Diskusie - 2181. stránka fóra
10
TUZVO ekológia a využívanie krajiny
Ahojte :) je tu niekto kto študuje na TU vo Zvolene odbor Ekológia a využívanie krajiny? Mám záujem študovať tento odbor, nakoľko mám veľmi blízko k prírode a jej ochrane, ku zvieratkám a celkovo k životnému prostrediu. ... Otvor fórum »
24. 4. 2014 16:03
12
Poslať list do Jeruzalema
Čaute, chcem poslať list do Jeruzalema, aby mi ho zapichli tam do toho Múru nárekov. No lenže, keď som bol dnes na pošte, tak mi povedali, že nestačí napísať len: To: GOD, Jeruzalem,... Otvor fórum »
24. 4. 2014 15:50
1
Online stranka na telenovely
Nepoznáte dkau stranku, kde by som si mohla pozrieť telenovely zdarma online? díík Otvor fórum »
24. 4. 2014 13:51
46
Váš prvý bozk
Ahojte, taká téma na odľahčenie, ako a kedy prišlo k Vášmu 1. bozku so svojím súčastním(bývalým) partnerom ?, Kde ste boli?, Čo ste si predním povedali ? Čo nasledovalo hneď potom? Baby ako vás k... Otvor fórum »
24. 4. 2014 12:01
48
Mám 20 a stále je pre mňa svet gombička
Ahojte, Mám 20 a správam sa ako dieťa. Rodičia mi to stále hovoria a aj frajer mi o tom stále hovorí, ale keď ja neviem ako by som sa mala správať inak, aby som nebola ako... Otvor fórum »
24. 4. 2014 10:43
13
Appky
Aku najlepsiu ste doteraz hrali ? A aky typ je vas oblubeny ? :-) Otvor fórum »
24. 4. 2014 10:08
18
Nevera
Robím si taký osobný prieskum O nevere U mladých ľudí . Podľa štatistík je nevera U mužov A žien pomerne vyrovnaná . Čo si myslíte vy ? Boli ste niekdy podvedeni alebo naopak ste neveru zapríčinili vy A... Otvor fórum »
24. 4. 2014 07:47
19
Za čo Ti sú ľudia vďační?
:-) Myslím to tak, že to naozaj cítiš alebo vidíš či vieš... Nemyslím to akože "mali by mi byť vďační za... " http://www. latexsens. com/OurHandShakeOnABetterFuture. jpg Otvor fórum »
24. 4. 2014 01:27
2
Hladam film
zdravim, hladam film ciernobiely o boxerovy, ktory mal nehodu a jeho "anjel strazny" alebo take daco, zobral z tela jeho dusu skor ako umrel, aby ho usetril od bolesti, ale on tam nemal zomriet tak... Otvor fórum »
23. 4. 2014 23:24
7
Ktorý je podľa Vás lepší, prosím?
23. 4. 2014 22:59
5
Losovanie
Nepoznáte nejaký program na losovanie? Také niečo že zadám doňho nejaké údaje napr. mená a vylosuje mi to jedno? Otvor fórum »
23. 4. 2014 22:41
50
Aj keď vás to nebude asi zaujímať, ale nezdá sa vám, že sú Rusi až nejako moc úprimní ?
Tak napríklad, teraz je kríza na Ukrajine a Putin prednedávnom sám priznal, že na Krym poslal jednotky a že to čo hovoril teda nebola pravda. Teraz čítam, že Putin povedal, že ak ohrozia ich záujmy,... Otvor fórum »
23. 4. 2014 21:33
8
Čo je viac pravdepodobné:#dievča+kamarát, chalan+kamarátka
- Dievča by prijalo od svojho kamaráta ponuku na niečo viac (vzťah)
- Chlapec by prijal od svojej kamarátky ponuku na niečo viac (vzťah)
- Dievča- Nie, od kamarátov neočakávam a neprijala by som ponuku na niečo viac(vzťah) -kamarát je kamarát
Ďalšie možnosti »
23. 4. 2014 21:02- Chlapec by prijal od svojej kamarátky ponuku na niečo viac (vzťah)
- Dievča- Nie, od kamarátov neočakávam a neprijala by som ponuku na niečo viac(vzťah) -kamarát je kamarát
Ďalšie možnosti »
9