Diskusie - 2038. stránka fóra
11
Od koľkých rokov môžem ísť sama na vlaku ?
mám 12 a chcela by som sa spýtať či by som mohla ísť sama na vlaku (Trnava-Prievidza) Otvor fórum »
23. 6. 2014 20:28
37
Ktoré video, film ťa naposledy rozplakalo?
mám akúsi melancholickú náladu Otvor fórum »
23. 6. 2014 20:02
12
Ludia pochadzaju z Marsu
Je možne aby ludske pokolenie malo svojich predkov z Marsu ? Nedavno sa na internete objavil zaujimavy prispevok ktory hovori o tom že na Marse sa udajne nasli objekty pripominajuce pyramidy ktore zrejme musela vytvorit nejaka... Otvor fórum »
23. 6. 2014 19:25
13
Túžby, sny, ciele
Ahojte, su tu ludia co snivaju vo velkom a uz pre to aj nieco robia? Taky, ktori sa chcu odlisit od davu a ist si za svojimi cielmi, len potrebuju troska postrcit? Ved kto by chcel zhnit... Otvor fórum »
23. 6. 2014 19:13
4
Púzdro na mobil
Ahojte má niekto také púzdro na mobil kde sa dajú dať aj karty napr. OP, bankomatová atď. Koľko kariet sa Vám tam zmesti? Ďakujem Otvor fórum »
23. 6. 2014 19:02
16
Kamarát/kamarátka
Ahojte, pred časom som tu pridal koment o mojom rozchode a dôvodoch, ktoré ku nemu viedli. Niektorí možno vedia o čo sa jedná... Ale o to nejde. Písal som tam, že mi chýba teraz človek,... Otvor fórum »
23. 6. 2014 18:23
22
Najhoršia forma zarábania peňazí je práca
Čo si myslíte, je to pravda? V dnešnej dobe s minimálnou mzdou sa ďaleko nedostaneme. A vraj priemerná mzda je viac ako 900€ ... Pekné číslo, ale škoda že je k ničomu. Otvor fórum »
23. 6. 2014 18:03Jazykový pobyt s Enlap
Dobrý deň, toto leto idem na jazykový kurz cez Enlap a zaujíma ma ak niekto už od nich bol, tak aké ma skúsenosti, ako bol spokojný s ubytovaním prip. s hosťovskou rodinou, školou atď. Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:43
3
Ako otvoriť notebook pomocou tvare
ako otvoriť notebook pomocou tvare ?? Nejaky program Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:36
13
Maturita
čawte chcem sa opýtať teraz na aktuálnu tému ak by som chcela maturovať so 6 predmetov (napríklad biologia, chemia, dejepis a noska) časovo by som to zvládla? napríklad nie je tam hrozba že v čase... Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:33
1
STU FEI API vs. UK FMFI API
Zdravím, tohto roku ma prijali na obe tieto fakulty: STU FEI Aplikovaná informatika a UK FMFI Aplikovaná informatika. Chcel by som si vybrať čo najlepšie. Chodí niekto na jednu z týchto fakúlt / odborov... Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:29
5
Zmena peňazí Bulharsko
Chcem sa opýtať, hlane tých, ktorí boli v Bulharsku, kde sa viac oplatí meniť peniaze, u náľ alebo priamo v Bulharsku?prípadne určitú čiastku tu a zvyšok tam? Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:28
9
FPM alebo FHI ?
Ahojte. Prosím poradte, ktorú z fakult na EUBE by ste si vybrali? FPM - Ekonomika a manažment podniku alebo FHI - Hospodarska informatika? Ktorá je lepšia, ktorá náročnejšia? Prikláňam sa k FHI, ale asi bude aj... Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:04Video
Ahojte, Končím teraz školu v štvrtok máme rozlúčku a chcela by som spraviť pamätné vidoe pre moju najlepšiu kamarátku máme spoločné videá, fotky ale ide o to, že neviem aké pesničky použiť čo všetko by tam malo... Otvor fórum »
23. 6. 2014 17:03
1
IPhone, Android automaticke rozsirenie stranky pri otoceni
Ako nastavit mobilny web aby ked otocim mobil na sirku sa mi stranka prisposobila sirke displaya? momentalne to mam nastavene takto: < meta name="viewport" content="user-scalable=no, initial-scale=1, maximum-scale=1, width=device-width"> ... Otvor fórum »
23. 6. 2014 16:55
4
Alejová alebo Opatovská (KE)
Ktorý gympel je na tom lepšie? ŠPORT, vzdelanie a tak... :-P :-D Prestupujem a neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma. Help me! :-D Diky... Otvor fórum »
23. 6. 2014 16:49
8
1. LF Karlová Univerzita
Mám dilemu. Myslite si ze ma vezmu ked som skoncil 40. pod ciarou a beru 700 studentov? Otvor fórum »
23. 6. 2014 16:41
20
Odpor k ľudom
Absolútne ma nebaví tráviť čas alebo sa zaujímať o ludí v mojom okolí ( kolegovia, známi, členovia kapely) poprípade sa zoznamovať s novými priateľmi. Aj ked tí druhí majú záujem, mne sú ukradnutí a paradoxne,... Otvor fórum »
23. 6. 2014 16:18