Diskusie - 1885. stránka fóra
2
Moderny nabytok
Ake su v BA obchody s modernym nabytkom idealne na styl IKEA najlepsie ak je otvoreny aj cez weekend. IKEA sa chcem radsej vyhnut lebopouzivaju vela drevotriesky. Otvor fórum »
24. 8. 2014 15:49
12
32
ALS ice bucket challenge
Ahojte, chcela by som sa spytat, kedze je tu vela kreativnych ludi, co by som mala urobit v tejto vyzve? Chcem aby to bolo nejakym psosobom originalne ... Fakt by som bola vdacna za vase napady.... Otvor fórum »
24. 8. 2014 15:07
18
Prekladatelstvo/tlmocnictvo
ahojte, potrebovala by som pomoc, snazila som sa odpovede najprv najst na strankach skol ale je to tam hrozne nezrozumitelne. Rada by som isla studovat prekladatelstvo/tlmocnictvo v BB alebo BA a to ANJ a... Otvor fórum »
24. 8. 2014 14:30
20
Pc hry
ahojte, mám pár otázok o počítačových hrách, konkrétne ma zaujímajú RPGečka, hry podobné ako SIMS a tak, tie virtuálne svety atd 1. ak si stiahnem sims z google play, treba mi... Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:58
10
Feriha
neviete kde by som mohla pozerať Ferihu (seriál) online a zadarmo? :D keďže od septembra idem do školy a do polnoci hore nebudem môcť byť :D Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:35
7
Vyvolávanie fotiek cez happyfoto
ahojte, chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s touto stránku. Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:23
13
Clon Samsung Galaxy Note 3
Chcem sa vas spytat ci mam kupit tento fake note 3 svojmu synovi na narodeniny https://www. youtube. com/watch?v=J0yw46L7FRY Nechcem pocut o inych mobiloch ani tych cinskych znackach ked uz tak tak nejaku dobru repliku bud na iphone... Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:17
19
Japonské sladkosti? :D
Už ste jedli napríklad Pocky tyčinky alebo niečo podobné? :D Viete, ono to vyzerá celkom zaujímavo a rada by som to vyskúšala ale neviem si ani predstaviť ako chutia napríklad tie zelené medvedíky, dokonca ani tie pocky tyčinky.... Otvor fórum »
24. 8. 2014 13:03
4
Ktora autoskola v Kosiciach?
Neviem ktoru autoskolu si mam vybrat.. Cim skor by som potreboval zacat. Nechcem ani dochadzat, tak aby bola niekde blizko centra.. Poradte prosim Otvor fórum »
24. 8. 2014 12:57
22
Saty na stuzkovu
Radšej si ich zhánam už teraz v predstihu. Kolko stojí cca ušitie ?... Alebo nejakú stránku poprípade ak by ste vedeli poradiť? Alebo vy aj predávate, priadjte fotky aspon nech sa inšpirujem.. a ktoré sú vlastne lepšie... Otvor fórum »
24. 8. 2014 12:38
14
Z SPU na STU
Ahojte! Tento rok budem tretiačka na Bc. stupni na SPU, odbor Bezpečnosť a kontrola potravín a chcela by som pokračovať na Ing. stupni na nejakom odbore na FCHPT STU BA..je to možné? Má s tým niekto skúsenosti?... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:53
9
Hľadám film
Čauko. Hľadám jeden film alebo skôr dokument. Je o tom prezidentovi čo naňho spáchali atentát (myslím že to bol Kennedy) ale nie jeho životopis alebo rovno atentát ale je to skôr ako vyšetrovanie. :D videla som... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:46
12
Multi Level Marketing
Ludia, co hovorite na tento typ zarobku (MLM, sietovy marketing). Chcel by som pocut vase skusensoti, ci je to ozaj take dobre, ako sa o tom hovori. Popripade s akym typom mate skusenosti a... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:43
25
Ak by ste potrebovali odbornú pomoc psychológa a mohli ste si vybrať, navštívili by ste radšej:
- psychológa rovnakého pohlavia
- psychológa opačného pohlavia
- faktor pohlavia by nehral v mojom rozhodovaní žiadnu rolu
Ďalšie možnosti »
24. 8. 2014 11:25- psychológa opačného pohlavia
- faktor pohlavia by nehral v mojom rozhodovaní žiadnu rolu
Ďalšie možnosti »
11
Individuálny študijný plán
Ahojte. Zaujímalo by ma od tých, ktorí si podali niekedy žiadosť o individuálny študijný plán (a najlepšie, ak im ho aj uznali), aký dôvod ste udali? Ak sa jednalo zo zdravotných dôvodov, aký konkrétny dôvod... Otvor fórum »
24. 8. 2014 11:19
2
Volejbal-gymnázium
Čaute neviete niekto o všeobecnom gymnáziu kde sa hráva volejbal? (Bratislava Trnava a Nitra) Ďakujem za odpovede :) . Otvor fórum »
24. 8. 2014 10:38- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Zavist a zmeny
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.