Diskusie - 1927. stránka fóra
5
Last minute dovolenka
Chystam sa objednat nejaku last minute dovolenku, no robim to prvy krat. Mate nejake tipy, kde su najlacnejsie, kde hladat, naco si dat pozor, coho sa vyvarovat, alebo ktorym agenturam sa vyhybat a... Otvor fórum »
7. 8. 2014 16:19
8
Klávesnica
Chcel by som poprosit o radu polial som si klavesnicu a niektore tlacidla ostali ako keby stale zmacknute. Nejde o nejake dolezite tlacidla a preto som ich vypol v programe sharpkeys3. No problem nastane ked zapnem nejaku hru... Otvor fórum »
7. 8. 2014 16:03
40
Konzervatórium
Mám vyštudovanú strednú školu. Idem teraz na vysokú a veľmi ma baví hudba. Je tu taká možnosť že si môžem externe vyštudovať konzervatorium, čiže ďalšiu strednú školu. Čo na to hovoríte ? Išli by ste do... Otvor fórum »
7. 8. 2014 15:59
6
Fitko v BA?
Chcem clenstvo v nejakom fitku, potrebujem vase rady a odporucania dakujem :D Otvor fórum »
7. 8. 2014 15:42
8
Kniha - Mlčanie
Čítal niekto z Vás Rostasove knihy Mlčanie (I. /II. )? Ak áno, aký na Vás urobili dojem - odporúčali by ste ju? Otvor fórum »
7. 8. 2014 14:49
9
Aká škole je lepšia ?
7. 8. 2014 14:23
18
Rap interpreti
poznate nejakeho rapoveho interpreta ktory nieje skoro vobec znami ale mysliete si že by si to zaslužil že tvori kvalitnu hudbu ? Otvor fórum »
7. 8. 2014 13:14
9
HP PAVILION DV6 zvuk
Ahojte. Na bratovom notebooku nejde zvuk, pravdepodobne je odinstalovaný ovládač zvukový. Reproduktory idú, lebo nejaké zvuky "vydávajú :D" napr. pípanie :D Neviete mi niekto poradiť kde by som stiahol taký ovládač. Je... Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:56
40
Neustále hádky vo vzťahu
Ahojte, neviem poriadne kde začať, aby som to tu všetko objektívne zhrnul. S priateľkou sa poznáme zhruba pol roka. Ona mala záujem od začiatku, no ja až neskôr, ... Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:38
27
Najľahšie recepty
Poraďte mi nejaké odskúšané jednoduché a rýchle recepty. Som úplne amatér vo varení, ale chcem sa niečo už naučiť :) Otvor fórum »
7. 8. 2014 12:00
7
Študentská pôžička z FNPV
Ahojte, máte niekto skúsenosti so študentskou pôžičkou poskytovanou Fondom na podporu vzdelávania ? Príde mi to ako dobrá možnosť využiť to nakoľko úroková miera nie je až taká zlá ... Viete o tom niekto niečo ? dobré aj zlé... Otvor fórum »
7. 8. 2014 10:12
76
Vysoká padla, čo teraz?
Čaute decká, Som úplne zúfalá. Zrovna dnes mi prišiel list, že ma nezobrali na vysokú školu kvôli počtu uchádzačov (nedostatok miesta) a nedá sa kvôli tomu odvolať. Zabolí, čo? Ešte k tomu je najhoršie... Otvor fórum »
7. 8. 2014 09:22- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem