Diskusie - 2000. stránka fóra
6
JAZYKOVKA
AHOJTE, vedel by niekto poradiť fakt dobrú jazykovku v Nitre? Chcela by som počuť aj iné názory, lebo ja som tou mojou, kde som chodila vážne znechutená. Ďakujem Otvor fórum »
8. 7. 2014 22:48
8
Posilka
koľko asi stojí hoďka s osobným trénerom vo fitku.. ziadne dvojzmyzly..:D chapeme sa Otvor fórum »
8. 7. 2014 22:32
47
Životné pravdy, výroky, mottá atď.
Máte nejaké pekné vetičky? Výroky? Mottá? :) Hoďte sem... zaujímali by ma. .......... Mne sa páčia napr: "It's not personal. It's strictly business. "... Otvor fórum »
8. 7. 2014 22:25
31
Aktivne Dievča?
Viem že s týmto by som mal radšej ísť na zoznamku, ale tam sú všeliaké individuá a tu je to aspoň o trošičku lepšie. Tak sa chcem spýtať, či tu nieje nejaké chudé športovo založené dievča vo... Otvor fórum »
8. 7. 2014 22:17
2
Blahozelanie
Dobry den onedlho ma kamos narodky..chcem mu zagratulovat jasne ze aj osobne ale teraz sa nebudeme vidiet tak aspon na fb.. :) poradte nejake dobre blahozelania moze byt aj vtipne proste nech to neni ta otrepana klasika ze : vsetko... Otvor fórum »
8. 7. 2014 22:12
11
Sukromna armada
Počul som zevraj sa da objednať sukromna armáda... Je to myslené len ako ochrankari, alebo aj vojenska technika - napr. tanky, atď? A je nejak obmedzene množstvo armady co môžu jednotlivci vlastniť alebo hocikolko? Koľko asi... Otvor fórum »
8. 7. 2014 21:52
12
Rustina
Nemate dakto nejake typy na internetove stranky a pod veci kde by sa dala vpohode naucit rustina ? :) suuuuuuuuuurne moc potrebujem ! :O Otvor fórum »
8. 7. 2014 21:45
10
Nový mobil
Môj mobil včera úplne zlyhal a našťastie mám nárok na nový. Avšak dlho som nijaké neregistrovala a som úplne stratená. Aký by ste mi odporučili ? Samozrejme nejakú dotykovku :) A takú čo majú v orangei ideálne ;... Otvor fórum »
8. 7. 2014 21:09
19
Vysoká škola v ČR
Akosi som sa dostalo do slepej uličky a rada by som si vypočula názor kohokoľvek, nie len tých, čo študujú/študovali môj (budúci) odbor, čiže informatiku alebo elektrotechniku. Moja matika je na tom slušne( ťažko sa porovnáva... Otvor fórum »
8. 7. 2014 20:49
9
Páčia sa vám ?
Teraz som pridala fotku :) A potrebujem zistiť , či sa vám takéto vlasy páčia (neviem , či si ich dať) .... skúste pozrieť a napísať koment :D Diki :D Otvor fórum »
8. 7. 2014 20:19
10
Ako ulozit film?
Ahojte, prosim vas, ako mam ulozit film, ktory som stiahla z uloz. to, ked ho mam otvoreny vo Windows media player? Pri stahovani som dala "otvorit", tak ho mam zatial otvoreny v spominanom programe, ... Otvor fórum »
8. 7. 2014 19:54
16
Nove auto, poradte
cavte mam diesel opel astru, a chcel by som si radsej zaobstarat niaky benzin. pocul som ze je dobre vyberat z japonskych a nemeckych aut celkom sa mi paci Honda civic otazky na vas su... Otvor fórum »
8. 7. 2014 19:04
12
Film o svätcoch
Vie mi niekto poradiť nejaký dobrý film o svätcovi / svätici? Ďakujem Otvor fórum »
8. 7. 2014 19:04
4
Letné prázdniny
Čo máte naplánované na celé tieto letné prázdniny ? Odporúčate niečo ? :) Otvor fórum »
8. 7. 2014 18:39
14
Workout music rock/metal/
nejaké workoutove pesničky , hladám skor take zábavnejšie rytmickejsie take pump up songy ako napr Papa roach last resort ... dik Otvor fórum »
8. 7. 2014 18:33