Diskusie - 1897. stránka fóra
1
"Strihanie" PDF
Ahoj, vedel by mi niekto poradiť nejaký program na strihanie(alebo ako to nazvat) PDF? proste mam subor s niekolko tisicami stran a potrebujem odtial par vyjmout :D ... Díky :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 16:48
2
Problém s mobilom
mám lg optimus a vyskytol sa malý problém z nejakého dôvodu mi nechce nabíjať baterku, skúšala som aj normálne cez zástrčku aj cez ntbuk a nejde :/ + stále mi bliká alebo odomyká displej, neviete čo s... Otvor fórum »
19. 8. 2014 16:39
9
11
12
Internát Starohájska 4
Ahojte chcela by som vediet kto ide z prvakov na tento intrak a ak ma niekto starsí fotky ako to tam vyzera bola by som vdacna dik :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:54
14
Úprava apk súboru? (Programátori, fórum pre vás)
Programátori, kóderi alebo hocikto, kto sa vyzná - mám na vás zopár otázok! Nudila som sa a hrabala sa v systémových priečinkoch v mobile a tak, a dostala som sa k priečinku s... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:44
2
Ubytovanie mlyny
nechcel by sa niekto so mnou vymenit? mam ubytovanie na atriakoch a chcela by som byt na sturaku. Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:43
8
Jazdenie
Čaute, chcem sa opýtať, robím si vodičák a mám takú nezodpovedanú otázku, preto si chcem nechať poradiť od skúsenejších. Pri inštruktorovi musím jazdiť so stále zaradenou rýchlosťou, ale napr. mama mi za to tiež... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:29
10
Francuzsky song
Prosim vas hladam jednu piesen ani neviem kde som ju pocula, ale spieva to zena a pravdepodobne je to po francuzsky taka krasna pomala a neskor tam zacnu hrat aj nejake basy ci co :) Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:24
4
Lemony Snicket
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať na váš subjektívny názor na sériu trinástich kníh od Lemony Snicket. Sú písané v angličtine, myslíte, že pri týchto knihách sa človek naučí aj niečo viac, čo sa... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:10
12
Manželstvo bez pravej lásky
Ahojte. Určite ste počuli teóriu istých ľudí, ktorá znie následovne : niektorí ľudia už dávno tú svoju pravú lásku zažili, len si nájdu nejakého človeka, s ktorým v pohode vychádzajú, majú sa radi a... Otvor fórum »
19. 8. 2014 15:06
15
Problém s notebookom
Zdravím birdzáRi! Mám taký problém a silno verím, že sa nájdu dobrí ľudia, ktorí poradia... Teda..stala sa mi taká vec, že som včera zapla notebook a všetko, čo som mala na ploche... Otvor fórum »
19. 8. 2014 14:28
2
T. číslo
ahoj. Nájde sa dobrý človek čo ovláda zistenie majitela telefonneho čísla a rád by mi s tým pomohol? :) dakujem. Otvor fórum »
19. 8. 2014 13:43
17
Knihy o koncentr. táboroch, 2. svetovej
Poznáte nejakú fajn knihu o koncentračných táboroch alebo o druhej svetovej? :) celkom ma fascinuje toto obdobie. Otvor fórum »
19. 8. 2014 13:31
42
Internát BA
Ahojte, dostala som izbu na internáte na Mlynoch na Šturaku :D vie mi niekto popísať aké to tam je :D celkom nerozumiem bunkovému systému :D pridelili mi izbu bez internetu to znamená že neni šanca sa nijako pripojiť na... Otvor fórum »
19. 8. 2014 13:28- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu