Diskusie - 1932. stránka fóra
2
Kde kúpim,,.
NIKE Air Max Neon? Chcem kupit frajerke, lebo o nich basni uz asi pol roka. Parkrat som ich uz videl na niekom, ale ked som bol v obchode, alebo hladal na dakych slovenskych internetovych strankach, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 17:06
6
IPHONE App
Neviete ako sa vola nejaks dobra aplikacia ktorou mozem zakodovat moje fotky? Aby sa k mojim fotkam dostal iba ten kto vie heslo, nemam jailbreak tak nieco zdarma :) dakujem :) Otvor fórum »
5. 8. 2014 16:44
28
Vtipne narazky priatela
Ahojte, nie raz si robi moj priatel srandu na styl, ze s kym som zas bola a podobne alebo chod si tam uzit s cernochom. Kto vie, zas si si uzivala v servise... ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 16:24
11
Konopný čaj
Ahojte :) Chcela by som sa vás spýtať aký mate nazor na konopný čaj. Je tam pridany aj roibos. mozem ho pit kazdy den? ake ma ucinky? atd. :D Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:53
2
Oriflame
Ahojte, toto je otázka pre Oriflame Ladies :) Chcela by som sa spýtať či splnomocnenia pre výber balíkov sa musia vybaviť na SEB? Alebo ako to je? .. Potrebujem splnomocniť nejakú osobu , aby mi vydzvihovala balík dlhodobejšie Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:48
22
EBay.net - Vaše skúsenosti
Ahoj, chcel by som sa spýtať na vaše skúsenosti z názvu témy pri nakupovaní. Jedina možnosť ako zaplatiť sú karty takže žiadnu dobierku. Chcel som si objednať shoulder... Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:38
14
Ženy poraďte obuv
Chystám sa dať na net sestrine topánky s cieľom predať ich. Napr. na satnikovo. sk no vôbec neviem kam tie "svoje" topánky zaradiť... Nevidím rozdiel medzi tými kategóriami (pri pohlade na topánky zaradené do nich)... Otvor fórum »
5. 8. 2014 15:25
1
Ubytovanie šturak bratislava
čauko, neviete či niekto uvoľní izbu ? dvoj postelová alebo troj, to je jedno. ak hej, dalo by sa dohodnúť že by som šla na tú izbu? alebo musím čakať, na vyjadrenie z internátu, ... Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:46
3
Posilka v KE
Ahojte, keďže od septembra budem chodiť na výšku do KE potrebovala by som si tam nájsť nejakú dobrú posilku, aj s nejakým schopným vstupným pre študentov. Viete mi niečo poradiť? :) Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:28
6
Tlačidlo na notebook
Ahojte, chcem sa spýtať či sa náhodou nedá zohnať samostatný kláves na notebook. Ak áno, bola by som rada ak by mi niekto napísal, kde by som ho zohnala. Ak nie, tak nemáte náhodou... Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:19
9
MEDICINA
Ahojte, prosím Vás ako to prebieha na skúškach na medicíne ? A koľko percent alebo bodov musím mať aby ma tam zobrali??? Čo hovoríte na prípravne kurzy ktoré sú na Komenského ? Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:04
3
Problem s mobilnou aplikaciou WhatsApp
caute mam problem s inastalaciou whatsappu do mobilu, normalne mi spusti do samsungu instalacia a ked to dokonci napise mi Insufficient storage available Asi pred dvoma dnami mi zacalo pisat do whatsappu... Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:00
4
Škrečok
Škrečkov chovám od 4 rokov. Vždy keď mi umrel mala som nového. No teraz som mala škrečka 3 a pol roka (väčšinou sa dožívajú 2 rokov) a už bol chorý a musela som ho dať utratiť. Kvôli mladšiemu... Otvor fórum »
5. 8. 2014 14:00
12
RE: Web a jeho cena
Zdravím, dávnejšie som písal, že ako hodnotiť web... Akurát, nebol ešte hotový, čo teraz už je... http://itskills. sk/affinage Odvolávam sa znova na to, čo... Otvor fórum »
5. 8. 2014 13:48
17
1. LF, 2. LF, 3. LF
Ahojte :) viete mi, prosím vás, niekto povedať aký je rozdiel medzi 1. , 2. , a 3. Lekárskou fakultou na Univerzite Karlovej ? :) Viem, že tie rozdiely sú v prijímačkách, počtom... Otvor fórum »
5. 8. 2014 13:24
5
Uz ste to videli?
dost dobre hlavne druhy stlpec http://www1. birdz. sk/uc/pl/1/b/1bc97bc436ab4776f85b8126b28e9b53. jpg Otvor fórum »
5. 8. 2014 12:35
7
Marilyn Manson
Viete niekto dat nejaky zaujimavy link na dokument s CZ titulkami? alebo nejaky kontroverzni ci obscenny koncert na YT? hocico.. pozrem.. Dakujem :) Otvor fórum »
5. 8. 2014 12:09
8
Poznate Next-level, Kosice?
Bola som dnes na pohovore u nich na Sturovej ul. ale moc sa mi to nepozdava, mam podozrenie ze ide o multilevel a predaj nejakych zmluv. Neviete o tej firme nieco? Otvor fórum »
5. 8. 2014 11:45