Diskusie - 2371. stránka fóra
13
Lacný opravár?
Ahojte, ja by som sa chcela opýtať či tu nieje nejaký dobrý opravár mobilov, spadol mi na zem a nereaguje mi ani na dotyk a treba vymeniť displej, pretože je puknutý.. Našiel by sa niekto? Otvor fórum »
1. 2. 2014 21:31
46
Vtipný názov wi-fi
Ahojte! :) Poradte mi prosím vás , nejaký vtipný názov pre wi-fi router :) Díky moc :)) Otvor fórum »
1. 2. 2014 21:27
13
Nádherné Soči pred olympiádov
Páči sa vám ako vybudovali Rusi Soči? Ja som predchvílou pozeral fotoalbum a podla mna nádhera. Bola to ultra drahá olympiáda Rusi boli aj dosť kritizovaní že do toho vrazili neskutočne vela penazí. Ale podla... Otvor fórum »
1. 2. 2014 21:21
3
Zubny implantat ?
Ahojte :) robil Vam niekedy zubar zubny implantat ? Ak ano ako to pls prebiehalo ? Bolelo to ?? Diky za radu Otvor fórum »
1. 2. 2014 21:05
4
Očistný deň
Ahojte, moja otázka pre dnes znie, či môžem i ja, keďže mám len 17 rokov (asi som ešte vo vývoji?) dodržiavať raz týždenne očistný deň, čiže iba piť :) alebo by som mala menej často. ... Otvor fórum »
1. 2. 2014 20:57
3
Elektronická prihláška na vš
Ahojte... chcela by som vediet to, že ked vyplním a pošlem tu elektronicku prihlášku tak že či tam treba poslat vysvedčnie alebo ústrižok o zaplatení tej prihlášky alebo volačo ine....dakujem :) Otvor fórum »
1. 2. 2014 20:25
35
Prečo si niektorý ludia myslia že ked budu ateisti tak ich budu veriaci lutovať?
Prečo si niektorý dnesný ludia myslia že ked budu ateisti tak budu.... jak to povedať. "in"? Jednoducho si ateisti myslia že sa niekedy budu rozprávať s niakym farárom a budu mu hovoriť: Ja som sa v živote... Otvor fórum »
1. 2. 2014 20:17
4
Hľadám názov piesne :/
Prosím pozná niekto originál tejto pesničky alebo jej mix, ale presne s týmto ženským spevom?Ďakujem pekne, bolo to vo filme Vejška :) http://youtu. be/0DaxaSl2vVU Otvor fórum »
1. 2. 2014 19:32
11
Nikon d3100 vs canon eos 600D
Ahojte, poradí mi niekto ktorý fotoaparát je lepší ? Otvor fórum »
1. 2. 2014 19:24
11
V kávovare,,.
- mám vodu neustále naliatu a dolievam, keď treba
- si zakaždým vodu nalejem a po urobení nápoja zvyšnú vylejem
- ...On another love, another love all my tears have been used up...
Hlasuj »
1. 2. 2014 19:21- si zakaždým vodu nalejem a po urobení nápoja zvyšnú vylejem
- ...On another love, another love all my tears have been used up...
Hlasuj »
7
Obchodná akadémia
Ahojte :) možno pojdem na Obchodnú, no problém je: ktorú? :) Bývam pri NMnV, a tak mám na výber školu v NMnV, Trenčíne a vraj je aj v Pieštanoch.. Vedeli by ste mi poradit?? :) Otvor fórum »
1. 2. 2014 19:15
15
27
Poradíte mi dobrý seriál?
Prosím vás poradíte mi nejaký americký seriál? Otvor fórum »
1. 2. 2014 18:24
6
Film
pozatenejaky film o nejakych takych namyslenych babych ... ze su oblubene? :) Otvor fórum »
1. 2. 2014 18:10
10
Naj kamoška
Potrebujem pomoc .. :/ Moja NAJkamoška je v "nemocnici" strašne sa o ňu bojím a neviem čo mám robiť nemôžme ju ani naštivovať pretože mi jej doktor povedala že to není vhodné ... vraj si tam poleží... Otvor fórum »
1. 2. 2014 18:00
3
Ubytovanie TT
Čavteee, nevie mi niekto poradit nejaké fajn ubytko blízko Mozartovej ulice v Trnave? Alebo niekde blízko stanice... vopred díky :) Otvor fórum »
1. 2. 2014 17:49
8
Prešov parkovanie
Parkovanie v okolí ZOC MAX v Prešove je na figu, parkovanie v okolitých uliciach detto, parkovanie pri poliklinike na Sekčove- ani nevravím, parkovanie v centre- všade samé poplatky, SÚSTAVNÝ PARKOVACÍ PROBLÉM!!! A teraz mi povedzte,... Otvor fórum »
1. 2. 2014 17:42
12
Hviezdoslavov Kubín - básne
Ahojte, máme mať v triede Hviezdoslavov Kubín. Prosím vás poraďte mi nejaké básne, lebo som už naozaj zúfalá. Najlepšie by bolo keby bola taká dlhšia, nie nejaká detská, ale taká dospelejšia. ... Otvor fórum »
1. 2. 2014 17:26