Diskusie - 1937. stránka fóra
67
Kamarati s vyhodami
Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na tuto problematiku, ked sa tu uz tema sex tak podrobne rozobera :P Mam skveleho kamosa, pozname sa roky a bavime sa o vsetkom, mam ho rada ako vsetky... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:59
8
Modriny ,,
Ahojte. Máme taký problém .. Mama pred týždnom spadla, ochrámala si kolená a urobili sa jej modriny ako pri každom páde no teraz sme si všimli že sa jej vyhodili ďalšie modriny .. a... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:26
19
Blokovanie reklám
Ahojte, prosím potrebovala by som poradiť. Sústavne mi na nete(vždy ked otváram novú stránku, kartu, dokonca aj ked iba preklikávam nejaké možnosti na stránke) vyskočí tá istá reklama. Mám nastavený ad block. Neviete, ... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:13
2
Street workout
Je tu niekto kto sa venuje street workoutu ? potrebujem sa niečo opýtať Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:12
14
Viete rozlýšit žánre hudby? Ako na to?
Caute, nemyslim tym rozlysit Hip-Hop od Rocku ale skor tie "podstyly" alebo ako to povedat.. Trance, Psytrance, Maxitrance, Megatrance :D a tak podobne aj s metalom (heavy, death, black, nu, trash atd..)... Otvor fórum »
3. 8. 2014 21:07
3
Ladenie metalcore
Zdravím, chcem sa spýtať či sa niekto venuje tomuto hudobnému štýlu a hlavne aké je tam ladenie. Ja som hrával doteraz na gitare punk, kde je klasické ladenie ale dosť ma zaujal metalcore a chcel by som... Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:48
2
Jordan Maxwell
Tak tento človek, klobúk dole pred ním 1:03:31 a 1:01:12 https://www. youtube. com/watch?v=Y_yTCtWC5Kg Citujem: "Mám 70 rokov nemám žiadne deti, rodinu, nič nevlastním, nemám žiaden účet ani platobnú kartu, nemám žiadne vlastníctvo, nič.... Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:42
4
Hľadám knihu
Nepoznáte nejakú knihu, kde príbeh je o posadnutí démonom alebo niečo podobné? Otvor fórum »
3. 8. 2014 20:39
40
Chvila pravdy,,. ako casto ste sa milovali skutocne z emocnej lasky?
- Nikdy som nebol zamilovany/a - takze vzdy len z nadrzanosti.
- O panestvo/panictvo som prisiel/a s niekym koho som miloval/a, ale potom uz ani nie, islo vzdy len o tuzbu tela.
- Vacsinou sa milujem len z lasky. Parkrat som skusil/a sa milovat bez citu, ale
Hlasuj »
3. 8. 2014 20:21- O panestvo/panictvo som prisiel/a s niekym koho som miloval/a, ale potom uz ani nie, islo vzdy len o tuzbu tela.
- Vacsinou sa milujem len z lasky. Parkrat som skusil/a sa milovat bez citu, ale
Hlasuj »
19
Úradné povinnosti po maturite
Ahojte, ak pracujem na dohodu cez leto a som prijatá na VŠ. Mám povinnosť hlásiť sa na úrade prac. , zdrav alebo soc. poisťovni? Otvor fórum »
3. 8. 2014 19:53
12
Vegetariáni
Zdravím snažím sa potvrdiť, alebo vyvratiť mýtus o škodlivosti vegetarianstva. Výsledky dotazníka budú úplne anonymne použité v mojej seminárnej práce. Ďakujem za pomoc http://www. survio. com/survey/d/A1W2H2O3K2P2P4F9B Otvor fórum »
3. 8. 2014 19:44
11
Parfémy
Mate niekto skusenosti so strankou Parfums. sk? Vraj su tam parfemy velmi lacne co je super ale videla som na nete prispevky ako im poslaly fake parfem.. Stalo sa vam to uz niekedy? Ked hej ako ste to riesili? Otvor fórum »
3. 8. 2014 17:05
12
Da sa dobre schudnut z oddelenej stravy?
Pre priklad princip 90dnovej diety, co inak pod pojmom 'oddelena strava' rozumiete? +zakomponovane cvicenie, vysledok by mal byt pozitivny no nie? Otvor fórum »
3. 8. 2014 16:56
63
Depková" hudba
Poraďte nejaké smutné, pomalé (depkové) pesničky. Nie melódie, nech sú tam aj slová. Keď dám do googlu smutné piesne nachádza mi somariny. Tu je pár príkladov na vytvorenie obrazu: A great big world ft.... Otvor fórum »
3. 8. 2014 16:56
17
5
CD obal
Potreboval by som helfnúť, Tlačili ste už niekedy obaly na CD - zaujíma ma kde sa dajú zohnať tie "papieriky" kt sa dávaju pod obal Otvor fórum »
3. 8. 2014 16:20
8
Kvalitná športová obuv
Chcel by som sa spýtať či neviete o nejakej kvalitnej športovej obuvi. Tieto som zatiaľ našiel, neviem či do nich investovať Jeden typ párov by mal byť sandálový typ: http://panska-obuv. heureka. cz/adidas-hydroterra-shandal_2/ A ďalší taký... Otvor fórum »
3. 8. 2014 15:42