Diskusie - 1917. stránka fóra
FORD fiesta MK4 manuál
Zdravím, pls vedel by mi niekto poradiť kde by som stiahol manuál k Fieste MK4, googlujem a nič :o Otvor fórum »
11. 8. 2014 21:30
7
Skrytie panelu uloh
Keď maximalizujem okno, panel uloh sa mi automaticky skryje. Neviete ako alebo kde to nastaviť? :) alebo niečo stlačiť? :) Otvor fórum »
11. 8. 2014 21:13
1
SPU FEŠRR
Ahojte nejakí ľudia čo chodia na túto fakultu? (sestra tam ide) Postrehy, dianie na škole, rady? Čokoľvek čo pomôže prvákovi vo veľkom svete študenta vďaka Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:53
8
Klasická hudba na gitaru taby
je nejaká kniha zadarmo v ktorej su taby klasickej hudby ? ..viem, na googli najdem ale len obmedzene .. napr la donna e mobille neviem najsť ... Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:48
2
Aquapark TR
Čaute ľudkovia :) Chceli by sme s kamarátkami ísť do aquaparku v Turčianskych Tepliciach, ale sme tak z okolia Prievidze :) Našli sme si bus (aj keď ide pred deviatou ráno :(), ale nevieme sa dopátrať k... Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:47
53
Najsamlepší kamarát"
Možno to bude trošku detinská otázka, ale celkom ma to zaujíma. Máte svojho najlepšieho kamaráta? Takého toho ,,bratmm alebo sestrmm" , doslova. Ak áno, ako ste sa spoznali? Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:21
6
Poraďte mi PC
Ahoj :) Rád by som si kúpil nový pc. Mám slabý starý. Nemám veľa peňazí čiže na herné to nie je. Preto by som chcel poradiť. Aby to utiahlo : QuadcoreMT2, LoLko (aspoň na... Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:04
11
Sny
Čáute všetci, čo sa aspoň trocha venujete psychike človeka, prípadne snom (alebo aj nie :D), zaujímal by ma názor na toto : Už niekoľko rokov sa mi stále sníva o vlakoch : vždy som na ten vlak... Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:04
20
Klonovanie ludí
Ste za alebo proti ? dovod preco ste za klonovanie a preco proti ? Myslíte si že sa v blizkej buducnosti bude uzakonene klonovanie ? Otvor fórum »
11. 8. 2014 20:02
27
Trnava ubytovanie
Ahojte, som z RS a nedostala som intrák. Neviete niekto náhodou o dákom byte v TT na prenájom pre študentov? Resp. o niekom, kto zháňa 2 spolubývajúce? Zatiaľ všetko čo som našla a kde som volala... Otvor fórum »
11. 8. 2014 19:31
23
Akne
ahojte mam 14 a akne sa mi robilo len na čele v malom množstve..... Raz sa mi vyhodila pod nosom bola som stoho nešťastna a tak som to začala vytlačať vyražka bola preč no ostala mi tam... Otvor fórum »
11. 8. 2014 19:12
9
Branie HAK bez prestávky
Ahojte, chystám sa k moru, bohužiaľ vtedy mi vychádza menštruácia. Máte niektorá skúsenosti so spájaním dvoch blistrov, potom prestávka a opäť tabletky? Bojím sa že budem " nafúknutá", mať príznaky ako napätie pŕs, brucha... Otvor fórum »
11. 8. 2014 19:02
9
Problém so SIM kartou
už odvčera mi mobil začal ukazovať pri prichádzajúcom hovore neznáme číslo aj ked to číslo mám uložené. neprestalo to ani dnes, tak som vytiahla SIM kartu a dala ju späť. zapla som mobil a ukazuje mi, že nie... Otvor fórum »
11. 8. 2014 18:41
12
Zarastie do zajtra dierka pod perou ?
Ahojte prepichla som si to sama, no ešte nemám naušnicu idem si ju zajtra kúpiť, nezarastie mi to ? Viem mala som ísť do štúdia, myslieť na to vopred atď atď lenže ja som mala uplne iné... Otvor fórum »
11. 8. 2014 17:36
- Rožky
- Pletenky
Ďalšie možnosti »