Diskusie - 2084. stránka fóra
44
Ako viete hovorit pismeno R???
- na 100 percent, dokonca viem aj dlhe RRRRR len tak v pohode povedat, absolutne 100 percentne viem povedat R
- tak na 80 percent povecme.. ked sa clovek nesustredi na to uplne ako rozpravam tak si toho ani velmi nevsimne.. ak by ma ale dlhsie pocuval a sust
Hlasuj »
4. 6. 2014 16:49- tak na 80 percent povecme.. ked sa clovek nesustredi na to uplne ako rozpravam tak si toho ani velmi nevsimne.. ak by ma ale dlhsie pocuval a sust
Hlasuj »
8
Oplatí sa kúpiť tuto grafiku ?
Ahoj chlapci, zvažujem kúpu novej grafiky a voľba padla na AMD Asus R7 260X, 2Gb, DDR5, ale mám už staršiu základnú dosku http://www. asrock. com/mb/nvidia/alivenf6g-vsta/ a počul som niečo že vraj by grafiku mohla brzdiť, ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 16:05
4
Viete zistit čo to je?
Prosím vás neviete čo všetko je na tomto iPhone kryte? Chcem si taky vytvorit ale neviem co všetko tam je.... viem ze tam je panda a list ale viac neviem. prosim pomozte http://images. tvnz. co. nz/tvnz_images/entertainment_news/2013/11/miley_cyrus_halloween Otvor fórum »
4. 6. 2014 15:13
9
Kde sa predávaju vodné dýmky?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kúpou vodnej dýmky? Neviete či sa predávajú aj v trafikách a tabak-obchodoch? Vlastne v akých obchodoch okrem internetu sa predávajú? Otvor fórum »
4. 6. 2014 14:21
12
STU materiálovotechnologická f.
Ahojte, rozmýšľam nad touto fakultou, chodí tam niekto? Konkrétne ma zaujíma materiálové inžinierstvo. Už dlhšie pracujem (kvôli finančnej tiesni bolo treba zvoliť túto alternatívu, takže denne by nebolo možné aj tak), takže štúdium kombinovane. ... Otvor fórum »
4. 6. 2014 14:08
5
Kredit
Je nejaký spôsob akým by som premenil kredit na peniaze alebo vlastne nejako platil kreditom v mobile rôzne veci ? pls poraďte ak viete :) Otvor fórum »
4. 6. 2014 13:32
121
Chlapi,,
Aj tak nikdy nepochopím, prečo sa chlapi obzerajú po iných ženách, dokonca ich komentujú či obdivujú, aj keď majú partnerku..Veď ak nie som spokojná s tým, čo mám, tak načo v tom zotrvávať? .. No, chlapi, počúvam vaše... Otvor fórum »
4. 6. 2014 13:17
88
Čo plánujú birdzaci cez leto? :D
Otázka je jasná zaujíma ma odpoveď. :) Otvor fórum »
4. 6. 2014 12:04
14
Matika - pomoc
Pomôže mi tu nejaký matematik vypočítať tento príklad? (možno to je pre niektorých lahké, ale študujem v rakúsku, a vôbec neviem tie pojmy) (x+2)^2 + (y-1)^2 = 5 Otvor fórum »
4. 6. 2014 11:43
23
Ide tu niekto z vás zajtra na prijímacie skúšky FRI Uniza?
či sa tam stretneme :D Otvor fórum »
4. 6. 2014 11:07
50
Game of Thrones
Je to vážne také dobré že je toho plný internet? Žiadne spoilery hlavne..iba chcem vedieť či by ma to bavilo :D Otvor fórum »
4. 6. 2014 09:49
4
Babetta papiere
Zdravím, dúfam že sa dozviem správnu odpoveď, zaujíma ma povinná výbava a potrebné dokady k legálnej jazde na babette 207. Treba vodičák, techničák, prilbu, občianku. Ešte niečo viac? Je potrebné aj poistenie? :)... Otvor fórum »
4. 6. 2014 09:25
6
Prijímačky EUBA
Kto sa chystá? Kto bol po minulé roky? Zdalo sa vám to ťažké? Otvor fórum »
4. 6. 2014 08:14
46
Ktore mesto na slovensku sa oplati vidiet
Najkrajsie mesto slovenska je ?co by som mal ist pozret Otvor fórum »
4. 6. 2014 07:16
80
Psychopati
Je možné, že mi(nám s priateľom)chce niekto ublížiť? Už druhýkrát nás niekto sledoval na relatívne opustenom a rozľahlom mieste. Keď sme ho zbadali prvýkrát, stratil sa v tme..avšak tentokrát stál len pár metrov od auta a akonáhle sme ho zbadali,... Otvor fórum »
3. 6. 2014 23:42
- Rock
- Hip-Hop
Ďalšie možnosti »