Diskusie - 1926. stránka fóra
14
Sivo mrazivá blond
Ahojte. Zase mám problém ktorý sa tu dúfam vyrieši :D Zatial ste mi pomohli so všetkým, tak poďme na to. Viem že tu nie je vlasová poradňa alebo čo, ale potrebujem radu od blonďavých dievčat/ dievčat... Otvor fórum »
7. 8. 2014 22:18
7
Nový smartphone
Zdravím Chcel by som si kúpiť nový smartphone do 200€, 4" alebo viac s vyššou kapacitou batérie tak okolo 2100 mAh a aby zvládol aj stredne náročné možno až high-end appky a hry bolo by dobré 1GB... Otvor fórum »
7. 8. 2014 21:44
18
Mesiac
Teraz ma dosť zaujalo: Proč je kvalita všech snímků Měsíce, které na Zemi posílají lunární sondy, tak zoufalá? Jak je třeba možné, že snímky měsíčního povrchu jsou ve srovnání s fotografiemi pořízenými z oběžné dráhy Marsu nekvalitní?... Otvor fórum »
7. 8. 2014 21:27
5
Struny na elektrickej gitare
Aké hrúbky strún používaťe a prečo? + na aké štýly rocku Otvor fórum »
7. 8. 2014 21:16
4
FB stránky - spojenie
Ahojte. Ako mám na Facebooku spojiť dve stránky a urobiť z nich jednu ? Díky:) Otvor fórum »
7. 8. 2014 21:08
80
Ako ju mám nalákať na sex v aute?
Cavte. Paci sa mi jedna baba a chcem s nou mat sex. Nemam priestor tak chcem v Aute. Ale chcem s nou najprv ist niekam posediet pokecat a potom az ten sex. Ked budeme odchadzat... Otvor fórum »
7. 8. 2014 20:06
2
Titan
No môžete mi niekto napisať, čo tí titani hraju? akože proti poliakom prehrať? Otvor fórum »
7. 8. 2014 20:05
22
Vypadávanie vlasov
Mám taký problém. Mám ešte len 17 rokov a už mi začínajú vypadávať vlasy (kúty a celkovo predok) a celkom dosť rednú, keď si rukou prehrabnem vlasy tak mi ich v ruke zostane 5-6 a to ani nehovorím... Otvor fórum »
7. 8. 2014 19:46
10
Hladám film
Prosim Vás neviete ako sa volal film v ktorom bol jeden programator ktorý programoval hru niekolko rokov potom mu ju ukradli a jeho babka ktora tu hru hrala u neho doma mu musela dosvedčit že je to jeho hra. Mal... Otvor fórum »
7. 8. 2014 19:33
9
Hľadám pesničku
Bola to pesnička od jedného z takých známejších slovenských rapperov a spieval tam o dnešnej generácii a čo sa teraz robí a o deťoch a tak. Viem že to nebola veľmi stará pesnička. A nie je to od Rytmusa... Otvor fórum »
7. 8. 2014 18:39
33
Keby som bol/a superhrdina,,.
Keby ste boli superhrdinom akú superschopnosť by ste chceli? Ak sa vám chce napíšte ako by ste sa volali. Už sa teším na prvé kommenty. P. S. : Ja by som chcela lietať byť neviditeľná a... Otvor fórum »
7. 8. 2014 18:31
54
Ten Najhorší Song
Ahojte, hľadám čo najhorší song, ktorý existuje. Teraz nemám na mysli niečo, čo má takú úroveň, aby sa to dostalo do rádia, alebo aby to bolo súčasťou nejakého albumu. Hľadám niečo, čo... Otvor fórum »
7. 8. 2014 17:50
5
Zvolen-Brno
Ahoj, viem ze je to mozno divna otazka, ale fakt som hladala vsade aj na googli, preto sa obraciam k vam. Nevie niekto nahodou, kolko stoji listkov na vlak -Zvolen-Brno? Alebo kde si to najdem?... Otvor fórum »
7. 8. 2014 17:21
2
Povolenie k maľbe na neudrziavane detske ihrisko.
Ahoj, rád by som sa spýtal kde a ako vybavím povolenie na umelecké aktivity na verejnosti, teda pomaľovanie betónových útvarov a stien na detskom ihrisku. Priestor je na sídlisku, je to neudržiavané ihrisko a všetko je... Otvor fórum »
7. 8. 2014 16:51
5
Web www.ajtaci..
Ahojte, nasla som zaujimavy web, kde som objavila plno netypickych darcekov, co by sa mi postupne hodilo porozdavat po rodine..... Mate s nim niekto nejake skusenosti? Zvyknete kupovat taketo typy darcekov? Pripadne kde... ? dakujem... Otvor fórum »
7. 8. 2014 16:51
18
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- Zlo
Hlasuj »