Diskusie - 1902. stránka fóra
10
Stredná farmaceutická vs. gymko?
Ahojte :) práve idem do deviatky a rozmýšľam na akú školu potom... neviem sa rozhodnúť.. kedže by som chcela ísť na výšku- farmaceutickú.. a neviem sa rozhodnúť medzi gymkom v prešove alebo strednou školou v košiciach (zdravotná-odbor- farmaceutický labor Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:30
5
Graffiti obraz na objednávku
Ahojte, zaujímalo by ma či nemáte niekto kontakt na niekoho, kto robí graffiti obrazy na objednávku. Chcela by som si dať jeden urobiť no skúšala som už hľadať všade a nikde som sa k nikomu a ničomu... Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:25
15
Budúcnosť sa mi poďakuje, či?
Uvedomil som si, čo vlastne chcem v budúcnosti robiť a tomu vďačím reklame Študuj vedu a techniku, ktorá ma veľmi ovplyvnila. Naučím sa vyrábať zbrane, robotických vojakov a iné hračky a zničím... Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:19
21
Serialy s ľahšou angličtionu
Viem že tu nedávno bolo forum o seriáloch ale.. Vie mi niekto poradiť nejaké seriály s ľahšou angličtinou s anglickými titulkami..? Poprípade aj nejaký link..Ďakujem :) Otvor fórum »
17. 8. 2014 19:35
9
Subwoofer
Myslíte, že bude vadiť keď umiestnim subwoofer na poličku (ktorá je na stene spolu s monitorom) a repráky dám tesne pod poličku na stolík ? Nerozumiem sa moc do toho, tak sa chcem opýtať, či nebude znehodnotený... Otvor fórum »
17. 8. 2014 19:14
32
Ženy fajčiarky
- pripadajú mi atraktívnejšie ako nefajčiarky, fajčenie je sexy
- pripadajú mi menej atraktívne, fajčenie je fuj-fuj
- neprikladám fajčeniu u ženy žiadnu dôležitosť, mám k tomu neutrálny vzťah
Hlasuj »
17. 8. 2014 18:46- pripadajú mi menej atraktívne, fajčenie je fuj-fuj
- neprikladám fajčeniu u ženy žiadnu dôležitosť, mám k tomu neutrálny vzťah
Hlasuj »
5
3
Hladam
Chcem sa spýtať či sú tu nejaký hudobníci z Nitry, nakoľko sa onedlho chcem presťahovať do Nitry a zháňam zopár muzikantov na hranie. Ak by tu nejakí boli tak ma kontaktujte. Otvor fórum »
17. 8. 2014 18:32
22
Co poviete ked zdvihnete telefon v nemeckom a anglickom jazyku ?
Ked vam vola niekto anglicky/nemecky hovoriaci co poviete ked zdvihnete ? Tak isto ked volate niekam ako sa predstavujete na zaciatku ? Formalne samozrejme. Otvor fórum »
17. 8. 2014 18:16
2
Festivaly, koncerty, hudobné haly, atď,,.
Ak niekto pozná festivaly, hudobné haly a podobne, v ktorých už vystupovalo mnoho známych hviezd tak mi prosím napíšte tie miesta! Hlavne čo sa týka SR, ČR, Maďarsko a Rakúsko! :-) Otvor fórum »
17. 8. 2014 17:37
19
Angličtina
Aký je podľa vás najlepší spôsob učenia sa angličtiny ? :) Otvor fórum »
17. 8. 2014 16:58
4
Posielanie penazi do ceska
zdravim, chcem sa spytat aku banku v cesku by ste mi odporucili ako studentovi ? Potrebujem to hlavne na obcasne posielanie penazi zo slovenskej banky a incaso za intrak ... vdaka Otvor fórum »
17. 8. 2014 16:45
11
čo si vziať na intrák?
Ludiaaa poraďte že čo si mám také zobrať na intrák okrem oblečenia a kozmetiky.. Bude mi stačiť jeden zošit a písacie potreby? Či ako?? :-D Otvor fórum »
17. 8. 2014 16:23
15
Darček
Frajer mi povedal, že mi daruje sám seba. Čo si mám o tom myslieť? Otvor fórum »
17. 8. 2014 16:08
29
Bozkávanie nôh
Ahojte, volám sa Marek a mám priateľku. Chodíme spolu pol roka, ale ešte som jej nepovedal ako neskutočne rád by som jej bozkával nohy. Každý máme iné chute a mňa zrovna toto strašne bere. Potreboval... Otvor fórum »
17. 8. 2014 14:53
3
EFM FMFI UK
Ahojte, je tu niekto kto studuje Ekonomicku a financnu matematiku na FMFI? Tento rok nastupujem a zisli by sa mi rady ohladne studia, profesorov, predmetov... :) Otvor fórum »
17. 8. 2014 14:46
8
Futbal
Zdravím, prosím vás mám problém keď hrám len tak s kamarátmi na ihrisku hra ide v pohode ... darí sa mi dovolím si niečo viac dam goly atď ... akonahle pride zápas tak nič vôbec nič, ... Otvor fórum »
17. 8. 2014 14:24