Ahojte, dostala som izbu na internáte na Mlynoch na Šturaku vie mi niekto popísať aké to tam je celkom nerozumiem bunkovému systému pridelili mi izbu bez internetu to znamená že neni šanca sa nijako pripojiť na net alebo ako tomu rozumieť? Ďak
@tangerina tomu ver, no mne je z toho do plaču. a šturák nie je jediný takýto intrák v BA čo nemá net. hurá slovenské školstvo (intráky sú pod školami)
@everglot ja som 10. poschodie, nezrekonštruovaná, bez netu ale mohla som dostať aj atriaky a to by bolo horšie škoda toho netu fakt, ten sa musí dajak poriešiť jemine to je fakt choré že na internátoch nie je internet ježkové oči! @elia a kúpelňa asi lepšie než kebyže bola spoločná pre celú chodbu či? a čo sa týka kuchynky? dá sa tam aj variť nejako?
no kúpeľna nie je žiadny luxus, ale vždy je lepšie mať jednu kúpeľňu na 10 ľudí ako pre celé poschodie..
na zrekonštuovaných sú celkom pekné kúpelne ale vidím ze máš nezrekonštruovanú izbu tak nič
kuchynka je na Štúraku jedna pre celé poschodie, dá sa tam variť ale ja osobne radšej chodím tých dvoch jedální čo sú na Mlynoch lebo je to rýchlejšie
fíha ja tomu naozaj nerozumiem chladnička je spoločná pre dve izby a kúpeľňa pre 4 izby to ako tam je vlastne to rozdelenie? ako miestnosti to jak je? @elia
@rehotalka to s platením príde aj mne dosť divné. a net ma táááááák naštval. už len to že oni sami riešia všetko cez ich internetovú stránku a my ani nemáme prístup na net. celé zle. ako zistím poschodie?
@rehotalka keď vojdeš z chodby dnu, dostaneš sa do takej malej presiene, tam sa nachádza aj tá chladnička.
z predsiene vedú tri dvere: jedny do 3-lôžkovej izby, druhé do 2-lôžkovej izby a tretie do kúpeľne.
kúpeľňa má z druhej strany ďalšie dvere do takej istej predsienky s ďalšími dvoma izbami.
neviem či je to zrozumiteľné ale snažila som sa
najradšej by som to nakreslila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
net budeš mať len ak si donesieš z domu vlastný
a na bunke je 10 ľudí, 4 izby, 1 kúpeľna
musis si zohnat vlastny net
a ja mám atriaky, chcela som štúrak. No nejako prežijem.
aj ja mám net, dokonca zrekonštruovanú izbu, nič viac mi momentálne ku šťastiu nechýba.
@girl19955 prinajhoršom budeš mať o čom raz rozprávať deťom
@elia a kúpelňa asi lepšie než kebyže bola spoločná pre celú chodbu či? a čo sa týka kuchynky? dá sa tam aj variť nejako?
na zrekonštuovaných sú celkom pekné kúpelne ale vidím ze máš nezrekonštruovanú izbu tak nič
kuchynka je na Štúraku jedna pre celé poschodie, dá sa tam variť ale ja osobne radšej chodím tých dvoch jedální čo sú na Mlynoch lebo je to rýchlejšie
z predsiene vedú tri dvere: jedny do 3-lôžkovej izby, druhé do 2-lôžkovej izby a tretie do kúpeľne.
kúpeľňa má z druhej strany ďalšie dvere do takej istej predsienky s ďalšími dvoma izbami.
neviem či je to zrozumiteľné ale snažila som sa
najradšej by som to nakreslila
@matwejo ponukas svoju izbu na internetove pripojenie? dvakrat mi hovorit nemusis
@rehotalka ej, to uz bolo davnejsie co som tam byval,