Diskusie - 1907. stránka fóra
32
Otázka pre chalanov
Boli by ste schopný chodiť so slobodnou 18 ročnou mamičkou? ,,, ak nie, prečo? Otvor fórum »
15. 8. 2014 16:26
35
Žiarlivosť
Hovorí sa, že kto nežiarli, ten nemiluje. Stotožňujete sa s týmto výrokom? Žiarlite vo vašom partnerskom vzťahu? Ako veľmi? Stretli ste sa s tým, že niekto žiarlil na vás? Do akej miery je podľa vás žiarlivosť... Otvor fórum »
15. 8. 2014 14:20
30
Aké papuče máš najradšej?
15. 8. 2014 14:10Nozov piesne
Ahoj prosim vas hladam jednu pesničky neviem vobec nazov ani interpreta len viem že je to slovenska a bude to ASI taka staršia a rap... viem odtiaľ par usekov:pondelky utorky auta motorky, vieš abecedu? piš... , malovane na ulici to... Otvor fórum »
15. 8. 2014 14:02
11
Tŕpnutie končatín
odvčera mi začali len tak tŕpnuť nohy keď som ich mala vyložené/prekrížené. začalo to chodidlami až po lýtka. dnes dokonca aj dlane. nevie niekto čím to je? keď zmením polohu danej končatiny, tŕpnutie prestane. Otvor fórum »
15. 8. 2014 13:50
2
Poškrabaný displej,,.
Ahojte :) chcem sa spýtať či neviete poradiť ako najlepšie odstrániť škrabance na displeji ..... :) :) :) :) škrabance nie sú až tak veľké :) Vopred ďakujem za tipy Otvor fórum »
15. 8. 2014 13:16
28
Mily darcek
Navrhnite nejaky... davat jej kvetiny mi pride trapne a co s nimi potom da ich do vazy a tam zhniju, z bonboniery sa kazia zuby ... Chcelo by to nieco originalne napriklad plavbu na jachte, alebo... Otvor fórum »
15. 8. 2014 12:31NHL 2014
Ahojte chcel by som sa opýtať:D kúpil som si hru nhl 2014 a hrám momentálne Be a Pro mód za brankára keď si dám ten obchod s tími vylepšeniami ktoré si musím odomknút napríklad za 10 vyhratych zápasov atd nefunguje... Otvor fórum »
15. 8. 2014 12:19
9
Mysteriozne webstranky
ahoj ahoj, ktore su take najviac zaujimave webky zamerane na zahady popripade psychopatov, vrahov, nevysvetlitelne udalosti? vdaka Otvor fórum »
15. 8. 2014 12:03
22
Auto pre začiatočníka
Zdravím, mohli by ste mi poradiť aké auto by som si mal kúpiť cca do 2000€? Niečo s malou spotrebou také do mesta, do školy atď. Ďakujem. Otvor fórum »
15. 8. 2014 11:40
7
Internet cez telefonický kábel(od Telekomu)
Ahojte. Máte niekto internet od tohto poskytovateľa? Ako ste s ním spokojní? :) Sprosté komenty si odpustite :) Ďakujem Otvor fórum »
15. 8. 2014 11:23
10
Autorské práva na blogger.net
Ahojte, v prvom rade vás prosím o seriózne odovede. Potrebujem poradiť, založila som si blog na stránke blogger. com, kde chcem pridávať vlastné fotografie, neviete ako je to s autorskými právami? Bojím sa, že... Otvor fórum »
15. 8. 2014 10:59
6
Nazov filmu pomoc
Pamätam si len dve uryvky z toho filmu isiel asi tak priblizne mesiac dozadu na niektorych slovenskych staniciach ako je JOJ a Markiza. Uryvky : Dvaja chapici vosli dnu k chlapovi ktory bol velmi bohaty sam to tam... Otvor fórum »
15. 8. 2014 09:50
36
Ako sa máte?
stále tu každý niečo potrebuje, niečo chce a podobne, veď viete... ale ako sa máte? je to pekná zdvorilostná otázka ktorá proste neomrzí i keď v poslednej dobe aj to ľudom vadí keď sa o nich človek trochu... Otvor fórum »
15. 8. 2014 09:41- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR