Diskusie - 2130. stránka fóra
127
Nezvyčajné fóbie
Rada by som vedela či má niekto nejakú nezvyčajnú fóbiu s niečoho. Ja jednu mám a nikto to nechápe :D ... Tak tu možno nájdem ( i keď silno pochybujem) niekoho, kto má možno aspoň trošíííčku blízko... Otvor fórum »
15. 5. 2014 11:11
22
Duchovia, démoni, boh, anjeli, paranormálne javy,,.
Ahojte, zaujímalo by ma aký máte názor na tieto veci, veríte tomu?alebo iba niektorým z nich?, ak máte nejaké príhody čo sa Vám stali, prípadne niekomu z vašeho okolia sem s nimi :-) Otvor fórum »
15. 5. 2014 09:50
12
Pozickomat
Zdravim. Minuly mesiac som si od nich zobral pozicku 200 eur. Tuto pozicku som riadne uhradil v termine. Na dalsi den sa idem pozret ci je to vybavene a to zacalo. Zmenene heslo. ... Otvor fórum »
15. 5. 2014 09:18
70
Oral
Ludia mam vazny probrem. Dnes mi pratelka navrhla ci by som ju neskusil urobit oralne no a ja som suhlasil. Oral som robil prvy krat no a problem je to, ze tento druh uspokojenia partnera mi nejak... Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:51
3
Nutné CT vyšetrenie
Chcel by som sa spýtať ci sa niekde nedá zariadiť expresny termín vyšetrenia CT aj zaplatiť u mojej mamy bola pred 2 týždňami sanitka a CT na chrbátma až v septembri a teraz sa bojíme aby jej to sa nevrátilo... Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:34
3
Pomooc s excelom
haloo ludia nenasiel by sa tu niektio plz kdo by si mi s jednou vecou pomohol co sa tyka excelu :) ? Otvor fórum »
14. 5. 2014 23:12
26
Najotravnejšia/najotrepanejšia téma na birdz
- jedlo (vegáni/vegetariáni vs. ich odporcovia)
- prvý sex (kedy bol?/kedy je správny čas?)
- mám takéto zdravotné problémy (čo mi je?)
Ďalšie možnosti »
14. 5. 2014 21:56- prvý sex (kedy bol?/kedy je správny čas?)
- mám takéto zdravotné problémy (čo mi je?)
Ďalšie možnosti »
24
,,BLOND či BRUNETT,, ??
Ahojte :) Viem že v prvom rade je doležitý charakter.. ale musíte mať určite nejaký názor na to ktorá farba vlasov sa vám viac páči :) a myslím že isto sa to tu už rozoberalo..ale som nová :D Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:48
15
Hokej online
práve sa mi pokazil zvuk na telkeeeee.. kde si možem zapnuť online hokej na nete ? prosííím a vopred vďaka Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:26
37
Desatoro božích prikázaní
Ktoré z desatora božích prikázaní, najčastejšie porušujete? A ešte, ktoré prikázanie keď porušíte Vás najviac trápi? Desatoro: 1. Ja som Pán, Boh tvoj! Nebudeš mať... Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:20
9
áno, zase baby
čaute že ja som na novej škole od začiatku druhého ročníka a moc som sa tu s tými babami nebavil.. lebo neviem čo im mám povedať... mám kopu šancí kedy ale ja fakt neviem ako sa s nimi dať... Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:16
46
Prijatie na VŠ
Čaute je z Vás už niekto z maturantov prijatý na VŠ ak áno tak na akú ? :) ; ) Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:16
14
Nevera - vykrúcanie
Ahojte , píšem za kamošku. Má frajera, ktory chodi do prace do BA. Nechal jej svojs tarší notbok cez víkend, a zrazu jej tam nabehla konverzácia (world up či ako sa to vola ta apliakcia), ... Otvor fórum »
14. 5. 2014 21:00