Ahoj chlapci, zvažujem kúpu novej grafiky a voľba padla na AMD Asus R7 260X, 2Gb, DDR5, ale mám už staršiu základnú dosku » www.asrock.com/mb/nvidia/alive... a počul som niečo že vraj by grafiku mohla brzdiť, nevedeli by ste mi povedať že či t
Mám kupene Bf3,BF4, Rome total war 2 a este zopar hier a chcel by som si ich spustit pekne plynulo a užiť si ich a nie mať nervy so sekanim pomaly na medium až low... a s touto kartou som videl hodnotenia a videjka kde to hraju na 40-50-60 FPS na hight-ultra detailoch takže v pomere cena výkon by to bola premna dobra volba avšak, to že či by bola moja doska až taka velka brzda musim zistiť.... niekde som cital ze by karta isla možno na 97-98-99 % čo je vraj zanedbatelne a nieje to pocitovatelne ale neviem ci to je pravda.... po pár rokoch ak by vyšla slim verzia PS4 kupil by som ju a PC neriesil...
Ja mam 8GB RAM a procak 4 jadro aj ked uz trocha starsie ale ide skvelo, a viem ze grafika ma brzdi pretoze ta HD5670 je uz stara, skusim to dať aj na Pc forum jasne a uvidim.
» www.hwcompare.com/15564/radeon-hd...
co sa tyka navysenia vykonu, oplati, myslim, ze cpu by este vo vacsine pripadov nemuselo prilis brzdit...otazka je tiez wataz zdroja, ci postaci vykonovo R7...rozhoduje aj cena
Zaujimava stranka diky watáž by mala stacit mam tam tusim 500W zdroj a mal som to tak vypocitane s dost velkou rezervou takze malo by to stacit asi ju presalen zoberiem, chcem dat Pc do takeho normalneho stavu a potom ked vide slim verzia PS4 tak si ju kupim a PC nebudem uz riesit ... nevyhodou PS4 zatial je ze je na to malo hrier a skoro nic ma z toho nezaujalo takze by som sa snou zatial nudil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
co sa tyka navysenia vykonu, oplati, myslim, ze cpu by este vo vacsine pripadov nemuselo prilis brzdit...otazka je tiez wataz zdroja, ci postaci vykonovo R7...rozhoduje aj cena