mám 16 strašne sa mi páči jedno dievča a tak isto aj ja jej poznám ju sotva 2 mesiace aj to prv len tak z videnia a odkedy som bol s ňou vonku tak som sa dajak namotal prosté mame také isté záujmy a tak.. pre info (pije,fajčí a tak isto aj si zafajčí tráv
@lucas321 dobre pises ale nikdy sa nezameraj len na jedno dievca vzdy ich musis mat v zalohe viac. Ak sa prilis upnes na jednu bude sa s tebou hrat. Lepsie ked si je zena vedoma toho ze ma konkurenciu a ze ta nemoze mat len tak.
tak v pripade ze pojdete pit ako vravis tak jej davaj najao ze sa o nu zaujimas a ak budete uz trosku pod vplyvom tak sa mozno odvazis dat jej pusu podla reakcie uvidis ale teraz normalne.... proste jej to narovinu povedz ze sa ti paci alebo sa jej spytaj len tak medzi recou, ci sa pacis ty jej, ak by povedala nie, mas sancu to nejak zakecat
Az vylezes z puberty a trosku dospejes budes si hladat dievca podla uplne inych kriterii a najma take pri ktorej sa zbavis svojich zlozvykov..ehm ..zaujmov
zisti si či je do teba zbláznená aspon tolko čo ty do nej, ak nie tak ju skus dostať trochu pod papuču... skus ju najebat tak aby sa dogrcala jak doga a potom ju odnesieš domov ako hrdina, čo je celkom fajn možnosť, ale hlavne sa jej nepytaj zatial na rovinu či ta ľúbi a podobne cukrušiny, lebo baby su bzdochy a nevieš či si ťa len nenamotáva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov