Diskusie - 1950. stránka fóra
15
Aká farba?
Čaute, takže zo školy som dostala poukážku do drogérky na 7 eur a rozmýšľam o tom že by som si prefarbila vlasy, ale neviem akej farby alebo je blbosť si ich farbiť? Otvor fórum »
29. 7. 2014 10:53
6
Problém s wi-fi na tablete
Kúpila som si tablet a keď sa chcem pripojiť na net (ktorý máme doma), tak mi píše, že "problém s overením totožnosti". Pomôžte mi prosím, vôbec sa v týchto veciach nevyznám :D Otvor fórum »
29. 7. 2014 10:50
21
Veda a technika - budúcnosť sa ti naozaj poďakuje?
Študuj vedu a techniku... Reklama za 15 mil. eur z eurofondov (čiže som ju zaplatil ja, ty aj vaši, jednoducho všetci :D)....Ako vnímate túto propagandu?... Myslíte, že sa teraz všetci budú hŕnúť... Otvor fórum »
29. 7. 2014 10:37
10
Angličtina
Čaute, neviete o nejakej stránke kde sa môžem opýtať nejakého skúseného angličtinára alebo vynikajúceho speakera na niektoré eng výrazy ? Dik za pomoc. A poprosím žiadne komnety typu Google Translator ok ? Otvor fórum »
29. 7. 2014 08:04
30
Web a jeho cena?
Čaute, potreboval by som len tak orientačne, akú cenu by mala mať webstránka, ktorú robím. Nie som profesionál, ale ani amatér.... http://itskills. sk/affinage/ Jediné, čo... Otvor fórum »
29. 7. 2014 07:53
19
▓▒░IMAGINATION░▒▓
Gréckeho filozofa Aristotela sa spýtal jeden z jeho žiakov, prečo má človek desať prstov, dve uši, ale iba jedny ústa a jeden jazyk. Odpovedal:↓: Lebo človek musí desať ráz toľko... Otvor fórum »
29. 7. 2014 03:41
10
Ako jej mam vyznať lásku ? dajaké dobré rady
mám 16 strašne sa mi páči jedno dievča a tak isto aj ja jej poznám ju sotva 2 mesiace aj to prv len tak z videnia a odkedy som bol s ňou vonku tak som sa dajak namotal prosté mame... Otvor fórum »
29. 7. 2014 03:13
5
Sluchatka
Cauko nevedeli by ste mi poradit niake dobre sluchatka take nahlavne lebo dnes sa mi pokazili :( msl som ich od oktobra :.. take aby dobre hrali odhlucovali okolie ale aby aj dlhsie vidrzali a tiez aby mi nepadali z... Otvor fórum »
29. 7. 2014 00:48
6
Stredná škola
ahojte poraďte nejakú dobrú strednú školu v ke aby mala aj dobre zameranie :) Otvor fórum »
28. 7. 2014 23:46
28
Prave som nahodou stretol kamaratku
ktoru som nevidel 6 rokov ked som ju poznal mala 16 a strasne sa zmenila z "plnostihleho" dievcata sa stala krasna chuda atraktivna zena niekto by povedal ze sexy kost... za ktorou sa otoci kazdy chlap... je to... Otvor fórum »
28. 7. 2014 23:41
28
Spánok
Poslednú dobu (cca 1týždeň) mám problém zaspať - už sa mi 4x stalo , že som sa snažila celú noc zaspať a bola som hore do rána (a unavená som bola a to dosť XD ) zaspím iba ak "odpadnem"... Otvor fórum »
28. 7. 2014 22:23
12
WAKIE
Ide o aplikáciu, kde sa zaregistrujete a každé ráno Vás bude budiť iný človek. Funguje to cez mobil, máte 60 sekúnd. Potom sa hovor automaticky ukončí. Existuje pre všetky OS, ale nanešťastie len v... Otvor fórum »
28. 7. 2014 22:11
11
FiFUK - Slovenčina
Helou, je tu niekto študujúci alebo prvák na filozofickej fakulte UK v odbore slovenský jazyk a literatúra? :) poprípade niekto, kto bude na intráku :) Vy, čo tam už študujete, tak ako sa vám... Otvor fórum »
28. 7. 2014 22:04
4
Latinčina
Ahojte. Je tu niekto kto sa učí, učil poprípade nejako vie po latinsky? :) Ak áno, pomôžte mi prosím preložiť slovný výraz "každá šelma má svoje jazvy" tak aby to bolo gramaticky správe.. nie z gúgl prekladača.... Otvor fórum »
28. 7. 2014 21:48
4
Redovy tanec
Ahojte, chcela by som sa opytat co sa dava pri redovom tanci? Otvor fórum »
28. 7. 2014 21:10
44