Diskusie - 2068. stránka fóra
6
Ukončenie štúdia
Ahojte :) Neviete niekto ako to je keď som ešte offcialne študentom vysokej školy, ale nechodím tam. Kedy mi mi skončí status študenta, ak sa sa neodhlásim zo školy sám ? Chodil som tam asi 2 týždne... Otvor fórum »
11. 6. 2014 18:58Prijímačky na Filozoficku UK
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či tu niekto z Vás absolvoval prjímačky za posledné dva dni na filozofickej fakulte UK, hlavne test všeobecných študijných predpokladov. Chcem sa tam hlásiť tak ma to teraz, kým... Otvor fórum »
11. 6. 2014 18:52
15
Je to divne?
Je divne ak niekto nosi v 25°C kratke nohavice (šortky(nepytam sa kvoli sebe))? Otvor fórum »
11. 6. 2014 18:07
10
Má niekto skúsenosti s driclorom ?
Chcel by som si ho kúpiť ale bojím sa že sa budem tak isto potiť ako teraz. Práve preto sa pýtam ako to účinkuje a ako dlho to vydrží ? Koľko stojí a predávajú hp aj v lekárni... Otvor fórum »
11. 6. 2014 17:51
11
NEJDE MI PRIPOJIT NA WIFI V KOŠICKEJ MHD!
Vam ide? Co mam robit? ake nastavenia ma pozret? , lebo uz som pozrel vseliake a nic a aj wifi manager som si stiahol a nic. Doma sa mi pripoji ale v mhd ani za nic. A... Otvor fórum »
11. 6. 2014 17:40
24
Zamyslela som sa
vzdy ked som sfajcena som fest kreativna a mam uzasne myslienky, napady, teorie... vzdy si hovorim ze toto si musim zapamatat toto je zaujimave a na druhy den fakt neviem ze co to bolo... :D... co je skoda...... Otvor fórum »
11. 6. 2014 17:11
4
Brigáda v ČR
Ahojte, mám na vás jeden dotaz. Brigádoval už niekto cez leto v ČR cez credit czech v hypermarketoch? Ďakujem :) Otvor fórum »
11. 6. 2014 17:03
2
STU FEI API
Zdravím, je tu niekto, kto by mi poskytol nejaké informácie o FEIke a Aplikovanej informe? Poprosím TS, vďaka. Otvor fórum »
11. 6. 2014 16:59
8
Darček
Kamarátka bude mať 18tku. Viem je to moja kamrátka a ja by som mala vedieť čo by ju potešilo ale chcem si nechať poradiť niečím zaujímavým , kedže ona má dosť peňazí aby si vždy... Otvor fórum »
11. 6. 2014 16:51
3
Senecké leto a ine festivaliky :)
Ahojte chystate sa niekto na Senecke leto? :) ak nie tak počas leta ktore festivaly planujete navštiviť popripade ktore sa vam osvedčili? Otvor fórum »
11. 6. 2014 16:43
5
Nový/Pokazený tablet
Počujte, tablet mám doma asi deň. Čisto nový, všetko okej. Idem stiahnúť aplikácie, ktoré som používala už i na predošlých tabletoch a stále stále mi vyskakuje "časový limit pripojenia uplynul". Hľadala som riešenia všade... Otvor fórum »
11. 6. 2014 16:04
11
Čo stojí podľa Vás za záchranu viac pri nejakej svetovej katastrofe?
- Elektronika (mobil, tablet, PC, . ..)
- Kniha (či už by to bol román alebo učebnica to by bolo jedno)
Hlasuj »
11. 6. 2014 15:18- Kniha (či už by to bol román alebo učebnica to by bolo jedno)
Hlasuj »
15
Debetna studentska karta
Mam kartu studentsku z tatra banky a nejde mi platit bezkontaktne neviem preco vraj to uz ma kazda karta automaticky ja som platila v roznych obchodoch a nic. Otvor fórum »
11. 6. 2014 15:00
14
Nie je to malé množstvo dávky? (protein)
Caute mám nový protein a gainer a kreatin... Uz dnes si idem zacvicit a chcem za mesiac mat aspon o 5 kg viac a byt o takych 10-15% viac vyrysovaní... Ale ide o toto - jedna... Otvor fórum »
11. 6. 2014 14:58