Diskusie - 2150. stránka fóra
12
Róbert Geissen na Slovensku!
Omg, check this out :D Róbert Geissen má menšiu vilu aj na Slovensku :D https://www. youtube. com/watch?v=jpa5TlbhZsA Otvor fórum »
7. 5. 2014 19:23
4
Obchody v BA
Neviete nahodou či zajtjra su normlane otvorene obchody v auparku a tak? Otvor fórum »
7. 5. 2014 19:04
9
Kedy je najlepsie sa prihlasit na kickbox
Caute zistil som ze v susednom meste je dost kvalitny kickbox. Zaujima ma ci sa tam mozem v sedenastych prihlasit? Alebo sedemnast uz je neskoro? Moc sa tam nevyznam tak sry ak pisem blbosti. A ešte by ma... Otvor fórum »
7. 5. 2014 18:35
5
Poistenie v zahraničí
Ahojte neviete mi niekto poradiť ohľadom poistenia ? Za dva týždne odlietam do Nórska na 4 mesiace, no neviem či je lepšie keď sa ešte poistím osobitne na Slovensku. V práci v Nórsku odvádzam určitý percentil z daní na... Otvor fórum »
7. 5. 2014 18:07
19
Zelený čaj
Chcem sa spýtať, ak je tu niekto taký, kto pije zelené čaje, akú značku máte odskúšanú a či má naozaj také blahodarné účinky ako sa o ňom hovorí :) Otvor fórum »
7. 5. 2014 17:52
8
Dá sa podľa vás nejako pomôcť?
Dá sa podľa vás nejako pomôcť človeku ktorý nedokáže nadviazať vzťah so ženou? A ak aj nejaký nadviaže tak si ho nedokáže udržať. Gay nieje. Môže za tým byť to, že jeho aura nevyžaruje pozitívnu energiu alebo... Otvor fórum »
7. 5. 2014 17:44
8
Kozmetika
Baby, neviete mi poradiť nejaký denný/nočný krém na zmiešanú až mastnú pleť so sklonom k akné (hlavne T zóna) a nejaký dobrý podklad po ktorom sa nebudem lesknúť? :) Btw. Ak poznáte nejakú dobrú pleťovú... Otvor fórum »
7. 5. 2014 17:43
9
Mám nárok na invalidny dochodok?
Ahojte! Vo februári mi zistili, ze mám schizofréniu. Neviem sa zaradit do kolektivu, tazko zvládam stres. Mám aj tazku skoliozu a operovali ma na srdce. Hladam si prácu ale kvoli hendikepu ma nechcú zobrat do práce. ... Otvor fórum »
7. 5. 2014 16:46
8
Hľadá sa pesnička :O!
Ahojte, chcela by som vedieť či nahodou viete niekto nájsť, poslať do komentaru odkaz alebo nazov pesničky z tejto reklamy.. http://youtu. be/Ywy6Taokw2U Ďakujem velice pekne ; ) Otvor fórum »
7. 5. 2014 16:15
4
UPJŠ Verejná správa KE
Čaute, Chystá sa niekto na FVS do KE? Prípadne došiel už niekomu papier o konaní prijímačok alebo niečo už došlo ? Díky ; ) Otvor fórum »
7. 5. 2014 13:43
7
Je niekto registrovaní na stránke www.kvizmajster..
7. 5. 2014 12:27
14
HELP :))
ZAregistrovlala som sa sem iba pred chvylkou da sa povedať a neviem, ako to tu chodí ani nič. Konkrétne ?? ... Pridala som svoje práce dobre ? Teda blogy mozem ich pridat aj 200 ?? nevyznam sa... Otvor fórum »
7. 5. 2014 12:14Vypracované otázky sylabus na fakultu zdravotníckych odborov v PU
Zdravím, nemá niekto náhodou vypracované otázky zo sylabusu na príjímacie skúšky na Fzo v Prešove ? ďakujem :) Michal Otvor fórum »
7. 5. 2014 12:09
17
Vlasy
Pomaličky sa blíži leto, slniečko a chcela som poradiť nejaký prípravok s UV ochranov na vlasy . Čo používate ? Ďakujem Otvor fórum »
7. 5. 2014 11:14
3
Friends
Neviet prosím vás niekto, kde by som mohla online, zadarmo, bez všakovakých registrácií pozerať Friends (Priateľov) ? :) Otvor fórum »
7. 5. 2014 10:38
18
24
Problém
Včera na ceste z Martina do Žiliny mi do cesty vbehla srna, všimol som si ju včas a tak som stihol zabrzdiť, no auto za mňou to už nestihol a vrazilo do mňa, konkrétne do zadnej časti auta..Zavolali sme policajtov... Otvor fórum »
7. 5. 2014 08:38