Diskusie - 1918. stránka fóra
29
Piercing v pupku
Ahojte :) ... Chcela by som si na 13. narodeniny (už o 7mesiacov) dať spraviť piercing do pupka. Nepoznáte niekto dáke štúdio v Ružomberku kde by mi spravili piersing aj bez rodica (ocina som sa na to ani... Otvor fórum »
11. 8. 2014 14:57
2
Cocochoco - brazílsky keratín
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto keratínom ? Chcem sa len spýtať, že koľko ste ho nechávali pôsobiť pred vyfúkaním a vyžehlením, lebo všade sa píše inak, Ďakujem :) Otvor fórum »
11. 8. 2014 14:52
15
Rast a fitness
Zdravím. Viem, že sa už táto téma riešila x krát ale poprosil by som o radu a váš názor na môj problém a čo mám v prvom rade obmedziť. Mám 16 rokov a moja výška je 170... Otvor fórum »
11. 8. 2014 14:25
15
Preferujete nezáväzný sex?
11. 8. 2014 13:34
33
Dnešná doba
Myslíte si že bude niekedy doba "volnješia" ako je teraz? Myslím, že teraz sa dievčatá prezliekaj za chlapcov a naopak (nič v zlom bratia :D ), ľudia nosia šaty z masa, vzájomne sa zabíjajú bez toho aby... Otvor fórum »
11. 8. 2014 13:04
2
Futbal
Čautééé, nájde sa tu nejáka partia z Nitry čo si občas ( najlepšie často :) chodí zahrať futbal ? Ak hej dajte vedieť rád sa pridám :) Otvor fórum »
11. 8. 2014 12:51
3
Privát v ba
je tu niekto, kto už našiel byt ale chýbajú mu spolubývajúci? s priateľom hľadáme ubytko, zatiaľ neúspešne, takže viem ponúknuť 2 spolubývajúcich, do väčšieho bytu aj 4 :) našou jedinou podmienkou je nájom max do 150... Otvor fórum »
11. 8. 2014 10:40
5
Podsvietená klávesnica
Prestalo mii fungovať podsvietenie klávesnice, aj keď predtým bezproblémovo fungovalo. Nikde v nastaveniach neviem nájsť možnosť na zapnutie. Má niekto podobnú skúsenosť? Mám notbook značky Toshiba. Otvor fórum »
11. 8. 2014 10:19
28
Muži, upravujete si obočie?
- Áno, pravidelne - zbavujem sa chĺpkov v strede
- Áno, pravidelne - zbavujem sa chĺpkov v strede a upravujem aj tvar
- Áno, občas - zbavujem sa chĺpkov v strede
Ďalšie možnosti »
11. 8. 2014 09:41- Áno, pravidelne - zbavujem sa chĺpkov v strede a upravujem aj tvar
- Áno, občas - zbavujem sa chĺpkov v strede
Ďalšie možnosti »
2
Server-side scripting
Zdravíčko ľudia. Kto by mi vedel poradiť? Chcem sa začať učiť programovať v niečom pre server-side scripting. Čo by ste mi odporučili? Momentálne ovládam základy Python a pokročilý JavaScript, takže asi by mi bolo... Otvor fórum »
11. 8. 2014 09:10
3
Spolupráca , točenie filmu
Zdravím. Už vyše roka a pol sa intenzívne zaoberám video tvorbou. Snažím sa točiť rôzne scénky a krátke filmy. Všetko to uploadujem na youtube. Chcel by som sa trošku "prebiť" vyššie na našej komunite. Popri... Otvor fórum »
11. 8. 2014 00:30
20
Stalkeri
Tak ma napadla taká téma :D čo si myslíte o stalkeroch(pre tých čo nevedia čo to znamená odporúčam google ; ) ) ? nemyslím zrovna starých škaredých úchylákov ktorí majú nečisté úmysly keď vás sledujú ale proste dajme tomu nejaký... Otvor fórum »
11. 8. 2014 00:16
6
Lumia 520 alebo Xperia P ?
Ahojte, aktuálne používam Lumiu 520 s WP 8. 1 ale mám možnosť ju vymeniť za Xperiu P na ktorú by som si vedel nahrať Android 4. 4. Neviem sa rozhodnúť či ostať pri Lumii alebo si vziať Xperiu. Otvor fórum »
11. 8. 2014 00:11
14
Intrák - pdf UK
Ahoojte, prváci na tejto fakulte. Máte už pridelený intrák?? Lebo všetci okolo mňa už majú... a ja som ešte stále v poradovníku. Bojím sa že mi ho nepridelia. Otvor fórum »
10. 8. 2014 23:34
21
Stužková - šaty
Kde ste si zháňali šaty na stužkovú? ( Myslím skôr kupované nie požičané) Kedy ste si ich zháňali? A aký typ ? Ďakujem za odpovede. Otvor fórum »
10. 8. 2014 23:18
26
Tréma
Ako sa čo najrýchlejšie a čo najúčinnejšie zbaviť trémy pred ľuďmi na verejnom vystúpení ? :) Ak viete poradiť tak dík. Otvor fórum »
10. 8. 2014 23:03
34
Prejavujete si so svojim frajerom/frajerkou naklonnost v pritomnosti rodicov?
Zaujima ma ako sa pred nimi spravate, ci ste proste ako dvaja hocijaki bezvztahovi ludia a nedotykate sa ani nic, alebo sa drzite pred nimi za ruky, objimate sa, davate si pusu, nebodaj sa bozkavate?... Otvor fórum »
10. 8. 2014 22:45