Diskusie - 2129. stránka fóra
13
Poraďte PC hru.
Ahojte... hľadám nejakú novšiu hru v ktorej ide v podstate o lov zvery... možno to znie čudne ale strašne ma bavia hry v ktorých napr. s lukom alebo kušou lovíte zvery a tak... Ak poznáte takú hru... Otvor fórum »
15. 5. 2014 20:14
6
Z windows XP na osmičku
Ahojte, vedel by niekto poradiť alebo pomôcť.. mám na PC naištalovaný windows XP, lenže ten sa ruší a prebieha aktualizácia na osmičku.. PC je starší typ... chcela by som vedieť, či mi bude PC fungovať aj... Otvor fórum »
15. 5. 2014 20:05
5
Názov vlastnej firmy
čaute máme do školy vytvoriť projekt ako názov svojej firmy niečo ako s. r. očka a napísať tam čo tá firma bude robiť , zamestanncov ..... a neviem nejaký vtipný názov vymyslieť :D Nemáte nejaké nápady ? Len aby... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:57
4
Búračka
dnes som pri cúvaní nabural druhému do auta ... jeho škoda prasknute zadne sklo a náraznik oškrety, spísali sme všetko, aj na poistovni to je ... má niekto skúsenosť do akej miery či do plnej to... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:14
41
Neprijatý na školy, čo s tým?
Chcel by som sa spýtať, čo sa deje, ak ma neprijali ani na jednu strednú školu, ktorú som si vybral..... čo sa robí? Aký je postup?? ďakujem za NORMÁLNE odpovede. Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:11
9
Angličtina SOLUTION
Ahojte prosím vás ak má niekto test z piatej lekcie solution intermediate prosim hodte mi ho sem alebo link kde ho stiahnem ..... na nete je len z prvej edicie knihy lenze mame tu druhu ediciu a tu som nenasla... Otvor fórum »
15. 5. 2014 19:10
27
Madarizacia?
Suhlasili by ste s madarizaciou slovenska za predpokladu ze by sa vyznamnejsie zlepsili zivotne podmienky pre obyvatelstvo (boli by lacnejsie potraviny , plyn , benzin atdd) a by sa zvysil plat asi o 20% oproti povodnemu... Otvor fórum »
15. 5. 2014 18:47
3
Win 7 zmena jasu
Zdravím, preinštaloval som si win 7 home na win7 ultimate všetko ide ako má len pri zmene jasu je problém nejde ho zmeniť. Tento problém malo viac ľudí ale nikde som nenašiel riešenie ak by niekto poznal efektívne... Otvor fórum »
15. 5. 2014 18:44
2
66
Zda sa mi to alebo je to pravda?
Preco mam dojem, ze zeny, o ktore mam zaujem, ma nechcu a zeny, o ktore nemam absolutne ziaden zaujem, idu po mne? Takisto preco zeny o ktore mam sice zaujem, ale som absolutne chladny,... Otvor fórum »
15. 5. 2014 17:36
7
Vysledky prijimacich skusok
kde mam najst vysledky prijímacích skusok na stredne skoly ? Otvor fórum »
15. 5. 2014 17:33
39
Máte v živote šťastie na ľudí?
Máte v živote šťastie na ľudí? Či stal sa vám presný opak? Natrafili ste niekedy na tých nesprávnych? Na takých ktorí vás vedeli len využiť? Na takých ktorí keď vám pozerali do očí tak sa tvárili ako ozajstní priatelia ale... Otvor fórum »
15. 5. 2014 17:10
18
Využitie cpu na 100%
Neustale mam využitie procesora na 100% aj ked nemam zaopnute skoor žiadne programy. Ked zapnem pc tak je to cca 4min v pohode ale potom začne pc sekat a využite je 100%. Neviete niekto čo s tym v... Otvor fórum »
15. 5. 2014 16:52
18
Film
ahojte ľudia prosím poraďte mi nejaký film ktorý je o teenagerskom živote a také niečo... vopred díki :) Otvor fórum »
15. 5. 2014 16:46
12
Rozchod
Čaute :) chcel by som sa trošku poradiť :) Mal som babu a rozišli sme sa po pár mesiacoch. Dôvod bol že sme sa dosť často hádali kvôli sprostostiam a nesprávala sa tak ako by sa mala ku svojmu... Otvor fórum »
15. 5. 2014 16:27
4
PC na mňa z vysoka kašle.
Ahojte, Keď zapnem pc tak mi vypíše keyboard not found a... nič... jasné, že sa ďalej nespustí. Nejaký milý človek, ktorý mi normálne poradí kým ten pc neroztrieskam? Ďakujem :-) Otvor fórum »
15. 5. 2014 16:05
13
Odvolanie gymnázium
som 3. pod čiarou podla oficiálnych výsledkov na prijimacie skúšky na gymnázium myslíte že mi to odvolanie pomôže? Otvor fórum »
15. 5. 2014 15:57