Diskusie - 2367. stránka fóra
11
Vylúčenie zo školy
Ahojte, chcem sa opýtať na jednu vec. V novembri som odišla zo školy ( z vysokej) ale neodhlásila som sa zo štúdia, len som proste odišla. Chcem vedieť, že či ma teraz automaticky vylúčia zo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 14:50
19
Študent denného štúdia + práca na TPP
chlapi a baby, chcem sa opýtať, môže byť študent denného štúdia zamestnaný na TPP v tescu ak tam robí len a len nočné ? Otvor fórum »
3. 2. 2014 14:17
7
Jazykový pobyt
Dobre viem, že už je tu toho dosť ale :) mala by som záujem o jeden rok pobytu s USA ... obraciam sa hlavne na tých ktorí niečo podobné absolvovali... čo všetko si musím vybaviť, načo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 13:43
12
13
Dobrovoľniíctvo
1. Zdravim, poznáte niekoho kto šiel dobrovoľníčit za hranice? Môžte popísať, alebo trebárs aj nechať nejaký mail dotyčného/j :D. Píšte, čo viete. 2. Vy už ste skúšali ? Stačí u nás alebo poprípade aj inde tiež,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 13:29
3
Skúsenosti s Reny Travel
Zdravím Vás, ľudia, chcel by som sa vás opýtať na vaše či už pozitívne alebo aj negatívne skúsenosti s cestovnou kanceláriou Reny Travel. Chystáme sa totiž s rodinou využiť ich služby a nemáme s nimi žiadne... Otvor fórum »
3. 2. 2014 12:09
12
Vypinat elektroniku na noc zo zasuvky alebo sa tym nieco moze pokazit ?
Chcem sa spytat som riadny skeptik co sa tyka elektriky takze sa chcem spytat ci mozem nadalej vypinat wifi-router, televizor, set-top- box a. pocitat zo zásuvky lebo minule mi kamarat povedal ze sa nema elektronika vypinat zo zasuvky lebo... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:58
4
Akvaristika, TETRA Aquasafe
Ahojte, chcel by som osloviť akvaristov a ľudí ktorý máju skúsenosti s výrobkom TETRA Aquasafe. Lebo na popisnom štítku nebolo toho veľa popísané o použití. Tak že by ma zaujímalo ako často ho môžem používať,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:34
10
Jazda na babette od 16
Ahoj, chcel by som sa spýtať ako je to s jazdením na motorke, mám 16 a chcel by som si kúpiť babettu 210, môžem s tým jazdiť po ceste ? čo na to budem potrebovať,... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:32
29
Nejde mi zapnúť počítač
Ahojte, nevedel by mi niekto povedať čo sa mi robí s PC? Včera ešte v pohodke šiel a dnes keď som ho zapla mi nabehlo len okno so 4 možnosťami a stále nič ... toto nabehne, ... Otvor fórum »
3. 2. 2014 11:05
32
Vejška
Tento rok maturujem a rozmýšľam kam ďalej. Chcel by som vedieť ako to kde chodí, či ostať radšej v rodnom meste s ubytovaním doma alebo ísť niekde do Bratislavy/Česka na intrák. Nejaké rady, skúsenosti? Otvor fórum »
3. 2. 2014 09:57
2
Niekto kto ,,.
Nájde sa tu niekto , kto chodí na konzervatórium do Bratislavy ? :) Ak áno prosím ozvite sa :) Rozhodujem sa , či tam ísť alebo neísť študovať :) Ď. :) Otvor fórum »
3. 2. 2014 09:46
1
Letná brigáda v zahraničí
Opäť neviem, či tu už nebolo náhodou takéto fórum a pokiaľ áno vopred sa ospravedlňujem :D Ale chcela by som sa opýtať, či nemáte nejaké skúseností s letnou brigádou v zahraničí napr. v... Otvor fórum »
3. 2. 2014 00:20
47
Akym sposobom davate vasej existencii zmysel?
Akym sposobom davate vasej existencii zmysel? Nemusime sa hadat o tom, ze ludska existencia ako taka zmysel nema. Ako sa vsak vysporaduvate s tymto faktom? Staci vam uspokojovat zakladne fyziologicke a... Otvor fórum »
3. 2. 2014 00:01
7
HTC DESIRE C - obrazovka
Zdravím, s telefónom som dosiaľ nemal žiadny problém, no už pomaly týždeň obrazovku nie je možné otočiť. "Domáca obrazovka" je zobrazená normálne, no akonáhle zapnem napríklad správy alebo otvorím galériu, zoznam kontaktov ...... Otvor fórum »
2. 2. 2014 23:40