Diskusie - 2152. stránka fóra
40
Pomsta byvalemu/bývalej,,.
Už ste sa niekedy pomstili bývalemu/bývalej po rozchode?A tak, že bol z toho mimo? Ak jop, tak ako ? (netvrdím, že je to správne a je to trochu viac detinské, ale len ma to v... Otvor fórum »
6. 5. 2014 18:52
25
HOROR
Ahojte, prosím vás, poznáte nejaký fakt že dobrý horor, kt. sa oplatí pozrieť? skôr niečo také psycho ; ) dík :) Otvor fórum »
6. 5. 2014 18:12
16
69
Maturanti
Výsledky z matury by ste mali mať na internetovej žiackej knižke. Chváľte sa, budeme sa tešiť s Vami. Smúťte, budeme smútiť s Vami a utešovať Vás ; )) Otvor fórum »
6. 5. 2014 17:49
9
Ako sa vola ta pesnicka co ide v reklame na h&m? :D
no co k tomu viac dodat :D paci sa mi, neviete niekto nahodou teda? vrela vdaka :) Otvor fórum »
6. 5. 2014 17:33
14
?
Ako sa vyrovnáte s tým ak vás niekto vulgárne popr. nejako inak urazí? Ak si o neberiete k srdcu - tak ako se toho docielili? Mne keď totiž niekto vynadá tak som niekedy schopná dusiť to aj mesiace.. Nedokážem... Otvor fórum »
6. 5. 2014 17:18
38
Povolanie!
Ahojte tinedzeri už máte vybrané zamestnanie? ja sa neviem rozhodnut akym smerom pojdem, bud psycholog alebo rehabilitacny doktor alebo nejaky ortoped.. ake je najlepsie zamestnanie? ja som z matiky a chem, fyz slaby takze niečo... Otvor fórum »
6. 5. 2014 17:01
8
Mysteriózna melódia
Máte radi keď vo filmoch hrajú mysteriózne hudbičky? :D Niečo na tento štýl https://www. youtube. com/watch?v=30Tc8G6kd3g Ak ešte nejaké podobné poznáte tak šup šup sem s nima! :D Otvor fórum »
6. 5. 2014 16:46
21
Chudnutie - stehná
čaute baby :D ako by som mohla schudnúť zo stehien? :D Nie že by som ich mala nejaké tučné , tukové, ale aj tak, no :D Kľudne sem môžete dať nejakú stravu ( dietu )... Otvor fórum »
6. 5. 2014 15:59
36
Kolko meriate?
6. 5. 2014 15:54
4
WORDPRESS
Chcem sa spytat ake su vyhody balickok vo wordpress a kolko stoja? Alebo poprosim presny link, dakujem :) Otvor fórum »
6. 5. 2014 15:47
42
Bezdomovci, chudobni ludia
Pomahate bezdomovcom ? Ak ano tak by ma zaujimalo čo im date kupite im jedlo alebo im date peniaze ? a zaujimalo by ma ak im date peniaze tak kolko asi tak im date ? Otvor fórum »
6. 5. 2014 15:46
2
Názov Hry
Spomínam si že som hrával raz takú hru: Hrali ste tam za takú babu, ktorá mala nejaké kúzla, a viem že prví level bol v takom lese :D a potom sa k vám pridal taký škret alebo čo... Otvor fórum »
6. 5. 2014 15:36
2
Balík pre maturantov kde je naj ?
Neviete ktorá stránka je na maturitné oznamká + šerpy stužky mašle na dvere + učitelov je atď lepšia ?? Chcel by som sa spýtať na tlacoznamka. sk pretože oni nemajú tie mená a tak vyšívané a ževraj sa to... Otvor fórum »
6. 5. 2014 15:15
4
Väzenie
Nevie niekto ako sa volá tá "kartička" ktorú držia väzní keď ich fotia? Vete to čierne s číslami .. :D Otvor fórum »
6. 5. 2014 14:49
14
Hra na PC
Hoj :D Odporučí niekto nejakú PC hru ktorej príbeh sa vyvíja podla toho ako postavy konajú?? Niečo také ako Fallout 3 a Walking dead :-) Otvor fórum »
6. 5. 2014 14:43
7
Pomooc!
Oplatilo by sa mi kúpit IPhone 5 v decembri alebo iPhone 6 co vyjde v septembri ktory by som si kupil v aprili? nechcem aby to bolo zase prehnana cena ale myslim ze by sa cena sestsky zmensila po case.... Otvor fórum »
6. 5. 2014 13:56
21
Inžiniersky titul v zahraničí
Má vôbec inžiniersky titul z poľnohospodárskej univerzity nejakú váhu v zahraničí? Má význam vôbec študovať tento smer ak po štúdiu chcem odísť do zahraničia? Napr. do Nórska. Resp. v ktorých krajinách by mi tento titul pomohol? Počula... Otvor fórum »
6. 5. 2014 13:26