Diskusie - 2008. stránka fóra
2
Posilka na FF UMB
ahoj, kto chodi na FF UMB a vedel by mi povedat nieco malo o posilke na skole ? je tam vobec niaka ? je pristupna pre studentov kazdy den alebo treba byt v niakom kruzku ? Otvor fórum »
6. 7. 2014 11:51
14
Chodite do Mlynov (obchodne centrum v Nitre)
6. 7. 2014 10:24
44
Žena a informačné technológie
Ahojte! Budúci rok maturujem a už by sa aj patrilo vyberať školu :D Už pár rokov ma to ťahá k počítačom a priznám sa, že odmalička trávim abnormálne veľa času hraním pc hier :D Viem, že štúdium informatiky... Otvor fórum »
6. 7. 2014 09:47
34
Second handy/sekáče
názor na sekáče , veci tam a ľudí čo tam nakupujú ? :) Otvor fórum »
6. 7. 2014 09:39
11
Problém s ntb
Ahojte. Nenašiel by sa tu niekto pocitacovo zdatný čo by mi vedel vysvetliť čo s ním mam? On sa mi vybil a ked som ho zapla tak mivyšla taká modra obrazovka s bielymi pismenkami. Niečo som v... Otvor fórum »
6. 7. 2014 09:23
1
Palackeho univerzita vs. Komenskeho
Neviem si vybrat z tychto 2 vysokych skol. Potreboval by som porovnať Univerzitu Komenskeho , obor Biologia a Univerzitu Palackeho v Olomouci , obor molekularni a bunečná biologie. Podla celosvetoveho rebricka ma UK lepsie postavenie... Otvor fórum »
6. 7. 2014 09:20
15
Aké ponožky
5. 7. 2014 23:59
5
Kratka animovana rozpravka
Nejaku podobnu kratku animovanu rozpravku ako Paperman? Tak do 30 minut a moze sa tam i rozpravat Otvor fórum »
5. 7. 2014 23:48
2
Soundtrack
Ahojte, na Markize chodi teraz uputavka na film Cierne zlato. Viete prosim vas niekto nazov zvucky v pozadi? Otvor fórum »
5. 7. 2014 23:34
8
Družba alebo Mlyny?
Ahojte, rád by som vás poprosil o vaše názory na intráky ( Družba a Mlyny) v BA. Chystám sa tam na LF. Chcel by som vedieť ktorý z intrákov je lepší, kde je viac medikov, ... Otvor fórum »
5. 7. 2014 23:30
7
Hladám názov,,.
tento film dosť často púšťali v telke..je to o George ktorá pracuje v kuchynskom oddelení v obchodnom dome a túži si otvoriť vlastnú reštauráciu .. v práci sa jej stane úraz tak ide na vyšetrenie a nájdu jej nádor.. tak... Otvor fórum »
5. 7. 2014 22:59
4
Holandsko
Pracoval/pracuje z vás niekto v Holandsku? Aký tam je život, plusy/mínusy, poprípade aké pocity ste mali z pobytu tam? Chcela by som ísť za prácou tak sa informujem kde sa dá. Vďaka :) Otvor fórum »
5. 7. 2014 22:44
32
AIDS
aka je sanca ze sa pri sexe s kondomom prenesie virus HIV a moze sa preniest HIV ked mam trochu poksane dasno na jednom mieste a vramci predohry sa bozkavam sa s holkou co kazda dikoteka iny... Otvor fórum »
5. 7. 2014 22:29
27
Naj horory, už mi dochádza zoznam,,. :D
Čaute ľudia. Chcel som sa spýtať, aké horory sú nejaké dobré alebo lepšie povedané, najlepšie aké ste videli :) Viete, nuda cez prázdniny, tak aspoň kvalitný horor :) Vďaka Otvor fórum »
5. 7. 2014 22:25
26
Pesničky na gitare pri opekačke
nejaké dobré pesničky ktore si možem zahrať a zaspievať s kamošmi pri ohniku :) :D imt smile a taketo .. aj anglicke ale take volačo čo vela ludí pozna ... melodické , prijemné , priatelske Otvor fórum »
5. 7. 2014 22:17