Diskusie - 1920. stránka fóra
18
Stanovačka trochu inak
Ahojte, Mám jednu otázku na slečny ktoré majú priateľov . Ako by ste sa zachovali keby ste šli stanovať s priateľom na tyžden do divočiny a zobral by si so sebou troch kamošov . Nešli by... Otvor fórum »
10. 8. 2014 18:06
5
Stredná škola
Takže na začiatok......idem v septembri do deviatej triedy a už začínam rozmýšľať o ďalšej škole. Som z Čadce (okresné mesto na Kysuciach), a najviac sa mi zapáčila obchodná akadémia Dušana Metoda janotu tu- v Čadci....Mal by som to... Otvor fórum »
10. 8. 2014 18:04
30
UPJŠ- prváci
Tak ahoj znova som ju osamotená ako vrba na konci rieky. Nemám si s kým písať a hladám si nových kamarátov do Košíc. Je tu niekto, kto bude teraz nových uchom na UPJŠke? Najlepšie prírodovedecké, a... Otvor fórum »
10. 8. 2014 17:31
22
Ako sa ho zbaviť?
Ahojte, mám taký doosť blbý problém. :D Na silvestra sme si ako trieda spravili chatu. Bola sranda, alkohol, hudba a tak. Keďže sme boli štvrtáci, tak sme si chceli čo najviac užiť posledný... Otvor fórum »
10. 8. 2014 17:08
13
Dlhé krvácanie
Čaute baby, pred štyrmi dňami som mala prvý sex. Po tom som aj krvácala ale pomyslela som si, veď to je normálne. Krvácala som aj druhý deň ale z toho som si ešte ťažkú hlavu nerobila.... Otvor fórum »
10. 8. 2014 15:29
11
Trio
modelová situácia : vzťah muž - žena, beriete ako neveru, keď sa žena bozkáva s druhou ženou (kamarátkou) ? muži vadí vám to? ženy skúšali ste? Otvor fórum »
10. 8. 2014 15:01
4
Skôr než zomriem od Jenny Downhamovej
Prosím mal by túto knihu niekto na predaj? Už sa nedá nikde zohnať preto som už zúfalá a zháňam ju ozaj hocikde :D Otvor fórum »
10. 8. 2014 14:23
43
Fotoaparát
chcela by som sa opýtať, čo si myslíte o značke CANON ? .. chcem si kúpiť fotoaparát ale neviem sa rozhodnúť lebo stále mi niekto povie niečo iné. Máte s ním nejakú skúsenosť ? .. nemusí to... Otvor fórum »
10. 8. 2014 13:39
5
Nova Sport
neviete niekto či sa dá pozerať nova sport online niekde?? hladám kadečo ale zatial neúspešne, dik Otvor fórum »
10. 8. 2014 13:36
25
Idem na eurotrip, co by som mal vidiet, zazit?
Stvrtok odchadzam na eurotrip. Praha, Benatky, Skopje, Brusel, Varsava, Malmo, Kodan, Budapest a naspat domov. Nejake tipy, co by som urcite nemal vynechat v jednotlivych mestach? Uvital by som skor... Otvor fórum »
10. 8. 2014 13:01
36
Som emo a preco ma nevedia pochopit ?
emo som uz rok a spoluziaci ma zato odcudzuju a sikanuju. asi si nedokazu priznat ze emo je lepsie nez beliber ale 1D. proco ma odcudzuju jed som ties iba slovek beru ma ako hrozbu? Otvor fórum »
10. 8. 2014 12:50
21
Ako urýchliť rast vlasov?
Ahojte. Mám taký problém, že som si dala ombre, ale konce sa mi straašne zničili tak som sa musela ísť ostrihať. Potrebovala by som aby mi čo najrýchlejšie narástli vlasy. Počula som o tom Dixi.... Otvor fórum »
10. 8. 2014 11:47
5
Pouzivate bezpecnostne/poistne skrutky na kolesach?
10. 8. 2014 09:46
9
Akcie- obchodovanie
Ahojte obchoduje niekto s akciami alebo s komoditami ci s menami ?? Rozmyslam že začnem onbchodovat a kebyže je tu niekto kto tiež obchoduje tak by som nebol proti kebyže da nejake rady ake akcie alebo... Otvor fórum »
10. 8. 2014 09:35
8
Sny o bývalom
čaute, už mi z toho šibe, tak som sa rozhodla, že napíšem sem. Mám priateľa už viac ako tri roky, posledný týždeň sa mi každú noc sníva o bývalom, s ktorým vôbec nie som už... Otvor fórum »
10. 8. 2014 07:52