Diskusie - 2368. stránka fóra
6
Fyzioterapia-podklady k prijímacím skúškam
Ahojte, chcela by som študovať fyzioterapiu v Bystrici, Košiciach alebo v Brne. Neviete či sa dajú zohnať nejaké modelové otázky na tieto školy? Viem, že prijímačky sú z bio a z fyziky :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 22:22
36
Koľko času denne zabiješ na BIRDZi?
alebo napríklad aj nečinným preklikávaním stránok na nete len tak:) Otvor fórum »
2. 2. 2014 22:17
7
Wreck this journal
Má niekto knižku Wreck this journal od Keri Smith? Aký máte na ňu názor? :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:57
8
Black ops 2 na mojom ntb
Cawte chcem sa spytat ze ci by mi isla BO2 aspon na medium na mojom ntb RAM: 3, 1GB (ano ja viem nezvycajne ale je to tak :D) PROCESOR:AMD Turion(tm) II P540 Dual-Core Processor... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:50
9
Zmazanie dát
Ahojte, rozbil sa mi tablet a je nefunkcny, chcem z neho vymazat data a ucty. Da sa to nejako? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:31
5
Prírodovedecká fakulta Brno
Zdravím, chcem sa spýtať, či niekto nevie, ako je to s prijatím bez skúšok (aj bez TSP) na odbory "Lékařská genetika a molekulární diagnostika" a "Molekulární biologie a genetika" na Prírodovedeckej fakulte v Brne na základe priemeru.... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:20
11
Spev
Ahojte, viem že je toto fórum je asi dosť trápne ale už som zúfalá. Ide o to, že by som sa strašne chcela stať speváčkou. Baví ma to už od detstva, Je to vlastne asi to... Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:15
20
Vzťah bez budúcnosti
Už ste mali niekedy vzťah, ktorý ste chceli skončiť, ale predsa ste v ňom zostali, pretože ste sa zamysleli, že to je len zlé obdobie, ktoré prehrmí a budete spolu opäť šťastní? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:14Fotapp
Ppznate niekto tuto aplikaciu ? Plati sa vopred alebo az po zaslani fotiek cize na poste ? Otvor fórum »
2. 2. 2014 21:01
30
Váš názor na snapchat?
V poslednej dobe prichádza čím ďalej tým viac do popredia snapchat. Aký je váš názor, poprípade máte ho aj vy? Otvor fórum »
2. 2. 2014 20:30
7
Nákup z Amazonu
Čau, má tu niekto skúsenosti s nákupom z Amazonu? Mám záujem o tovar z USA, kde sa píše, že poštovné je zdarma. Ale čo napr. clo alebo DPH, neplatí sa? ... Otvor fórum »
2. 2. 2014 20:28
7
Robí tu niekto beat?
Potreboval by som spraviť beat, tak ak to niekto robí, tak nech napíše Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:42
7
Ikony na ploche
potrebujem surnu pomoc... porozchadzovali sa mi ikony na ploche a chcem to dať do predchádzajuceho stavu..žiadne zoradenie podla toho a toho..mám skusiť obnovu systemu? :) Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:40
15
Aký odbor VŠ si mám vybrať?
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť niečo čo by som mohla študovať tak, aby to malo uplatnenie a samozrejme aj dobrý plat? Som iba prváčka, čiže ešte mám čas, ale chcela by som už približne vedieť... Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:31
3
3
Nikotín a svaly
Čavte priateľ skoncoval s fajčením ale nikotín miluje naďalej a posilňuje. Viem že fajčenie sťahuje cievy a tým sa horšie naberá svalová hmota ale čo tak napr. šňupací tabak. čo myslíte má veľký vplyv na tvorbu... Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:07
9
Ekonomika alebo právo?
Ahojte, ktorý obor je podľa vás lepší, resp. s ktorým sa viac v živote dá uplatniť a presadiť? Otvor fórum »
2. 2. 2014 19:05