Diskusie - 1998. stránka fóra
36
Baby a pc hry
Chalani páčia sa vám skutočne viac baby čo hrajú pc hry všeliaké strielačky a lolá? Akože to vo vás vzbudí záujem - čisto táto informácia jediná? Lebo moja spolužiačka stále len o tom točí aké hrá hry a keď okolo... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:53
6
Nádcha, ťažššie dýchanie
čaute čo vám pomohlo dobré na nádchu ? Každé ráno mám sople , cez deň už nie ale je to otravné a keď sa zobudím tak ma bolia aj priedušky ale moc nekašlem , ako z tým bojovať... Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:51
21
Motivácia života
Ahojte, nestáva sa vám občas, že sa cítite zaseknutí na jednom mieste a niet úniku? Máte nejakú motiváciu, ktorá vám pomáha ísť ďalej, splniť si sny? Otvor fórum »
9. 7. 2014 19:20
8
Poradte mi mobil. Prosím
Napíšte mi prosím dobrý mobil , ktorý ma: ako tak dobrý fotoaparát, prednú kameru, celkom vysoký android, odolný proti škrabancom. Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:59
26
Rešpektujete slobodu rozhodovania ?
Patríte medzi tých ľudí, ktorí rešpektujú rôzne životné štýly a životné postoje ľudí, ste otvorený novým myšlienkam, ste "mamvpičista" ? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:56
21
Nenávisť ,,
Existuje na tomto svete človek ktorého nenávidite už veľmi veľmi dlho ? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:54
5
Medzinarodne vztahy BB
Ahojte, prije ma prave na medzinarodne vztahy do BB a chcela by som sa opytat ci neviete ake je uplatnenie? Je tu niekto kto to dostudoval? Vdaka :) Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:48
5
Súkromná vysoká škola a prekročenie štandardnej dĺžky štúdia
Ahojte, prosím Vás, keď som chodila rok na štátnu VŠ a teraz chcem nastúpiť na súkromnú VŠ, tak budem musieť platiť nejaké poplatky za prekročenie štandardnej dĺžky štúdia alebo sa to súkromných škôl vôbec netýka? Ďakujem všetkým,... Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:43
5
Candice Swanepoel
Aký máte názor na túto modelku? páči sa vám jej postava? atď..? Otvor fórum »
9. 7. 2014 18:43
4
11
Brigáda
Ahojte, mňa by zaujímalo, ako je to s brigádou, keď mám 17, v septembri 18, že či môžem zarobiť za mesiac 66€ alebo tých 150€ či koľko to je :D Pýtala som sa... Otvor fórum »
9. 7. 2014 17:14
5
Rady a nápady ako prerobiť izbu
Chcel by som začať s prerábaním izby , ale chcel by som sa vyhnúť zbytočným problémom tak ak by ste mi vedeli poradiť čomu sa mám vyhnuť , alebo ak by ste vedeli o nejakých zaujímavych článkoch ktoré... Otvor fórum »
9. 7. 2014 16:45
2
ASAP
Prosím vás, viete niekto pracovať v internetbankingu Unicreditbank? Resp potrebovala by som vedieť, čo to znamená "NA PODPIS". Otvor fórum »
9. 7. 2014 16:21
9
Červené fľaky
Ahojte, mám taký problém .... Nikdy som nebola na nič alergická čo sa nedá povedať o mojej mame tá je hádam na všetko). No posledné 3 roky mám hlavne cez zimu na nohách také niečo ako ekzem cez... Otvor fórum »
9. 7. 2014 15:32
4
Ohodnoťte môj nový channel na YT
Čaute. Toto je môj nový channel na YT a asi o 5 hodín sa mi nahrá nové video z hry Sniper elite III. Chcel by som, aby ste mi ho ohodnotili, poprípade napísali v čom sa... Otvor fórum »
9. 7. 2014 15:10
16
Mimozemská civilizácia
( Hlavne pre tých , ktorí veria/ sú presvedčení , že niečo také existuje ) Ak by si mal/a presvedčiť niekoho o mimozemskej civilizácii ako by si to urobil/a ? Na čo by si sa odvolával/a? ... Otvor fórum »
9. 7. 2014 14:58
6
Lyoness
Patríte niekto k Lyoness? Aký máte nato názor? Oplatí sa to podľa Vás? Otvor fórum »
9. 7. 2014 14:57