Diskusie - 2185. stránka fóra
3
Zámena peňazí
Náhodou neviete v ktorej banke sa momentálne najviac oplatí zameniť si eurá za české koruny?konkrétne zajtra musim a nechce sa mi obiehať každú banku, z netu som na to nejak neprišla:D Otvor fórum »
22. 4. 2014 18:36
12
Učenie
Ahojte, ako isto viete, ústne maturity sa blížia a toho učiva, ktoré treba zvládnuť nie je málo. Chcela by som sa opýtať vás všetkých, či už maturantov, alebo už aj vysokoškolákov, ako postupujete... Otvor fórum »
22. 4. 2014 18:29Ostrava VŠB SCIO
ahojte, neviete nahodou aký najnižši percentil stačí z CSIO aby zobrali človeka na Ekonomicku fakultu na VŠB do OStravy?..poznate niekoho kto tam chodi a mal uplne nizky percentil?..potrebujem vediet presne číslo, dakujem... a poprípade študenti VSB kolko Otvor fórum »
22. 4. 2014 17:46
25
Telefóny
Čaute , chcela by som sa opýtať ktorý telefón je podľa vás najkvalitnejší a najlepší ? S ktorým máte dobré skúsenosti... neseká nemrzne... Ďakujem Otvor fórum »
22. 4. 2014 17:29
16
Hľadám programátora / vývoj browser hry
Čaute, hľadám niekoho, kto by so mnou začal vyvíjať browser hru - zatiaľ mám iba nápad a predstavu, ale myslím si, že to má potenciál a budúcnosť (aj €€). Ovládam php, mysql, html, css, ... Otvor fórum »
22. 4. 2014 16:52
6
Ten pohľad mi vyrazil dych
Je tu niekto kto písal maturitný sloh na túto tému ale ten sloh nezavesil na net? Otvor fórum »
22. 4. 2014 16:33Krycí názov Jánošík
Myslíte, že to tak je aj naozaj okolo nás ako to spieva v tejto pesničke? https://www. youtube. com/watch?v=2frJ3e0hxPE Otvor fórum »
22. 4. 2014 16:26
32
Politológovia
Ahojte Sú tu nejakí vyštudovaní politológovia (alebo ešte stále študujúci)? Otázka na vás, možno trocha osobná, no dosť by mi to pomohlo. Aké boli vaše pocity a situácia po ukončení štúdia? Aké je vaše... Otvor fórum »
22. 4. 2014 15:48
17
Antidepresiva
Len tak zo zvedavosti otázka..nehľadajte nič iné za tým. Moja otázka znie: čo by sa stalo úplne zdravej osobe ak by si zobrala antidepresiva..len tak. Otvor fórum »
22. 4. 2014 15:39Calcudoku
Neviem si dať rady z jednou Calcudoku. Nájde sa niekto kto mi ju pomôže vyriešiť? Ak hej píšte na email. Nemusíte komentovať dík :D Otvor fórum »
22. 4. 2014 15:04
32
Odomknite maximálny potenciál vášho mozgu
Tá droga čo bola vo filme Limitless nie je žiaden sci-fi fake! Ono to existuje a normálni smrtelníci ako vy sa o tom ani nedokážete dozvedieť, že sa to varí v Brazílií či Vietname a vlastnia to len... Otvor fórum »
22. 4. 2014 15:00
4
Piercing v pere
Ahojte, chcela by som sa spytat ako sa vola tento piercing, ten typ.. som laik :D vdaka za odpoved :) (http://365poemas. files. wordpress. com/2011/03/piercing. jpg ) Otvor fórum »
22. 4. 2014 14:59
28
Čo robím preto, aby som nevyzeral/a ako prasnica po dvanástich mladých?
- 200 klikov denne
- 4 x do týždňa pijem iba čistú vodu a nič nejem
- počas chôdze sa snažím drepovať
Ďalšie možnosti »
22. 4. 2014 14:57- 4 x do týždňa pijem iba čistú vodu a nič nejem
- počas chôdze sa snažím drepovať
Ďalšie možnosti »
6
Stopom po Nórsku
Ahojte kolegovia, chcela by som sa vás spýtať, či máte nejaké skúsenosti so stopovaním, alebo stanovaním v Nórsku. S priateľom tam chceme ísť v auguste a trošku to tam spoznať. Máme tam pár známych, ... Otvor fórum »
22. 4. 2014 14:50
13
Problém -. -
Ahojte :) potrebovala by som poradiť. Dávala som si prestreľovať ucho. Už prešiel mesiac a presne včera som si už naušnicu mohla vybrať z ucha no nejako to nejde . :/ Tá vec ktorá chráni naušnicu pred tým... Otvor fórum »
22. 4. 2014 14:50