Diskusie - 2151. stránka fóra
1
Second hand žilina
Ahojte, neviete o nejakom zaujímavom sekáči v Žiline? Poznám len Humanu a ten pri polícii. :) Otvor fórum »
6. 5. 2014 23:38
10
Preklad do angličtiny
it is better slow than no go ... vedel by mi niekto povedať či táto veta je správna ? prípadne ako by mala byť sformulovaná správne ? ... má to znamenať je lepšie ísť pomaly ako stáť(neísť). ... Otvor fórum »
6. 5. 2014 22:21
36
Nočné mory
Neviem či sa to vážne dá nazvať nočná mora, no už asi 4 roky bojujem s tymito nočnými pocitmi.. proste hneď potom ako sa mi podari zaspať sa mi prisnije niečo hrôzostrašné(neviem opísať slovami o čo ide) a viem... Otvor fórum »
6. 5. 2014 21:55
12
Cudzí jazyk
Zdravím! Poznáte niekoho (prípadne ste to vy sami), kto sa naučil cudzí jazyk len na základe sledovania seriálov, filmov, tv... ? Čiže všetky znalosti, ktoré ten človek má v danom jazyku, nadobudol iba touto formou.... Otvor fórum »
6. 5. 2014 21:51
5
Tablo
Mňa zaujíma, že keď mám spolužiačky ktoré prepadajú a nejdú ďalej maturovať či ich dať na tablo... Okrem toho, keď majú isté že budú opakovať ročník, nebude blbé keď sa pôjdu s nami lúčiť zo školou??... Otvor fórum »
6. 5. 2014 21:30
24
Už ste počuli o dedinke s ľubozvučným názvom Kokot?
:D :D :D .. https://www. kokso. sk/uz-ste-poculi-o-dedinke-s-lubozvucnym-nazvom-kokot/?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=post-1405041 Otvor fórum »
6. 5. 2014 21:13
38
Peklo alebo nebo
Ako si myslíte, že je na tom váš život? Konáte viac dobra alebo zla? Čo robíte častejšie? Radšej ste sebecký a hľadíte len na seba alebo radšej nezištne pomáhate druhým? http://cdn. buzznet. com/assets/users16/steff180/default/hell-vs-heaven--large-msg-12 Otvor fórum »
6. 5. 2014 21:04
22
Chcete podnikať alebo pracovať?
- Chcem mať vlastnú firmu a podnikať
- Chcem si nájsť dobré miesto a pracovať pre nejakú firmu
- Mám paži, budem bezďák 4ewa
Hlasuj »
6. 5. 2014 20:59- Chcem si nájsť dobré miesto a pracovať pre nejakú firmu
- Mám paži, budem bezďák 4ewa
Hlasuj »
4
Irsko
AHojte viem ze toto vsetko si mozem najst na googli aj som si nasla :D ale pytam sa na skusenosti..ludia co tam boli a zazili to na vlastnej kozi alebo poznaju niekoho kto uz bol v irsku na vlastnu... Otvor fórum »
6. 5. 2014 20:56
17
ÚVAHA
Ahojte nájde sa niekto ochotný, alebo človek ktorý sa nudí .. a napíše mi úvahu na tému "MILOVAŤ A BYŤ MILOVANÝ" ? :) Vopred ďakujem . . Otvor fórum »
6. 5. 2014 20:52
38
Skutky
Aky je podla vas najhumannejsi respektive najslachetnejsi cin ? Vela ludi hovori o darovaní krvi avšak mne sa to nezdá byt ako neaki najslachetnejsi cin kedže clovek ktorí daruje krv tak z neho nic neubudne... Otvor fórum »
6. 5. 2014 20:42
18
Typy na zdravé a chutné raňajky/večere/dezerty?:)
Ahojte, tak poraďte čo máte radi vy, nejaké zdravé chutné jedlá lebo stále jem iba ovsene vločky, biely yogurt s ovocím a krupicovu kašu. :/ Kreativita mi chýba Otvor fórum »
6. 5. 2014 20:29
1
Fri uniza
Chcela by som sa informovať ohľadom prijímačiek na odbor informatika. Koľko bodov by mi teoreticky stačilo na prijatie? Chcela som sa tam pôvodne dostať bez prijímačiek, no s 53% z externej časti z matiky mi percentil retardovaných... Otvor fórum »
6. 5. 2014 20:11
16
Pascal
Našiel by sa niekto kto ovláda programovací jazyk pascal a je ochotný mi pomôcť s príkladom? :) Budem nadšená :) Otvor fórum »
6. 5. 2014 19:10