Diskusie - 2006. stránka fóra
5
Objednavanie cez dresslink
Ahoj, chcela by som sa spitat či ste si už niekedy niečo objednavali cez dresslink. Ako j eto z poštovnim. A akoje to s tim poštovnim zadarmo(či je to tak naozaj) A ešte že do kolkích dni vám prišiel tovar.... Otvor fórum »
6. 7. 2014 22:22
17
Soc. dávky v nezamestnanosti
Dobrý večer, zaujíma ma, ak niekto skončí školu a nenájde si prácu a chce ísť na sociálku aby mu poskytli dávky, musí ísť na sociálku tam, kde má trvalé bydlisko, alebo stačí ísť v mieste... Otvor fórum »
6. 7. 2014 22:20
63
Mali ste uz sex na jednu noc, kedy vam slo jedine o sex?
- Ano, v puberte na diskoteke/zabave/oslave atd
- Ano, az po puberte a bolo to super :)
- Ano, s kamosom/kamoskou a prislo to necakane.
Ďalšie možnosti »
6. 7. 2014 22:18- Ano, az po puberte a bolo to super :)
- Ano, s kamosom/kamoskou a prislo to necakane.
Ďalšie možnosti »
22
Osamelosť
Zaujímajú ma názory ľudí ktorí podobný pocit zažívajú. Bývam sama v garsónke, mám kamarátku, ktorá je o 14 rokov staršia, nemá deti ani rodinu, chodieva von, takže si rozumieme, ale stretávame sa len... Otvor fórum »
6. 7. 2014 22:00
23
Najkrajšie ženy su na Slovensku
Je to pravdaaa.... že slovenky su sexi :D Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:39
13
Facebook - správy
Ahojte, neviete či sa dá nejako na FB nastaviť aby mi mohli posielať správy len priatelia? Viem že kedysi sa to dalo, niektorí to tak majú ale teraz to nikde neviem nájsť :( Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:38
9
Fajka pri odoslanej správe na Xperii U
Čaute ľudia :) Chcel som sa iba spýtať, že či neviete, čo znamená na smartfóne xperia, keď odošlete správu, a vedľa času vám ukáže takú fajku :) čo to je? že ten dotyčnú tú správu videl?... Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:23
13
Pochybnosti
Ako zistím od dievčaťa pravdu v tom čo ku mne cíti? Aj keď mi povie, že ma už nemiluje a mám sa s tým vyrovnať, ale pritom mám pocit, že ku mne cíti stále niečo viac ako... Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:20
26
Vyhýbam sa ľudom
Napriek všetkému každý musí mať nejaký sociálny kontakt. To človeku proste nedá. No problém je že ja fakt neviem kam mám ísť a ako si ten sociálny kontakt "vyrobiť" keď všetko čo dokážem je mlčať. Problém je... Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:13
27
BLIZENCI
Som znamenie blizenec a mam veeeeeelmi komplikovanu povahu (napriklad sa mi meni nalada z minuty na minutu, alebo som bezdovodne smutna, nervozna....) a vela ludi mi hovori ze je to mojim znamenim tak by som chcela vediet ci je to... Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:07TUZVO Priem. inžinierstvo
Zdrávím. študuje tu niekto alebo študoval?... potrebujem nejaké informácie ohladom fakulty, čoho sa riadiť... čomu sa vyhýbať a tak..idem tam od septembra študovať. Otvor fórum »
6. 7. 2014 21:04
17
Z akých internetových kníhkupectiev si najradšej objednávate knihy?
a s ktorými máte zlé skúsenosti? Otvor fórum »
6. 7. 2014 20:50Prechadzam z jednej fakulty na druhu
Nazdar, donedavna som bola studentkou FMFI UK v BA, no bohuzial, po dvoch rokoch som to vzdala z viacerych dovodov. Momentalne sa chystam na zapis na FM UK a prihlasku som si podavala cez ucet,... Otvor fórum »
6. 7. 2014 19:57
20
Mám ho vyhodiť von oknom?
Sestra hrala na notebooku Sims. Hra sa jej sekla A ona mysliac si neviem čo ho skúšala vypnúť. Vyskočila mi celá čierna obrazovka ná ktorej píše New FPS:30. Neviem nič zapnúť, pretože ťa čierna obrazovka mi... Otvor fórum »
6. 7. 2014 19:38
16
Iluzia slobody, presne toto sa deje
Jedno video za všetky slová: https://www. youtube. com/watch?v=A-rEb0KuopI Nie je naozaj lepšie s takým životom (od 0:50) skoncovať? Otvor fórum »
6. 7. 2014 19:12
56
Vzťah / Manželstvo
Tí čo ešte nie ste ženatí, v akom veku sa plánujete ženiť / vydávať a v akom veku si plánujete zobrať hypotéku kúpiť dom a mať deti? Viete si predstaviť že budete so svojou terajšou partnerkou... Otvor fórum »
6. 7. 2014 19:06
13
Slnko, Mesiac
Prečo je v amerických filmoch, či už je to západ východ alebo normálne, také obrovské Slnko alebo Mesiac??? Otvor fórum »
6. 7. 2014 19:01