Diskusie - 2218. stránka fóra
9
VŠ
Ahojte :) Budúci rok by som chcel ísť na nejakú VŠ. Čo si mám vybrať? VŠMU (kameramanska tvorba, fotografia) alebo VŠVU (fotografia) ? :) Alebo poznáte nejakú inu vysoku skolu v BA s týmto zameraním?... Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:48
29
"tyka" z cannabisu?
Zdravím ľudia, som tu nový a tak sa len začínam orientovať... No nedalo mi to po mojom poslednom zážitku nenapísať, tak idem rovno k veci. Určite viacerí z vás už skúsili marihuanu... Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:42
27
Najroztodivnejšie názvy zložiek
nedávno som si uvedomiu, že okrem zložiek a súborov pomenovaných spôsobom asdf, ksmds, qwertzu majú niektorí v kompjutri foldre s divným alebo neobvyklým názvom, alebo minimálne dačím, čo nezainteresovaného hneď zaujme a začne byť zvedavý.... Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:39
3
Vratenie tovaru (kamenny klasicky obchod)
Prosim vas ten zakon ze je mozne vratit tovar do 7 dni bez udania dovodu aj do kamenneho/klasickeho obchodu neschvalili ? Nieje tam ziadna lehota na vrateni tovaru za refund ? Dikes Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:27
9
Canon eos 600d
Ahojte. Potrebujem poradiť. Chcem si kúpiť zrkadlovku Canon EOS 600D. Kupujem si ju z Heju a neviem aký rozdiel je medzi týmito dvoma fotákmi. Jeden je drahší ako druhý, ale značka, typ aj objektív, ... Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:15
15
úvaha
Zdravím, potrebujem súrne poradiť ako napísať úvahu na tému pranostika ... konkrétne Medardova kvapka štyridsať dní kvapká Otvor fórum »
8. 4. 2014 19:03
30
Akú postavu by mal mať boxer, myslím výšku?
Zaujima ma ze aku postavu by mal mat boxer? Myslim hlavne vyskovo lebo je jasne žeby mal byt vymakany. Ale. zaujima ma ze ci. je najlepsie keď je boxer vysoky - cim viac tym lepsie alebo mensi alebo stredny?... Otvor fórum »
8. 4. 2014 17:38
12
Keď sa pohádame
Chcem sa spýtať najmä chlapcov čo ich najviac naštve alebo čo im je ľúto po hádke? alebo čo vas najviac dojme ked vam dievča napíše? Otvor fórum »
8. 4. 2014 17:33
3
Paneuropska - prijimacky
Ahojte, prisla vam uz pozvanka na prijimacky? ( Fakulta prava ) .. 1. termin maju 14. -15. april a stale nic... Otvor fórum »
8. 4. 2014 17:05
62
Vaše povolanie ak by peniaze nehrali žiadnu rolu ?
Čo by ste naozaj chceli robiť ak by na peniazoch nezáležalo ? Otvor fórum »
8. 4. 2014 16:17
3
Internát vo Vrútkach
Neviete niekto koľko stojí internát vo Vrútkach? Hľadala som na stránke ale majú tam veľa vecí ale nejako tú cenu som nevedela nájsť. Otvor fórum »
8. 4. 2014 15:41
18
Fyzika na matfyz-BA
caute caute, som prijata na fyziku na komenskeho (bez prijimaciek- malo ludi sa prihlasilo :D). uz dost dlho je to moj sen ist studovat fyziku, bavi ma to , matiku mam tiez riadne rada. no... Otvor fórum »
8. 4. 2014 15:29
8
Obhryzanie nechtov
Zdrawim, je tu niekto kto si obhryza nechty na nohach? Ruky si nejako neobhryzam, ale rad by som sa zbavil tohto zlozvyku, za tipy, rady, vlastne postrehy vopred dakujem. Otvor fórum »
8. 4. 2014 15:17Sledovanie filmov na TV
prosím vás o radu , mám super Tv s možnosťou pripojenia na net a množstvo dalších super funkcií ako 3D, bluray a pod. A kedže mám tieto funkcie chcela by som pomocou netu pozerať filmy na TV... Otvor fórum »
8. 4. 2014 15:00