Diskusie - 1895. stránka fóra
5
Názov skupiny
Ahojte potrebovala by som zistiť názov jednej metalovej skupiny. Znelo to tak akoby nemecky taka nemecka melodia alebo pachuť ale bolo to po anglicky a niečo že sabatha alebo sabatiana alebo niečo s tým sabat ... neviete vôbec... Otvor fórum »
20. 8. 2014 12:47
9
Poistenie
Čaute potrebovala by som pomôcť ohľadom poistky, po skončení detskej poistky za mnou prišla poisťováčka domov a uzatvorila som poistku Kapital (Allianz). Známa (rodina) mi zase povedala, že Kapital ke blbosť a že si mám urobiť Invest...... Otvor fórum »
20. 8. 2014 12:34
5
Informatika - FMFI UK
Prosím vás, našiel by sa tu nejaký ochotný človek študujúci informatiku na matfyze, ktorý by mi pomohol zorientovať sa v predmetoch a vlastne tak trochu aj v celom tom systéme predzápisu? Konkrétnejšie by ma zaujímalo, či... Otvor fórum »
20. 8. 2014 11:19
22
Sú toasty (až) tak nezdravé ?
Ahojte, priberá sa vlastne od toastov? Myslím také, kde je trochu masla, saláma, syr, kukurica a trochu kečupu :D díky Otvor fórum »
20. 8. 2014 10:52
3
INTRÁK VLČIE HRDLO
Ahojte , dostala som intrak Vlčie hrdlo, viete mi niečo k tomu povedať? ako to tam vyzerá, býva sa atď. ?? A či niekto z vás tam tiež náhodou nebýva alebo nedostal intrák ?? :D ďakujem... Otvor fórum »
20. 8. 2014 09:34
3
Praca predaj O2 firmam
Ahoj bola som na pohovore konkretne house media Ke , ma ist o pracu predaja O2 po firmach viete o tom nieco? Otvor fórum »
20. 8. 2014 08:47
8
Slovné RPG!
Len tak si googlim, či náhodou neobjavím nejaké zaujímavé rpg a narazil som na pár starších fór z birdzu o slovných rpg.. a milo ma prekvapilo, že sa tu našlo tolko ludí, ktorých slovné rpg baví :)... Otvor fórum »
20. 8. 2014 07:49
1
London Metropolitan University
Ahojte chcel som sa len spýtať či má niekto skúsenosti s London Metropolitan University ďakujem Otvor fórum »
20. 8. 2014 02:20
4
Bolestivá kostrč
. asi tak pred tromi dňami ma začala strašne bolieť kostrč..dosť dlho ma bolela aj chrbtica a teraz začala už uplne čo to môže byť ?? a na 100% viem že som si kostrč nijako nebuchla Otvor fórum »
20. 8. 2014 01:37
7
Problém s počítačom
čaute, potrebujem pomôcť, súrne :( .. posledné 2 týždne sa môj počítač začal správať dosť divne, až natoľko, že s tým musím prísť sem, lebo som si nevedel poradiť sám .. ... Otvor fórum »
19. 8. 2014 23:17
15
Veríte v účinnosť homeopatík?
19. 8. 2014 23:04
2
Microsoft Visual Basic 2010 Express
Neviete nejaký návod aby program ukazoval napr. stav kreditu na účte? Napr. na ulozto. sk, autosurf. sk atd... Otvor fórum »
19. 8. 2014 22:59
8
Prosím o pomoc pri (jemnej) zmene stravy (a pár dotazov) :)
Ahojte kamoši (hlavni tí čo cvičíte, zdravo sa stravujete a táák) už som dávnejšie začala so sebou niečo robiť, len stále viem , že ďaleko nezájdem kým nezmením svoju dosť katastrofálnu stravu (rozumej jem hoccčo... Otvor fórum »
19. 8. 2014 22:34
7
Knihy o vysokoškolskom živote
Poradíte mi nejaké knihy, v ktorých sa vyskytuje hrdina, ktorí študuje na vysokej škole, prípadne sa v ňom vykresľuje vysokoškolský život? Mám na mysli podobné knihy ako "Kto chytá v žite" alebo "Nórske drevo". Otvor fórum »
19. 8. 2014 22:34