chystám plombovať 2 predne zubky a už 3 noci kvôli tomu nespim :-D je to obrovska bolesť? Kedže si pekne zaplatim za plomby, chcela by som ušetriť aspoň na /injekciach :-) Otvor fórum »
13. 1. 2014 00:32
24
Piercing v jazyku
Ahojte... chcela by som poradit. Rozhodla som si dat piercing do jazyka.. chcela by som vediet ake s tym mate skusenosti.. pridu mi na to? Ako budem rozpravat? Mozem si ho potom vybrat a znova dat naspäť... Otvor fórum »
13. 1. 2014 00:24
89
Čo by ste chceli zažiť s partnerom ?
Nejaký sen, niečo čo by ste chceli zažiť spolu s priateľom / priateľkou teraz alebo v budúcnosti ? :-) Otvor fórum »
12. 1. 2014 22:59
19
Remember me
videli ste ten film?no a ako to bolo z taylerovou smrťou on sa zabil? ak áno prečo a ako? nemalo to dačo s dvojičkami? Otvor fórum »
12. 1. 2014 22:42