Diskusie - 2088. stránka fóra
6
ŠKOLA HELP
v skole mame premietčku a na nej je taky cudlik čierny a ja som po tom cudliku presiel prstom avypla sa. kamoš asi 5 at vypol a zapol premietčaku. a normalne už išl potom. a a mam strachže... Otvor fórum »
2. 6. 2014 18:02
4
Pesnička z reklamy
Ahojte, neviete náhodou ako sa volá pesnička z reklamy na seriál Hriešny yoynam na markíze? :)) Otvor fórum »
2. 6. 2014 18:00
8
Predal mi iný mobil
ahoj kúpila som z bazosu mobil-samsung galaxy note n7000 bola tam cena 180e, a prišiel mi úplne iný mobil -htc desire o ktorý som vôbec nemala záujem, bolo to na dobierku pán býva cez celú republiku tak neviem ako to... Otvor fórum »
2. 6. 2014 17:34
6
Brigáda v 14, 15
Ahojte, chcela som sa spýtať či je možné nájsť si brigádu v 14:) rada by som začala doma aspoň trochu peňažne vypomáhať lebo viem že pre mamu to rozhodne nie je ľahké, prípadne v 15-tich či sa dá... Otvor fórum »
2. 6. 2014 17:16
35
Mužské hormóny
Caute. Mám jedného krpateho spoluziaka co ide brať mužské hormóny aby aspoň čosi ešte podrastol a sa trocha zmuzil lebo ma 15 ale vyzerá na 10 asi... Ale mňa tak napadlo... Nemôžem to brať aj ja? A... Otvor fórum »
2. 6. 2014 17:11
1
Filmy podobne TPOBW
Ahoj neviete mi niekto poradiť film/y podobné THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER alebo STICK IN LOVE alebo vlastne nejake romanticke dramy? :) Otvor fórum »
2. 6. 2014 17:07
56
Najkrajšie mená podľa vás
Keď tu bolo fórum o najškaredších menách, tak ... Také sa vám páčia najviac? :D Mne z dievčenských určite Terézia a Laura.. A z chlapčenských Patrik, Lukáš, Dominik a Samuel. :love: Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:59
48
Prerušovaný pohl. styk
Nechajte si hlúpe reči, že môžem byť tehotná atď že si mám dať antiku, no ju nechcem je to množstvo chemikáli a neskôr ani tehotná byť nemusím. Tak aký máte názor na prerušovaný pohlavný styk? Mám kamarátky... Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:55Písanie výkladu SJL
Ako by ste začali písať výklad na tému Ján Hollý ? Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:52
1
Tatra academy
Čo musím dať do smartfónu, aby sa ním dalo platiť bezkontaktne? Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:46Stavebna fakulta Zilina
Ahojte, chodil niekto na stavebnu do ZA alebo hlasi sa tam niekto z vas? Lepsie povedane na odbor Manazment a technologia stavieb? Potrebujem ziskat par infosiek, alebo ako je tam, ci ste spokojni a tak... :D Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:43
8
Vlastná url webstránky
Ak mám stránku na bloggeri, a chcem mať vlastné url, nechcem mať v názve aj blogspot. com..... Ako to treba robiť? Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:27
15
Potrebujem nový seriál
Hoj :D Nepoznáte niekto nejaký fakt dobrý seriál?? Pretože momentálne nemám čo pozerať :-( Zo seriálov ma bavia Upírske a Teen Wolf ale tie majú pauzu... Baví ma niečo na štýl nadprirodzena alebo niečo post-apokalyptické ako... Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:21Študovanie cez Unify
Čaute, zaujíma ma či niekto už skúsil študovať cez Unify (http://www. unify. lv/en/), ak áno - ako sa prihlásil, ako to prebiehalo, čo platil, atď. Nám o tomto prišiel hovoriť týpek... Otvor fórum »
2. 6. 2014 16:02
5
Kde fotiť v škaredom počasí?
Ahojte, nemáte nejaké nápady na miesta kde sa dá fotiť aj v škaredšom a chladnejšom počasí? Chodíme fotiť s kamarátom a momentálne sa nudíme a nič nás nenapadá :) Otvor fórum »
2. 6. 2014 15:54
17
Filozofická Fakulta UK Politologia
Ahoj všetci, hlásim sa na Filozofickú fakultu Komenského univerzity a na budúci týždeň v pondelok sa koná prijímacie konanie. Je tu niekto taký ktorý sa na Filozofickú fakultu dostal a povie mi zhruba y... Otvor fórum »
2. 6. 2014 15:41
4
Prírodovedecká fakulta UK BA
Ahojte, posielali ste niekto už kópiu maturitného vysvedčka na PRIF? Chcem sa spýtať, či ste to overovali u notára alebo na matrike? Posielali ste aj koncoročné vysvedčko? Ďakujem :) Otvor fórum »
2. 6. 2014 15:34