Ahojte je tu niekto kto študuje na TU vo Zvolene odbor Ekológia a využívanie krajiny? Mám záujem študovať tento odbor, nakoľko mám veľmi blízko k prírode a jej ochrane, ku zvieratkám a celkovo k životnému prostrediu. Na stránke univerzity som sa dočíta
@auroraeos ja som studovala na tej istej fakulte, ale iny odbor (environmentalne inzinierstvo). no poznam dakych ludi aj z EVK, vacsinou si to dost chvalia, az na jeden rocnik, myslim stvrty, ktory maju strasne zle postaveny (ale zvladnut sa to da)... ak ta to bavi, chod do toho, ale musis ratat s tym, ze je dost tazke sa v tejto oblasti uplatnit...
no viem, že to nemá bohvieaké využitie, ale priklánam sa k teorii, ze radsej budem studovat nieco co ma bavi a co mi je srdcu blizke, ako nieco, co ma nebavi i ked mozno sa s tym skor uplatnim
A nevies nahodou, ci su tam aj poznávačky z latinských nazvov? a ako je to s cudzim jazykom (Aj), da sa zvladnut ked v nom clovek nie je uplne 100%?
ja to beriem, ja len, ze netreba mat privelke ocakavania
poznavacky su urcite aj po latinsky a anglictina dost zalezi od vyucujucej, my sme mali taku, ze... som sa ani ucit nemusela... a ta uci asi vacsinu ludi na tej fakulte... celkove tej anglictiny by som sa na tvojom mieste bala najmenej z GISov budes saliet
geoinformacne systemy. take bavkanie sa v programe, ja som to nemala, ale kto hej, tak ten nadaval. jednak vyucujuci je dost prisny a jednak ten program ze je na hovno. raz mi to kamarat z EOB ukazoval, ale nerozumela som tomu ani za mak, lebo to boli len take farebne flaky.
a tak ono to nie je na skodu, ak chytis teda dobreho vyucujuceho, nas rocnik to stastie nemal... sice tvoj odbor to asi nevyuzije, ale ja som bola aj na Erasme v Norsku a teda ta poriadna matematika mi chybala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A nevies nahodou, ci su tam aj poznávačky z latinských nazvov? a ako je to s cudzim jazykom (Aj), da sa zvladnut ked v nom clovek nie je uplne 100%?
poznavacky su urcite aj po latinsky a anglictina dost zalezi od vyucujucej, my sme mali taku, ze... som sa ani ucit nemusela... a ta uci asi vacsinu ludi na tej fakulte... celkove tej anglictiny by som sa na tvojom mieste bala najmenej z GISov budes saliet
a co su to tie GISy vlastne?