Diskusie - 2190. stránka fóra
17
Neda sa zapnut notebook
Ahojte neviete mi poradit s mojim notebookom?Bola som normalne na fb a z nicoho nic sa mi vypnul, myslela som ze sa prehrial..ale neda sa zapnut:( skusala som vytiahnut baterku, nechala som ho nabijat, ale vobec nereaguje ani nesvieti..iba ked... Otvor fórum »
20. 4. 2014 21:56
2
Žurnalistika v ČR
Ahojte, chcela by som ísť študovať žurnalistiku do Česka. Neviete, na príjímačkách budem potrebovať češtinu, alebo ich budem môcť robiť aj v slovenčine?:-) Prednášky viem, že sú po česky, ale na skúškach sa dá... Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:56
25
Citáty, stastusy, mottá
Aký je najlepší, najvtipnejší, najmilší, najzlatší, najkrajší alebo ten neviem aký status/citát/motto, ktoré ste kedy prečítali? :) Nad ktorým ste sa najviac zamysleli alebo zasmiali :) Alebo sú to iba pekne napísané slová :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:43
62
Tetovania
čo si myslíte o potetovaných ľuďoch? dali by ste si niečo také? :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:37
32
Klamstvá v životopisoch
Prikrášľujete údaje, keď píšete životopis alebo sa snažíte uvádzať absolútnu pravdu? Stalo sa vám už, že ste zavádzali napr. s ovládaním jazyka a na pohovore vás potom "odhalili" alebo naopak, že toto malé zaklamanie vám pomohlo... Otvor fórum »
20. 4. 2014 20:14
23
Žiarlivosť
Ahojte, asi by som si mal priznať na začiatok to že som žiarlivý a dosť. Preto by som sa vás chcel spýtať prekonal už niekto žiarlivosť ..ak áno ako alebo ako na to... ? Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:30
22
Vlastníte ešte nejaké koruny?
Vlastníte nejaké alovenské koruny? Alebo vlastnìte 200eurovku? Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:27
18
Birdz.. na mobile, tablete
Dá sa vám prihlásiť na mobile alebo tablete na birdz. sk? lebo mňe sa nedá na tablete... ked sa chcem prihlásiť vyhodí mi chybu... preto chcem vedieť sa sa vám dá :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:14
13
Veľká noc
Oblievajú vás chlapci na veľkú noc ? Keď hej ako sa pri tom tvárite ? :D Viem divná otázka. Ale je mi trápne kričať , a ešte trápnejšie tam stáť jak kus dreva :D Otvor fórum »
20. 4. 2014 19:00
46
Bojim sa mať vzťah pre sex
V skratke, doteraz som mala 3x pohlavný styk no ani jeden môj partner ma neurobil a to bolo vždy zapríčinenie rozchodu- z mojej strany :( vždy teraz ked sa s niekym zoznámim, nechcem s ním mať nič bližšie lebo sa... Otvor fórum »
20. 4. 2014 18:55
40
Kedy ste sa zacali ucit na ustne matury?
Maturanti, tohtorocni aj minuli :D 19. maja sa zacinaju ustne matury a uz som zo seba zufala..chodim na gympel ale fakt som sa cely rok nic neucila a stale to odkladam... kedy ste sa zacali ucit ?? :D... Otvor fórum »
20. 4. 2014 18:49
12
Veľká noc
Baby, prajem veľa vody :D. Popr. čo si myslíte o tom, že keď Vás chalan vyšibe a obleje a vy ho ešte k tomu musíte pohostiť alebo dať peniaze, niečo sladké... ... Otvor fórum »
20. 4. 2014 18:25
41
Citim sa trapne, ked sa pocujem,,,,
Ahojte, aj vam sa stava, ze ked pocujete sami seba sa citite tak hlupo? Aj ked by som neviem ako dobre rozpravala, citim sa tak trapne, tak divne, a pritom neviem, co ... Otvor fórum »
20. 4. 2014 18:21
5
Názvy kníh
Ľudkovia, ktorí obľubujete čítanie, poznáte nejaké knihy /aj staršieho rázu/, ktoré majú metaforický, symbolický či alegorický názov? Veľmi by ste mi pomohli :) Otvor fórum »
20. 4. 2014 18:15
6
7 days to die
stiahol som si túto hru a mala by byť vo verzii 7. 9b, avšak keď ju rozbalím a otvorím hru tak mi vyhodí možnosti len: login, website, exit je tam aj crack s názvom:... Otvor fórum »
20. 4. 2014 17:38
3
Dovolenka Turecko
Ahojte:) chcem vas poprosiť o radu, kto máte skusenosti s Tureckom.. s kamarátmi chceme ist toto leto do Turecka, a naše požiadavky su nasledovne: hotel 4*, all inclusive, blízko pláže, vstup do mora nech je... Otvor fórum »
20. 4. 2014 17:37
17
Zamilovanýýý
Zdravím, zamiloval som sa do jedného dievčaťa a neviem čo ďalej. Poznáme sa iba letmo. Prosím pomôžte mi. Otvor fórum »
20. 4. 2014 17:35