Diskusie - 1901. stránka fóra
15
Pomozte vybrat prosim
Vedeli by ste mi poradit co je lepsie prosim? Chapem, ze v tejto cenovej kategorii je vsetko nic moc, tak slusne prosim. http://www. alza. sk/gigabyte-gsmart-roma-r2-cierny-d487822. htm?ios=1 vs http://www. alza. sk/nokia-lumia-520-black-d414380. htm ... Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:57
16
Vegetariánstvo a menštruačný cyklus
Zaujímalo by ma, dá sa nájsť pár odborných článkov s touto témou ale zaujímali by ma konkrétne skúsenosti, teda práve čo sa týka vegetariánok a problémov s menštruačným cyklom alebo zmenami, ktoré nastali (prípadne nenastali) pri prechode... Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:20
33
Vekový rozdiel vo vztahu
Čaute... chcela by som sa spýtat aká je tá norma vo veku medzi chalanom a babou ked sa jedná o vztah.. samozrejme sa hovorí "Na veku nezáleží" ale aj to má svoje hranice a mna by zaujímalo kde.. :)... Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:14
45
Illuminati
Preco sa vsetci konspiratori tak boja radu Illuminatov? Ved vdaka Illuminatom a slobodomurarom skoncil, temny stredovek a zacalo osvietenstvo a nastartoval sa technicky pokrok, bol zruseny feudalizmus a nastolena republika. Cirkev stratila moc a Kralov na Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:11
36
BMW, Audi alebo Mercedes?
Idem si kupovať nové auto a potreboval by som radu od nejakého znalca áut. Rozhodujem sa medzi týmito troma značkami. Čo sa týka vzhľadu, páčia sa mi všetky tri rovnako, ale čo sa týka jazdných vlastností... Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:06
2
Puknutý displej- máte skúsenosti?
Mám samsung galaxy s4 mini, po dvoch mesiacoch puknutý displej, zamrzí, no ale nedá sa nič robiť, riešenie musí byť ihneď, takže sa na vás obraciam, ako (by) ste to riešili vy? Je... Otvor fórum »
17. 8. 2014 22:01
7
Názov pesničky :)
Ahojte :) mohli by ste mi poradit ako sa volá jedna pesnička? :D myslím že ju naspievali Sting a vo videoklipe sú vojaci... celé je to o nejakom vojenskom výcviku :D ... áno ja viem že je... Otvor fórum »
17. 8. 2014 21:58
7
Aký odbor na strednej škole,,
Ahojte :D Ak by ste si mali vybrať jeden z odborov ktorý by to bol? Zdravotnícky asistent alebo zdravotnícky laborant? Čo by sa viac oplatilo ak by som chcela ísť na medicínu? Ďakujem:) Otvor fórum »
17. 8. 2014 21:49
12
Umelec hudobný
Zdravím. Váš názor na túto vec ? a na tehoto chlapca? hrá už dlhší roky , ja ho osobne podporujem , no chcel by sem počut aj Váš názor . Toto je jeho vlastná tvorba, ... Otvor fórum »
17. 8. 2014 21:43Intráky BA
Ahojte, je tu niekto kto by chcel predať svoje miesto na intráku ? Alebo vie niekto, na ktorý internát je možné sa dostať ? Otvor fórum »
17. 8. 2014 21:33
5
Vodeodolná náplasť :D
Ahojte, viem že je to divné, ale mali ste niekto niekedy vodeodolnú náplasť? :D tak zvláštne sa prilepila na telo ako tetovačka a neviem ako s ňou dole :D neviete náhodou niekto? :D lebo vôbec neviem ako dať... Otvor fórum »
17. 8. 2014 21:11
10
Cvičenie v mladom veku
Ahoj, mám 14 rokov a začal som chodiť do fitka dávam si pozor necvičím každý deň tak 2 - 3 do týždňa pozisťoval som si čo robím dobre a čo zle, ale bojí msa aby som si nespravil... Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:58
10
Stredná farmaceutická vs. gymko?
Ahojte :) práve idem do deviatky a rozmýšľam na akú školu potom... neviem sa rozhodnúť.. kedže by som chcela ísť na výšku- farmaceutickú.. a neviem sa rozhodnúť medzi gymkom v prešove alebo strednou školou v košiciach (zdravotná-odbor- farmaceutický labor Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:30
5
Graffiti obraz na objednávku
Ahojte, zaujímalo by ma či nemáte niekto kontakt na niekoho, kto robí graffiti obrazy na objednávku. Chcela by som si dať jeden urobiť no skúšala som už hľadať všade a nikde som sa k nikomu a ničomu... Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:25
15
Budúcnosť sa mi poďakuje, či?
Uvedomil som si, čo vlastne chcem v budúcnosti robiť a tomu vďačím reklame Študuj vedu a techniku, ktorá ma veľmi ovplyvnila. Naučím sa vyrábať zbrane, robotických vojakov a iné hračky a zničím... Otvor fórum »
17. 8. 2014 20:19
21
Serialy s ľahšou angličtionu
Viem že tu nedávno bolo forum o seriáloch ale.. Vie mi niekto poradiť nejaké seriály s ľahšou angličtinou s anglickými titulkami..? Poprípade aj nejaký link..Ďakujem :) Otvor fórum »
17. 8. 2014 19:35
9
Subwoofer
Myslíte, že bude vadiť keď umiestnim subwoofer na poličku (ktorá je na stene spolu s monitorom) a repráky dám tesne pod poličku na stolík ? Nerozumiem sa moc do toho, tak sa chcem opýtať, či nebude znehodnotený... Otvor fórum »
17. 8. 2014 19:14
32
Ženy fajčiarky
- pripadajú mi atraktívnejšie ako nefajčiarky, fajčenie je sexy
- pripadajú mi menej atraktívne, fajčenie je fuj-fuj
- neprikladám fajčeniu u ženy žiadnu dôležitosť, mám k tomu neutrálny vzťah
Hlasuj »
17. 8. 2014 18:46- pripadajú mi menej atraktívne, fajčenie je fuj-fuj
- neprikladám fajčeniu u ženy žiadnu dôležitosť, mám k tomu neutrálny vzťah
Hlasuj »
- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zavist a zmeny
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR