Ahojte chcem vas poprosiť o radu, kto máte skusenosti s Tureckom.. s kamarátmi chceme ist toto leto do Turecka, a naše požiadavky su nasledovne: hotel 4*, all inclusive, blízko pláže, vstup do mora nech je taky, ze sa tam da aj zaplávať , a samozrejm
Skus pozrieť Asteria Elita Resort Vyborne tam varia, každy večer nejaky program, diskoteky, asi 15km máš Side, zavolaš si taxik, rozne vylety, neni uplne na pláži ale hotel k nej ma vybudovany chodnik, je to len kusok
Mi sme boli v Side a v Manavgate. Sú to malé mestečká. Možno tak hodinku a niečo od Antalye. Musím povedať, že Turecku sú o moc lepšie služby ako v Egypte. Neviem či si bola v Egypte ale tam po tebe proste zazerali... Turecko je o niečo viac v 21 storočí, ak mi rozumieš. Tiež tam je aj pekne, avšak každý má iné chute.
Pravda je, že si ale niečo aj priplatíš, napr. mi sme za jednu dovolenku v Turecku moli mať pomaly 2 v Egypte .
Poprípade popozeraj nejaké recenzie, najlepšie na invi (invia.sk)
skus kuknut hotel Rezort royal Adam a Eve...to je presne pre partie
btw. ludia c myslite,,idem do istanbulu, kolko penazi bude potreba pokial letenky,cesta po meste ubytko free,?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Pravda je, že si ale niečo aj priplatíš, napr. mi sme za jednu dovolenku v Turecku moli mať pomaly 2 v Egypte .
Poprípade popozeraj nejaké recenzie, najlepšie na invi (invia.sk)
btw. ludia c myslite,,idem do istanbulu, kolko penazi bude potreba pokial letenky,cesta po meste ubytko free,?